plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny któraś z was cwiczy z Chodakowska napiszcie albo dajcie linka do jakiejś stronki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Na youtubie są ...:)ja cwiczylam każde jej ćwiczenia...wpisz. na www.youtube.pl Chodakowska killer,total fitness albo ogólnie Ewa chodakowska to Ci wyskoczył.Ja od 23marca z nią cwicze i z 64kg na 49kg wskoczylam...z samego brzucha 20cn mi zeszlo
Jeżu to ty jesteś jak jedna moja nogaa-koczek, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Miłego wieczorku kochane
i jutro prosze mi tutaj z dobrymi wieściami zawitać kfiatek, Spero mam was na oku
a Sylwuś w piatek będzie na tapecie
buziaki<3Strażaczka90, a-koczek, Fedra, AGA 30, Kaja, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magdzia zaraz zawalu dostane bo nie wiem czy sie nastawiac ze moze sie udalo,ale wole nie myslec o tym.Za kazdym razem sprawdzam czy czasami nie dostalam@- stresuje sie okropnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:02
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jeżu to ty jesteś jak jedna moja noga
sylwia1985, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Ja ćwiczę z you tube
tam są jej programy niektóre za free
Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Nie skusze sie bo jak zawsze sie napalam a tu guzik- nie jestem w ciazy bo przeciez slabe nasienie ma moj G i sklejanie sie do siebie plemnikow wiec szansa na naturalne zaplodnienie jest znikoma:'(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:23
Fedra, sylwia1985, a-koczek, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej
po wizycie ok
szyjka się zamknela dzidzi serduszko ladnie bije waga od ostatniej wizyty 3,2kg na plusie
nastepna wizyta za 2 tyg już 17 grudnia i mam mocz i molrfologie zrobić i na wizycie pobierze mi material do cytologii aby do porodu mieć
już swierze badanie
Strażaczka90, Fedra, AGA 30, Rucia, a-koczek, aisa, Kfjatus, Effcia28, kiti, Dodi, Gunia, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
no przeczytalam co i jak i juz musze uciekac na cwiczenia dla cieżarnych. Effciu ja tez boje sie ze moge nie miec pokarmu, a tak bardzo bym chciala... ale musze sie nastawiac ze bedzie dobrze i sie uda. Zrobie wszystko by miec mleczko
Strażaczka90, Fedra, Effcia28, Dodi, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość