plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska mój dokładnie tak samo otwórz buzie połknij popij i tak w kólko mam tylko nadzieje ze jak pojedzie w trase to nie zapomni ich brac. albo zamiast wziasc bedzie wyrzucał bo powiedziłam ze bede mu liczyc tabletki w opakowaniu. Salfazin juz zamówiłam takze jutro powinien byc nawet sie ucieszyłam bo trafiłam na darmowy dzien przesyłek.Muska wrote:CHyba większość chłopów tak ma. Mój m też. Ja go po prostu karmiłam tymi tabsami. Robiłam sobie kupeczkę leków i jemu. Potem otwórz buzię i am. Jadł, ale marudził strasznie "czym ty mnie faszerujesz / trujesz mnie / nie chcę / a po co to, itp".
Spoko. Do przeżycia. Po prostu same im dawkujcie i do buzi i po sprawieM właśnie przedwczoraj skończył wszystkie swoje tabletki i na razie tylko mu multiwitaminę vitaral zapodaję. Czasem jeszcze kwas foliowy. Dalej je.
A wcześniej mu dawałam: wit.C, kwas foliowy i cynk+selen (jakies z NL nawieźliśmy).Fedra, Muska, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia to miłe:-) he he także spoko...mogę Wam pokazać próbkę wilkiny papierowej
Wiem wiem...muszę jeszcze popracować
Tymczasem pozdrawiamna bombce naklejony skrawek żeby ją ożywić...bardzo spodobały mi się te kropki
Buziaki....
Rucia, a-koczek, AGA 30, kiti, Fedra, mauysia, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Muska powiem ci ze drażnia mnie tacy lekarze nie zrobie usg bo po co itp. To mozna im powiedziec nie zapłace panu za wizyte bo po co w sumie to nic ciekawego pan mi nie powiedział. A na usg byłaby juz chociaz mała kropeeczke zawsze to juz mała kropeczka szczescia.
U mojego poprzedniego gina to było fajne ze na kazdej wizycie robi usg ( normalnie kazda wizyte i dlasza rozmowe zaczyna po usg). Obecny gin jest fajny i bardziej rzeczowy i konkretny ale tez tego usg sie wystrzega. Ale jak ud mi sie w ciaze zajsc to tez bedzie co wizyta musiał mi robicFedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżżżżżżu jak ja się stęskniłam za ciszą i świętym spokojem
Jak mi dobrze posprzątałam okna umyłam zmywarka sobie pierze naczynia kot śpi na czystym parapecie a ja nie muszę myśleć co dziś na obiad zrobić
Jeżu nikt mi nie marudzi nie denerwujeKocham czasem tą samotność
Ach strzelę sobie bombeczkę chybajeju, Selena, Rucia, Fedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:a takie tam jasnowidztwo hehe
Lubię Cię taką...wesołą i zabawną...zwariowaną
Idę bo obiad do zrobienia...pokój dla gości zawalony wszystkim co możłiwe, zrobiłam tam składzik...no to teraz do roboty
Strażaczka90, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość