plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek
Wkurza mnie mój telefon - nie lajkuje mi postów! grrrr...
Jak tam po Andrzejkach? Wyspalyscie się już po imprezach?
Ja dziś spałam z Heniem u rodziców. No i katar mu wróciłJa już się poddaję, nie wiem jak z tym walczyć...
A mąż z Leo bawią się świetnie u warmińskich dziadkówWracają dziś w nocy. A za trzy tygodnie wszyscy jedziemy tam na Święta.
Uściski niedzielne!!!Spero, Fedra, AGA 30, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Kaja, Dodi, Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Cześć laseczki
Cierpliwości kochane!
Ja po prostu bardzo nie lubię widoku 1 kreskipoza tym jakoś kompletnie nie wierzę że mogłoby się udać, to jest jakaś abstrakcja, ale jak jutro @ nie przyjdzie to sprawdzę co jest grane
obiecuję
ale wykres mam piękny nie?
Aga zachwycają mnie te Twoje bombki. Coś pięknego
Kopciuszku wzruszyłam się czytając opis twoje porodu.
kupiłam sobie wczoraj przepiśnik z biedronki i jestem baaaardzo zadowolonaśliczny jest i w końcu będę miała wszystko podzielone, a nie kluski z ciastami razem.
w ogóle wczoraj SAMA zwęziłam sobie spódniczke, w zasadzie to musiałam ją cała rozpruć i zszyć na nowomój dżinsy sobie zwęża
jak to dobrze mieć maszynę. A chwaliłam się że sama poduszki uszyłam?? nawet mój ojciec był pod wrażeniem.
Ostatnio też wszyscy mi powiedzieli, ze powinnam zmienić profesję z inżyniera na cukiernikajak ja lubię dogadzać ludziom
Jakby któraś chciała zaskoczyć swojego M., dzieci, lub znajomych małym przysmakiem to polecam http://www.mojewypieki.com/przepis/pocalunek-drakuli-babeczki-red-velvet tylko jak dajecie barwnik to kakao wcale lub tylko łyżeczkę, a jak chcecie wiecej kakao to bez barwnika.
Cieszę się że dziś powtarzają Listy do M. bo w piątek po szkoleniu wróciłam o 19 do domu i o 20 spałam. Próbował mnie mój dobudzić, ale niestety byłam nie do ruszenia podobno (co mi się rzadko zdarza) i obudziłam się na ostatnie 15min. filmu a strasznie chciałam go obejrzeć, bo kiedyś byliśmy w kinie na nim i tak czekałam kiedy w końcu go puszczą w TV
To się rozpisałam
Miłej niedzieli kochane
Wykres piekniutki:)ja nagtalam sobie Listy do M :)i dziś obejrze:)mnie te wzięło na wypieki:)zebre pieke:)
Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł dziewoje jak tam niedziela mija
No i nastała w końcu niedziela i Wafel do pracy jedzie
To od jutra dlugie samotne dni czekają mnie
Ach i z kim ja się bede kłócić hi hiBlondi22, Gunia, Strażaczka90, Kaja, Fedra, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aga jak chcesz i jutro będziesz u gina to wjedź do mnie na kawkę i bigos
Jutro bigos domowej roboty!!!!! Już wszystko się gotuje...a kapucha na parze...mniam...ile w niej smaku zostało....ile witaminek....i najważniejsze się nic nie przyjarało...wiecie jak to się lubi jarać i jaki zapaszek no nie?
Już mięcho i kiełbaska się podsmażyły, teraz się przeparowywują z przyprawami...rosół z grzybkami i inne takie też się robiCiekawe co z tego wyjdzie
Cały dzień był pracowity...w Auchanie zakupy zrobione...jakaś masakra normalnie!
Kaja, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Jeju powiem ci ze ja wczoraj chodzilam po sklepach masakra ludzi fulll moj m tylko sobie spodnie kupil i cwetr bo jak schudl 15 kg to w swoich ciuchach wyglada jak po starszym bracie hihi mnie nogi w d..... wchodziły matko jak ja sie lubialam odprężyć na zakupach a teraz mecze sie szybko ehhh co bedzie pozniej heheheh dobrze ze allegro wymyslili , przelewy ehhhhhh
jeju kurna na bigos bym podjechala , ale troszku mi nie podrodzeStrażaczka90, jeju, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Jeju no nie mów, że mięso w Auchan kupujesz...
Stracisz bardzo w mych oczach, jako gospodyni przygotowujące pyszne dania
Hehe to tak pół żartem było, bo każdy kupuje, gdzie mu pasuje
Czołem Dziewczyny!
Kopciuszku fajny opis porodu, poczułam się, jakbym czyjś pamiętnik czytałaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 19:54
Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Kaja wrote:Jeju powiem ci ze ja wczoraj chodzilam po sklepach masakra ludzi fulll moj m tylko sobie spodnie kupil i cwetr bo jak schudl 15 kg to w swoich ciuchach wyglada jak po starszym bracie hihi mnie nogi w d..... wchodziły matko jak ja sie lubialam odprężyć na zakupach a teraz mecze sie szybko ehhh co bedzie pozniej heheheh dobrze ze allegro wymyslili , przelewy ehhhhhh
jeju kurna na bigos bym podjechala , ale troszku mi nie podrodze -
Strazaczka kochana ja byłam w sklepach ciuchowych typu Matarnia a tam wysyp ruskich masakra ruski opanowaly gdańsk koszmar .....
w sklepach typu tesco , auchan ,lidl to nie byłam kupę czasu temu bo na wsi to biedra masakra jak dlamnie i wole sklepy małenie lubię tłoku i nigdy więcej zakupów w weekend ...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Nie no co Ty Guniex, mięsko mam swoje ze świniobicia(od wczoraj się rozmrażało)
Kiełbaskę też
No i wołowe z cielaczka ale trochę mi szkoda,bo wolę zostawić na roladki...
