X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zostałam sama z kotem i rybkami :-)

Jeju jak mi przyjdzie ochota jechać do doktorka to podjadę i do ciebie :-)
    Ale jakoś nie mam ochoty na przegląd mojej maciczki :-)

Jutro na pocztę dziewczyna bombeczki wysłać z rana a potem mam zamiar się za okna wziąść bo są strasznie brudne :/

Kaja, Fedra, jeju, Dodi, a-koczek, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka kochana a my mamy straż pożarna kilka min drogi więc do pracy.by biegł lub w sopocie ,gdańsku ,gdyni są straże zawodowe i można się przeprowadzać hihi ja mieszczkam niedaleko centrum w jednej połowie domu cywilizacja a z drugiej strony mam busz lasu zwierząt dzikich ;-) więc wszystko na miejscu ...

AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzilam sie w okropnym bolem brzucha, tempka w dol wiec z pewnoscia dzis przywita do mnie @- watpie czy uda sie naturalnie zajsc w ciaze :)
    tyle serduszek na NIC :) Jak ja nienawidze tego okresu przed @ wszystko mnie boli i drazni -kiedy to wreszcie sie skonczy ?

oj oj nostalgia mnie dopadla

milego dnia dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 07:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki ....idę na drzemkę bo mój m od 1 w nocy nie dał mi spać ehhh później o 4 pobodke zrobił a ostatnią o 6 dziś jak go kocham to go zwiąże i zakleje usta jak dziś mi nie da spać nie dość że pęcherz daje popalic bo latam do wc i jeszcze on buuuu ...ale Roraty zaliczylam w kościele ....

AGA 30, Muska, Dodi, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane robaczki. mam nadzieje ze dzisiejszy dizen bedzie mniej pracowity.
    Zycze miłego dnia

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero chciałam wejsc na twój wykres zobaczyc czy faktycznei taki piękny a tu nagle strona zaczyna mi pulsowac w rytm bicia serca. wchodze na inny wykres i normalnie wracam ponownie na twój i pulsowanie. To chyba znak ze zaczyna bic u ciebie nowe serduszko

magdzia26, Effcia28, Selena, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z Wami :)

Dziecię w zerówce a ja do wyrka bo tabletki trzeba wziąść :/
    wczoraj byliśmy w kinie na bajce pewnie ostatniej we trójkę :)
    pozdrawiam wszystkie cieplutko

AGA 30, Dodi, Fedra, a-koczek, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Spero chciałam wejsc na twój wykres zobaczyc czy faktycznei taki piękny a tu nagle strona zaczyna mi pulsowac w rytm bicia serca. wchodze na inny wykres i normalnie wracam ponownie na twój i pulsowanie. To chyba znak ze zaczyna bic u ciebie nowe serduszko

Chcialabym kochana, ale niestety. Test -

Dzien dobry laseczki.
    Mam nadzieje ze @ szybko zawita i bede mogla zrobic potrzebne badania i w koncu sie zapisac na refundacje ivf.

Jeju sliczne pudeleczko :)

Mikego dnia kochane :* <3

• Pismak Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny :)

Jeju śliczne bombeczki i pudełko :)

Speruś <3

Strażaczko to rozumiem że Twój mąż jest strażakiem ale Ty nie jesteś?

Kopciuszku ale poród. Współczuję tego leżenia i czekania ale poród ekspresowy i najważniejsze że już po i Tymuś jest z Wami. Śliczny chłopczyk :)

No no dziweczyny mamy tutaj samych ovu przystojniaków :)

Weekend minął szybciutko i śmiechowo :) Byliśmy na kabaretach :)
    A wczoraj odwiedziliśmy znajomą co urodziła 6 listopada chłopczyka :)

A teraz trzeba pracować :/

Miłego dnia :)

Effcia28, Selena, Dodi, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    O jeżżżzzzu ależ u dziś tłum normalnie piszecie strasznie dużo od rana :/:/

Spero no szkoda:/ :(

No to wypiję kafkę i idę za okna się brać :-)
    Noc bez Wafla zleciała z łóżka spadłam bo jak go nie ma to łóżka nie rozkładam :/
    Kocur spał całą noc ze mną i chrapał gorzej jak Wafel :/

Miłego dzionka dziewczyny :-)

sylwia1985, Muska, Selena, Dodi, Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc babeczki.Ja w pracy jeszcze siedze ale za godzine startuje do gina :) Juz w ogole nie moge sie skupic na pracy... Strasznie sie stresuje ta wizyta,sama nie wiem czemu.boje sie chyba ze beta nie wyjdzie :/ Co za stresy tu przezywam.Dam znac po wizycie co i jak.
    tymczasem pozdrawiam i zabieram sie do czytania postow ;)

Kaja, sylwia1985, Dodi, Blondi22, Rucia, Fedra, a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska bedzie dobrze-ciesz sie kochana

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muśka będzie dobrze :-)

Dziewczyny mam pytanie !!
    Tak ok od dwóch tygodni strasznie pocą mi się dłonie i stopy :/ Stopy to tak mocno że normalnie recznikiem muszę wycierać bo pot kapie a podczytałam że może to być spowodowane nadczynością tarczycy :/ A więc moje pytanie czy z niedoczynności w nadczynność biorąc leki można wpaść szybko :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wstalam ale pospalam :-):-):-) no więc co się wydarzyło ???

AGA 30, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. Witam sie poniedzialkowo. Spero kurcze przykro mi ze test nie wyszedl.. ale dopoki nie ma @ to jeszcze jest nadzieja.
    Muska bedzie dobrze!
    Muzi sliczne pudeleczko!!
    Aga bardzo szybko mozna wpasc w nadczynnosc z niedoczynnosci... musisz powtorzyc chociaz TSH.
    Blondi moja córeczka w 31 tygodniu 2 dniu wazyla ok 1600 gram.

U mnie srednio. Tak jak juz pisalam mam straszne problemy ze snem :( od 2 tygodni spie po kilka godzin... mecze sie by usnąć 2, 3 godziny, po czym budze sie po 2 na siku i znowu nie moge usnąć. Jestem juz zmeczona tym, glowa mnie boli. Jak tak ma byc do porodu to wykoncze sie!

Blondi22, AGA 30, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Spero nie ma @ wiec jest nadzieja ;*

Muska czekamy na wiesci po wiycie ;)

JA dzis tez ciekawa noc mialam . Jka sie przekrecalam z boku na bok to mnie zaczal brzuch bo boku tak bolec i plecy ze z pol godziny to trwalo i lezalam nie ruchomo zeby przeszlo. Po nospe ustapilo i moglam usnac

Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Dziewczynki :)

wpadłam sie przywitać i życzyć Wam miłego dnia :)
    Mały śpi, duży na górze u siostry, tata na budowie :). A mama czeka bo położna moze dziś przyjechać. A teraz w wolnej chwili muszę przepłukac ręcznie parę ciuszków Tymcia :).
    Zerknę jeszcze ile stron mnie czeka do nadrabiania i być może dziś jeszcze postaram sie zacząć wszystko nadrabiać od 20 listopada.
    Buziaczki dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:37

Fedra, Dodi, Effcia28, a-koczek, Kaja, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdziłam i mam 50 stron do przeczytania, wieć APELUJĘ żebyście dziś dużo nie pisały to moze jakoś nadrobię wszystko :)

AGA 30, Fedra, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w tym tygodniu pójdę zrobiś tsh bo te pocenie jest normalnie niemożliwe :/

Kopciuszku to miłego czytania :-)

Kajka Selenka paczki poszły do was :-)

kopciuszek126, Selena, Fedra, Kaja, Strażaczka90, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc wpadłam i Ja :)

Mój syn dziś postanowił dać Nam trochę luzu, i śpi już 2,5 godziny. Na co dzień budzi się o 7 rano i pierwsza drzemka jest ok. 13stej. Przez te kilka godzin mam mały haos :)

Kopciuszku u Nas już była położna, z małym jest wszystko OK co mnie bardzo cieszy :)

Plemniś przyzwyczajaj się do takiego nocnego wstawania ;). Wiem, że to co teraz przeżywasz to nic miłego. Bezsennośc, ciągłe parcie na pęcherz, nie wspominam tego najlepiej :(

Spero mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie.

Aga uwielbiam twoje perypetie z Waflem i chrapiącego kota :P Widzę, że zaraziłaś Muzi swoimi bombkami :)

Muzi niedługo dorównasz Adze :)

Musia ty się dziewczyno tak nie zamartwiaj. :) Myśl pozytywnie :) Czekam na wieści z wizyty :)

Zrobiłam ciasto czekoladwoe. Moge je sobie co najwyżej powąchać :( Są jakieś ciasta które matki karmiące mogą jeść? Muszę dbać żeby kilogramy mi nie spadły :P

AGA 30, kiti, Fedra, Dodi, Effcia28, Blondi22, Strażaczka90, kopciuszek126, Sandraa, Spero, Spero, aisa, Kfjatus, mauysia, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 4639 4640 4641 4642 4643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