plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:No to sobie coś poszukam na wieczór
Na yt są dostępne jej te normalne programy co trwają ok 40 min i są też takie krótkie 6 min które możesz sobie sama dowolnie komponowaćAGA 30, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:mam takie pytanie do Was Kochane
Chciałam też zrobić ANA dzisiaj ale mam kolano spuchnięte i mnie trochę boli od ok 3 tyg. (uraz na siatkówce) i powiedzieli mi że to może wpłynąć na wynik ANA (że stan zapalny stawu) co o tym myślicie? -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:ja sobie zapisałam stronę w telefonie tak w razie W
a pojawia Ci się już pokarm/siara bo mi jakoś jeszcze nie:( pewnie znowu nic nie będę miała
Effcia mi pokarm pojawił się w 4 dobie po porodzie. Tak bardzo chciałam mieć pokarm, a gdy już się pojawił ( po ciągłym przystawianiu Leosia do cyca, co jest podstawą do pojawienia się pokarmu ) płakałam z bólu i już go nie chciałam.Effcia28, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Effcia mi pokarm pojawił się w 4 dobie po porodzie. Tak bardzo chciałam mieć pokarm, a gdy już się pojawił ( po ciągłym przystawianiu Leosia do cyca, co jest podstawą do pojawienia się pokarmu ) płakałam z bólu i już go nie chciałam.
to masz to szczęście bo ja mimo dostawiania D do piersi pokarmu nie dostałam wcale nawet kropeleczki nie miałammiejmy nadzieje że tym razem będę miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 10:43
-
Co do karmienia to sie nie wypowiem bo ja w pierwszej ciazy nie miałam z tym problemu pokarm miałam corka sie najadała raz tylko w drugiej dobie po porodzie troche mnie bolały sutki ale to tylko przez chwile
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HEHE Aga ja dzis tak sobie myslałam patrząc na córke jakie to słodkie jak widze ze ona wierzy w tego mikołaja jak opowiada jak to w tamtym roku wszedł do domu i prezenty przyniósl ze bedąc w drugim pokoju nie słyszała jak wchodzi i nagle patrzy a tu masa prezentów pod choinka
AGA 30, sylwia1985, Rucia, Fedra, magdzia26, Gunia, Selena, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauyś jak tam Leoś i Heniuś?
Kfjatku, panowie mają się dobrzePoza tym, że oczywiście nadal katar im cieknie
Ale to się chyba zmieni dopiero na wiosnę/lato...
Byłam dziś z młodszym u lekarki - na szczęście to tylko katar, nic nie zeszło niżej. A jestem wyczulona na taki utrzymujący się katar, bo jak Leo miał pare m-cy, przez długi czas zmagał się z katarem, a jak poszliśmy do lekarza, okazało się że ma zapalenie płucwięc teraz pilnujemy regularnych "osłuchań".
Słuchajcie, a w ogóle Henio zaczął się uśmiechać! Czekałam na to czekałam i w końcu się doczekałamMój mały słodziak.
Zaraz markiz de Henrykov (albo - jak mówi mój M - Henryk Prężypupka) się pewnie obudzi więc zapewne zaraz zniknę bez śladu. Ale na razie jeszcze jestem. I nadrabiam dzisiejszy dzień.
AGA 30, a-koczek, Dodi, Rucia, Fedra, magdzia26, Gunia, Selena, plemniczka, Blondi22, aisa, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość