plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!
Muska - ale wysoka beta! Super! Widzę że masz już odpowiedni suwaczek. Sama pamiętam jak na moim była taka mikrofasolka a teraz mam już Henia, który właśnie się do mnie przysysa
Spero - jeszcze nic nie wiadomo!
Sylwia - 3mam kciuki
Kiti - czekam na relację z wizyty
Muzi - super te Twoje wyroby! A koszyk z papierowej wikliny - megapomysłowy!Dodi, Muska, Rucia, a-koczek, AGA 30, magdzia26, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Effcia, a powiedział, w jaki sposób plemniki mogą prowadzić do poronienia? To ciekawe
Bo ja słyszałam, że skurcze macicy (w trakcie orgazmu) pomagają się zagnieździć zarodkowi... i wydzielają się odpowiednie hormony...
Co naukowiec to inna teoria. Smutne to, że nasz organizm nie da się poznać...Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie jakoś leci szybko czas, trudno się połapać... Trochę zaczęłam przedświąteczne porządki - jakieś układanie w szafkach, odrzucenie starych ubrań itp., w niedziele mieliśmy Gości, więc czas zeszedł na pogaduchach, jedzonku, a wieczór na sprzątaniu
Aga Twoje dzieła są prześliczne, więc myślę, że biznes będzie się dobrze kręcił
Spero niezła zdolniacha z Ciebie z tym szyciem, jak nawet małej dziurki sensownie nie zaszyję
Musia nie martw się Kochana, tylko się ciesz. Twój Maluch potrzebuje spokojnej i radosnej Mamuśki
Sylwia przytulam! :*
Muzi tworzysz piękne dzieła
Mauyś jak tam Leoś i Heniuś?
Kopciuszku słodki ten Twój Synek
Rutka czekam na więcej fot! Miały być pozowane dla mnie przecież
Blondi trzymam kciuki za wizytę!
Życzę dnia pełnego dobrych zdarzeń! :*
I zbieram się powoli do pracy....
Rucia, magdzia26, Spero, Effcia28, AGA 30, Dodi, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia zobacz
Leos już ma tydzień jejka jak czas leci a jak on się miewa ten twój mały mężczyzna ....
Kaju dziękuję rośnie jak na drożdżach, je niezliczone ilości mleka, czsami za dużo krzyczy, ale jest tak słodki i cudowny że wszystko mu wybaczam
A pomysleć, że jeszcze niedawno płakałam, że urodzę synaAle ja byłam głupia.
magdzia26, a-koczek, Kaja, Spero, Effcia28, AGA 30, Dodi, mauysia, Fedra, Selena, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Siedze z moim nowym odpowiednikiem kawy-rumiankiem i jak ktos pyta to mowie ze czas zdrowo sie odzywiac i odstawic kofeineA serio to ochota na kawe mi przeszla,ale spac mi sie chce masakrycznie.
Mozna sobie jakos podniesc cisnienie naturalnymi rzeczami? Bo ja mam ogolnie b.niskie i bez kawy to nie funkcjonuje.mam zwykle max.100/50.
Biote sie za sniadanko,bo cos system muli. Moze caly dzien nie bedzie dzialal? Taa.marenie scietej glowy.no nic.siadam do raportow.
Milego dnia wszystkim ktore zaraz tu sie zjawia.magdzia26, Rucia, Spero, Effcia28, AGA 30, Dodi, Fedra, Selena, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i dzień dobry
Kfjatku - specjalnie dla Ciebie postaram się dzisiaj cyknać jakieś fotki Leosiowi
Mayuś - czy jest jakaś jedna konkretna data kiedy Leonki obchodzą imieniny? Czy mam sugerować się pierwszą datą po narodzinach według kalendarza?
Musia - jedni lekarze nie widzą przeszkód we współżyciu, inni radzą wstrzymać się do 12 tygodnia. Na późniejszym etapie od chyba 30 tc seks jest zabroniony, właśnie ze względu na prostaglandyny zawarte w spermie które znalazłszy się w pobliżu szyjki macicy, powodują jej dojrzewanie, co prowokuje skurcze.
Muska, Fedra, magdzia26, Selena, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
witajcie kobiety
Muśka mam pytanie do Ciebie czy Ty miałaś kiedyś problemy z progesteronem?robiłaś go? jakie miałaś wyniki ?
Przepraszam Cię jeśli Cię to zdenerwuje ale ja tak jak Fedra z przezorności i swojego dotychczasowego doświadczenia pytam .
Jeśli lekarz zapobiegawczo zapisał duphaston to ja bym już była spokojna bo jakieś zabezpieczenie już masz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 09:42
Fedra lubi tę wiadomość
-
czesc. Czy ktoras moze zapisala sobie przepis kopciuszka na pizze? Wiem ze juz kiedys o to prosilam, ale znowu gdzies mi sie zagubil
Musia gratuluje oficjalnie! beta juz nie daje wątpliwosci. Co do seksu ja mialam zakaz do konca I trymestru, bo bylam po proonieniu i mialam problemy... tak asekuracyjnieno i teraz tez mamy uwazac by szybciej nie urodzic, czyli tak jak Rucia pisze, najlepszy jest II trymestr pod kazdym wzgledem. Ale wiem ze jak sie nie ma problemow to mozna całą ciąze sie kochac... z tym ze najlepiej z prezerwatywą w tym I i III trymestrze.
Słabą kawe z mlekiem mozna pic jedną dziennie na pewno. Ja od początku pije.
Rucia karmisz piersią? masz duzo mleczka?Muska, Rucia, Dodi, Fedra, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !
Ciekawa jestem co tam u Olki słychać !!!!!!!!!!!!
A porzucam sobie !!!!!!!!!!!!!!!! Może ją przyciągnę żeby mnie opierpapier
A tak na poważnie wyglądam strasznie dziś
Taką mam twarz opuchniętą że porażka
Zombi
Fedra lubi tę wiadomość