plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i zostałam sama z kotem i rybkami
Jeju jak mi przyjdzie ochota jechać do doktorka to podjadę i do ciebie
Ale jakoś nie mam ochoty na przegląd mojej maciczki
Jutro na pocztę dziewczyna bombeczki wysłać z rana a potem mam zamiar się za okna wziąść bo są strasznie brudneKaja, Fedra, jeju, Dodi, a-koczek, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka kochana a my mamy straż pożarna kilka min drogi więc do pracy.by biegł lub w sopocie ,gdańsku ,gdyni są straże zawodowe i można się przeprowadzać hihi ja mieszczkam niedaleko centrum w jednej połowie domu cywilizacja a z drugiej strony mam busz lasu zwierząt dzikich
więc wszystko na miejscu ...
AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Obudzilam sie w okropnym bolem brzucha, tempka w dol wiec z pewnoscia dzis przywita do mnie @- watpie czy uda sie naturalnie zajsc w ciaze
tyle serduszek na NICJak ja nienawidze tego okresu przed @ wszystko mnie boli i drazni -kiedy to wreszcie sie skonczy ?
oj oj nostalgia mnie dopadla
milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 07:09
-
Dzień dobry laseczki ....idę na drzemkę bo mój m od 1 w nocy nie dał mi spać ehhh później o 4 pobodke zrobił a ostatnią o 6 dziś jak go kocham to go zwiąże i zakleje usta jak dziś mi nie da spać nie dość że pęcherz daje popalic bo latam do wc i jeszcze on buuuu ...ale Roraty zaliczylam w kościele ....
AGA 30, Muska, Dodi, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Spero chciałam wejsc na twój wykres zobaczyc czy faktycznei taki piękny a tu nagle strona zaczyna mi pulsowac w rytm bicia serca. wchodze na inny wykres i normalnie wracam ponownie na twój i pulsowanie. To chyba znak ze zaczyna bic u ciebie nowe serduszko
magdzia26, Effcia28, Selena, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Spero chciałam wejsc na twój wykres zobaczyc czy faktycznei taki piękny a tu nagle strona zaczyna mi pulsowac w rytm bicia serca. wchodze na inny wykres i normalnie wracam ponownie na twój i pulsowanie. To chyba znak ze zaczyna bic u ciebie nowe serduszko
Chcialabym kochana, ale niestety. Test -
Dzien dobry laseczki.
Mam nadzieje ze @ szybko zawita i bede mogla zrobic potrzebne badania i w koncu sie zapisac na refundacje ivf.
Jeju sliczne pudeleczko
Mikego dnia kochane :* -
Dzień dobry Dziewczyny
Jeju śliczne bombeczki i pudełko
Speruś
Strażaczko to rozumiem że Twój mąż jest strażakiem ale Ty nie jesteś?
Kopciuszku ale poród. Współczuję tego leżenia i czekania ale poród ekspresowy i najważniejsze że już po i Tymuś jest z Wami. Śliczny chłopczyk
No no dziweczyny mamy tutaj samych ovu przystojniaków
Weekend minął szybciutko i śmiechowoByliśmy na kabaretach
A wczoraj odwiedziliśmy znajomą co urodziła 6 listopada chłopczyka
A teraz trzeba pracować
Miłego dniaEffcia28, Selena, Dodi, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyDzień dobry
O jeżżżzzzu ależ u dziś tłum normalnie piszecie strasznie dużo od rana
Spero no szkoda:/
No to wypiję kafkę i idę za okna się brać
Noc bez Wafla zleciała z łóżka spadłam bo jak go nie ma to łóżka nie rozkładam
Kocur spał całą noc ze mną i chrapał gorzej jak Wafel
Miłego dzionka dziewczynysylwia1985, Muska, Selena, Dodi, Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Czesc babeczki.Ja w pracy jeszcze siedze ale za godzine startuje do gina
Juz w ogole nie moge sie skupic na pracy... Strasznie sie stresuje ta wizyta,sama nie wiem czemu.boje sie chyba ze beta nie wyjdzie
Co za stresy tu przezywam.Dam znac po wizycie co i jak.
tymczasem pozdrawiam i zabieram sie do czytania postowKaja, sylwia1985, Dodi, Blondi22, Rucia, Fedra, a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuśka będzie dobrze
Dziewczyny mam pytanie !!
Tak ok od dwóch tygodni strasznie pocą mi się dłonie i stopyStopy to tak mocno że normalnie recznikiem muszę wycierać bo pot kapie a podczytałam że może to być spowodowane nadczynością tarczycy
A więc moje pytanie czy z niedoczynności w nadczynność biorąc leki można wpaść szybko
Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Witam sie poniedzialkowo. Spero kurcze przykro mi ze test nie wyszedl.. ale dopoki nie ma @ to jeszcze jest nadzieja.
Muska bedzie dobrze!
Muzi sliczne pudeleczko!!
Aga bardzo szybko mozna wpasc w nadczynnosc z niedoczynnosci... musisz powtorzyc chociaz TSH.
Blondi moja córeczka w 31 tygodniu 2 dniu wazyla ok 1600 gram.
U mnie srednio. Tak jak juz pisalam mam straszne problemy ze snemod 2 tygodni spie po kilka godzin... mecze sie by usnąć 2, 3 godziny, po czym budze sie po 2 na siku i znowu nie moge usnąć. Jestem juz zmeczona tym, glowa mnie boli. Jak tak ma byc do porodu to wykoncze sie!
Blondi22, AGA 30, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
Spero nie ma @ wiec jest nadzieja ;*
Muska czekamy na wiesci po wiycie
JA dzis tez ciekawa noc mialam . Jka sie przekrecalam z boku na bok to mnie zaczal brzuch bo boku tak bolec i plecy ze z pol godziny to trwalo i lezalam nie ruchomo zeby przeszlo. Po nospe ustapilo i moglam usnacFedra, Strażaczka90, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczynki
wpadłam sie przywitać i życzyć Wam miłego dnia
Mały śpi, duży na górze u siostry, tata na budowie. A mama czeka bo położna moze dziś przyjechać. A teraz w wolnej chwili muszę przepłukac ręcznie parę ciuszków Tymcia
.
Zerknę jeszcze ile stron mnie czeka do nadrabiania i być może dziś jeszcze postaram sie zacząć wszystko nadrabiać od 20 listopada.
Buziaczki dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:37
Fedra, Dodi, Effcia28, a-koczek, Kaja, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo więc wpadłam i Ja
Mój syn dziś postanowił dać Nam trochę luzu, i śpi już 2,5 godziny. Na co dzień budzi się o 7 rano i pierwsza drzemka jest ok. 13stej. Przez te kilka godzin mam mały haos
Kopciuszku u Nas już była położna, z małym jest wszystko OK co mnie bardzo cieszy
Plemniś przyzwyczajaj się do takiego nocnego wstawania. Wiem, że to co teraz przeżywasz to nic miłego. Bezsennośc, ciągłe parcie na pęcherz, nie wspominam tego najlepiej
Spero mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie.
Aga uwielbiam twoje perypetie z Waflem i chrapiącego kotaWidzę, że zaraziłaś Muzi swoimi bombkami
Muzi niedługo dorównasz Adze
Musia ty się dziewczyno tak nie zamartwiaj.Myśl pozytywnie
Czekam na wieści z wizyty
Zrobiłam ciasto czekoladwoe. Moge je sobie co najwyżej powąchaćSą jakieś ciasta które matki karmiące mogą jeść? Muszę dbać żeby kilogramy mi nie spadły
AGA 30, kiti, Fedra, Dodi, Effcia28, Blondi22, Strażaczka90, kopciuszek126, Sandraa, Spero, Spero, aisa, Kfjatus, mauysia, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość