plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiti masz rację Lutek jest lepszy niż dupek mój gin mi to tlumaczyl ale skleroza niepamietam brrrr no umnie Lutek trzy opakowania niecałe 10 zł więc kasa lepsza i wszystko ja to chyba na Lutek będę skazana do końca ciąży ale co mi tam oby roczek był zdrowy .....
kiti lubi tę wiadomość
-
Muska gratuluje, teraz rozsyłaj wiruski
dalej się nie mogę nadziwić, że ginek spisał cykl na straty a tu taka niespodzianka
Muska, Fedra, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
właśnie zjedliśmy obiad - pizze z przepisu kopciuszka pychaaa !
jak do czwartku @ się nie pojawi to muszę coś pomyśleć, bo tak być nie może! nie dam się w konia robić!Powiem Wam, że przeszła mi przez głowę ta cudowna myśl, że mogło się udać, ale mając świadomość naszej sytuacji cóż... rozczarowanie jest, ale nie rozpaczam. Zrobię wszystko, żebym kiedyś zobaczyła ten cholerny test z 2 kreskami
Muska, będzie dobrze kochana. Daj znać jak beta :*
o już widzę! GRATULUJĘ kochana!!!! z całego sercateraz proszę o Was dbać :*
Kiti co to znaczy jak będziecie zainteresowane??? ja to się domagam każdej informacji! i to z urzęduZawsze jesteśmy zainteresowane
Sylwuś kochana, mam nadzieję, ze niedługo już Cię opuszczą te bóle
ehh trochę odpoczynku i cza się będzie brać za prasowanie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:13
kiti, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Effcia28, magdzia26, Muska, Kfjatus, Fedra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiti mój gin też ten sierpniowy u mnie cykl spisał na straty i już mówił że jak się nie uda to już nie będzie mnie leczył i że przekaże mnie innemu od niepłodności .....
Fedra ciocia ma 10000000% racji jeśli chodź o progesteron ja przed ciążą też bralam tabsy i jak zaszła to wyniki kazał robić i pilnować go teraz z Lutek wszystko mi uregulował .....
A teraz jasny gwint mnie strzelił bo dzwoniła mi koleżanka i znów dostała bliźniaki ze szpitala jakaś cipa urodziła i zostawiła pod szpitalem już drugi raz w ciągu minionych dni i mnie jasna cholera wzięła aż się poryczalam .....aha moja koleżanka ma pogotowie rodzinne ...kiti, Strażaczka90, Muska, Fedra, Dodi, Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Muska wielkie gratulacje!!! :)Teraz która na tapecie???Musi być jeszcze co najmniej 1 fasolka!!!
Guniu na Twoje specjalne zyczenie wklejam fotki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f65b9618a6853f2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d7f85a7b0c295cc9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5b103cf6bce952e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e41622c0ade7c868.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d773b0ea50f92bce.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53ed983d7abca8d5.htmlkiti, AGA 30, Gunia, Strażaczka90, aisa, Selena, Muska, Blondi22, Fedra, Pismak, Dodi, Rucia, a-koczek, a-koczek, rybka, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co jeden to bardziej słodziakowaty
Kopciuszku, chyba Tymuś ma takie same oczka, jak Cypruś... Ach... Kocham piękne oczykopciuszek126, Strażaczka90, Kfjatus, kiti, aisa, Fedra, Dodi, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Kopciuszek - prześliczny Synek!!!!
Wiruski oczywiście rozszerzam na wszystkie. Jednak cuda się zdarzają!
Też się Kaja nie mogę nadziwić. Odpuściłam totalnie po tym ostatnim USG, zresztą o tym pisałam. Plan był do stycznia luzy, potem wizyta, włączenie clo, monitorowanie i działanie. I z planu nici. To chyba tak jest, że jest odwrotnie niż plan. Przynajmniej u mnie jak widać...
Prosiłam o ten progesteron, ale lekarz swoje, że nie potrzeba, tylko od razu mi daje 2x1 duphaston i że tak lepiej. Trochę się teraz wystraszyłam. To za mała dawka?
Następną wizytę mam 20 grudnia. No i będzie USGCiężko wytrzymać. Liczyłam że dzisiaj coś zobaczę. Taki "mały punkcik szczęscia" jak wyżej napisane
Zapytam wtedy o luteinę, inaczej zbankrutuję
M mówi że nie jest źle, że to przecież znowu nie tak drogo. Ale jak sobie przeliczę większą ilość paczek, to trochę wychodzi...
Jutro skoczę po drugie opakowanie Dup. i witaminki do tej apteki. Na przyszłość to rozejrzę się i popytam w paru o te leki. Różnie jest jak widać.
W ogóle co Wam powiem... M pyta a co z seksem? A ja zapomniałam zapytaćhihi Teraz to nawet o tym nie myślę. Trudno mi się na czymkolwiek skupić, senna jestem, brak ochoty na co nieco. Można, czy lepiej sobie teraz odpuścić?
Sylwia, póki co, nie ma @ i ja trzymam kciuki. NIe takie cykle się zieleniąMówię z autopsji, jak wiesz. Będzie dobrze.
AGA 30, kiti, Fedra, Selena, Dodi, Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska ja mam luteine dopochwowo i za 3 opakowania płace niecałe 10 zł spr czy nie mam paczki dupchastonu jak chcesz to ci podesle bo już go niebiore po co ma mi leżeć .....
a dupchastonu wiem że drogi bo bez refundacji ....
-
Effcia, a powiedział, w jaki sposób plemniki mogą prowadzić do poronienia? To ciekawe
Bo ja słyszałam, że skurcze macicy (w trakcie orgazmu) pomagają się zagnieździć zarodkowi... i wydzielają się odpowiednie hormony...
Co naukowiec to inna teoria. Smutne to, że nasz organizm nie da się poznać...... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..FASOLINKA.........egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA.........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(27.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie
Spero...................15.......23lat.............28.11….. NIE PRZYJDZIE….śląskie
Kfjatus...................14......26lat............02.12…….NIE PRZYJDZIE....mazowieckie
Beata……………...12……29lat…..…..03.12…… NIE PRZYJDZIE …mazowieckie
sylwia1985 ...........16....28lat …………05.12...... NIE PRZYJDZIE….podkarpackie
Gunia....................11......30 lat............07.12…… NIE PRZYJDZIE....podlaskie
Jeju......................11......31 lat.............09.12…... NIE PRZYJDZIE....opolskie
Magdzia26…………5……27lat…..…..14.12…… NIE PRZYJDZIE …mazowieckie
a-koczek………....17 .…32lata………..21.12…… NIE PRZYJDZIE…war-maz
kiti, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi