plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Mayuś - czy jest jakaś jedna konkretna data kiedy Leonki obchodzą imieniny? Czy mam sugerować się pierwszą datą po narodzinach według kalendarza?
Ruciu, chyba jest parę imienin Leona, my wybraliśmy te 10.11 - bo są dzień przed imieninami M, więc jest łączona impreza
Kochana, a skontaktowałaś się w końcu z jakąś konsultantką laktacyjną? Bo mówiłaś że tak zrobisz. A piszesz że masz jakieś kłopociki z karmieniem (bolą sutki) więc może umów się z takową?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:HEHE Aga ja dzis tak sobie myslałam patrząc na córke jakie to słodkie jak widze ze ona wierzy w tego mikołaja jak opowiada jak to w tamtym roku wszedł do domu i prezenty przyniósl ze bedąc w drugim pokoju nie słyszała jak wchodzi i nagle patrzy a tu masa prezentów pod choinka
Oj Pamiętam jak to pięknie było jak się wierzyło
Jak się dziecko bało przed Mikołajem i grzecznym się było żeby prezent dostać
A dziś śmiało bym powiedziała że byłam niegrzeczna cały rok i chociaz tonę węgla za to mi da he heFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny któraś z was cwiczy z Chodakowska napiszcie albo dajcie linka do jakiejś stronki
Jak tylko gin sprawdzi moje podwozie po porodzie - a nastąpi to za tydzień - to biorę się za siebie!!! Aga, możemy umówić się na dany dzień i godzinę i ćwiczyć synchronicznieAGA 30, Dodi, Fedra, magdzia26, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja nie ćwiczę, ale CHCĘ! Prypomniałaś mi:)
Jak tylko gin sprawdzi moje podwozie po porodzie - a nastąpi to za tydzień - to biorę się za siebie!!! Aga, możemy umówić się na dany dzień i godzinę i ćwiczyć synchronicznie
Nie ma problemu
Jeżu ale zadyszka będziemauysia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Effcia mi pokarm pojawił się w 4 dobie po porodzie. Tak bardzo chciałam mieć pokarm, a gdy już się pojawił ( po ciągłym przystawianiu Leosia do cyca, co jest podstawą do pojawienia się pokarmu ) płakałam z bólu i już go nie chciałam.
Fedra, Rucia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:to masz to szczęście bo ja mimo dostawiania D do piersi pokarmu nie dostałam wcale nawet kropeleczki nie miałam
miejmy nadzieje że tym razem będę miała
AGA 30, Fedra, a-koczek, Rucia, Selena, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a wy wierzycie w Mikołaja
A propos, w tym roku chyba wyjaśnimy Leo, że Św. Mikołaj jest w kazdym z nas i inspiruje nas do czynienia dobra i do obdarowywania prezentami osoby, które kochamy. Nie będziemy mu wciskać wersji o grubym Mikołaju z białą brodą, który przylatuje saniami itepe. Kurde jakoś nie potrafiłabym kłamaćAGA 30, a-koczek, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ruciu, chyba jest parę imienin Leona, my wybraliśmy te 10.11 - bo są dzień przed imieninami M, więc jest łączona impreza
Kochana, a skontaktowałaś się w końcu z jakąś konsultantką laktacyjną? Bo mówiłaś że tak zrobisz. A piszesz że masz jakieś kłopociki z karmieniem (bolą sutki) więc może umów się z takową?
Mayuś sądzę, że jeszcze chwila i opamuję ten ból, który z dnia na dzień jest coraz mniejszyWłaśnie nakarmiłam Leosia i nic nie boało, więc się chyba wszystko normuje.
Fedra, AGA 30, mauysia, magdzia26, Selena, aisa, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Jejku Małysz Heniu juz 2 miesiące ma jak ten czas leci a pamiętam ze niedawno czytałam ze rodzisz
a-koczek, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Dzień Dobry i miłego dnia zycze i dowidzenia
No i CZESĆ Wam wszystkim, z tego wszystkiego nawet się nie przywitałam
Fajnie jest w końcu włączyć normalny komputer i uruchomić tryb "gadulstwo na ovu", co jest niewykonalne, jak się korzysta z netu przez telefon...AGA 30, Fedra, Gunia, Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:ja codziennie obiecuje sobie ze wlacze to chodakowska i tez pocwicze ale jak narazie to tylko obiecuje sobie
Ja sobie zgram na pendrava i na tv na dużym ekranie sobie w łączę zobaczymy jak mi pójdziemauysia, Fedra lubią tę wiadomość