Spoko....a w Auchanie byliśmy ze cztery godziny, mam zamiar podjechać przed Świętami po robota kuchennego...kupiłam bąbki styropianowe do ozdabiania z zawieszkami...8 cm średnicy 6 sztuk 4.95Wziełam 3 paczki...kupiłam z 10 kg makaronu, a gdzie tam więcej, kasze, ryż, dla moich kurek zapasik zrobiłam...soczewicę, ocet jabłkowy i wiele takich różnych pierdółek...
Głównie wózek zapakowany suchymi zapasami, eco żarcie.
W. kupił sobie oczywiście kg cukierków czekoladowych
Kapuchę wcześniej zakisiłam, dokupiłam tylko trzy główki białej a, że W. w domu i chciało mu się szatkować, to wszyscy zabraliśy się za pracę...
Jutro jeszcze dodam swój koncentrat z pomidorów i będzie gites
Grzybki sama zbierałam i suszyłam....
Guniex dobrze napisałaś...nigdy nie kupowałam mięsa w auch..., kiedyś kupiłam mięso w kauf....skurczyło się o 75%, śmierdziało przy pieczeniu...na szczęście mam na osiedlu mały sklepik i sprawdzone źródło oczywiście jak w zamrażalniku pusto się robi...
Jak piszesz, każdy kupuje jak mu pasuje....a co do tłoku Kaju, to my wyjechaliśmy rano jak wszyscy spali po imprezkach...totalny luz :-)Kasy puste
Kurcze dostałam wiadomośćJutro do południa przyjeżdża moja siostra ze swoim chłopakiem i kolegą. Będą dwie nocki u nas spać...nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... po północy wyjeżdżają...aaaaaa....
Cholera a pokój mam zasypany papierami, dokumentami yyyyy....coś mi się wydaje, że to będą ciężkie trzy dni...ale nic zęby zaciśnięte.
Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strazaczka kochana ja byłam w sklepach ciuchowych typu Matarnia a tam wysyp ruskich masakra ruski opanowaly gdańsk koszmar .....
w sklepach typu tesco , auchan ,lidl to nie byłam kupę czasu temu bo na wsi to biedra masakra jak dlamnie i wole sklepy małenie lubię tłoku i nigdy więcej zakupów w weekend ...
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Nie no co Ty Guniex, mięsko mam swoje ze świniobicia(od wczoraj się rozmrażało)
Kiełbaskę też
No i wołowe z cielaczka ale trochę mi szkoda,bo wolę zostawić na roladki...
Spoko....a w Auchanie byliśmy ze cztery godziny, mam zamiar podjechać przed Świętami po robota kuchennego...kupiłam bąbki styropianowe do ozdabiania z zawieszkami...8 cm średnicy 6 sztuk 4.95Wziełam 3 paczki...kupiłam z 10 kg makaronu, a gdzie tam więcej, kasze, ryż, dla moich kurek zapasik zrobiłam...soczewicę, ocet jabłkowy i wiele takich różnych pierdółek...
Głównie wózek zapakowany suchymi zapasami, eco żarcie.
W. kupił sobie oczywiście kg cukierków czekoladowych
Kapuchę wcześniej zakisiłam, dokupiłam tylko trzy główki białej a, że W. w domu i chciało mu się szatkować, to wszyscy zabraliśy się za pracę...
Jutro jeszcze dodam swój koncentrat z pomidorów i będzie gites
Grzybki sama zbierałam i suszyłam....
Guniex dobrze napisałaś...nigdy nie kupowałam mięsa w auch..., kiedyś kupiłam mięso w kauf....skurczyło się o 75%, śmierdziało przy pieczeniu...na szczęście mam na osiedlu mały sklepik i sprawdzone źródło oczywiście jak w zamrażalniku pusto się robi...
Jak piszesz, każdy kupuje jak mu pasuje....a co do tłoku Kaju, to my wyjechaliśmy rano jak wszyscy spali po imprezkach...totalny luz :-)Kasy puste
Kurcze dostałam wiadomośćJutro do południa przyjeżdża moja siostra ze swoim chłopakiem i kolegą. Będą dwie nocki u nas spać...nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... po północy wyjeżdżają...aaaaaa....
Cholera a pokój mam zasypany papierami, dokumentami yyyyy....coś mi się wydaje, że to będą ciężkie trzy dni...ale nic zęby zaciśnięte.
Jeju..Mąż wytrzymał 4h w markecie???mój ledwo 20min wytrzymuje ma zaraz skręt za przekleństwo kurwice że są kolejki i nie mogę sie zastanowić co kupić długo sie zastanawiam.
Dlatego wolę sama przeważnie chodzić na zakupy Mąż czeka w aucie:)jeju, mauysia lubią tę wiadomość
-
U nas każdy idzie w swoja stronę....później trochę razem
Mój z reguły robi sto razy lepsze zakupy niż ja...Kochany jest...ja nie lubię zakupów.
Ale dziś zależało i na bombkach styropianowych...wczoraj na szybko zrobiłam pudełeczko na łakocie świąteczne...może Wam się spodoba...
Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Fedra, Dodi, sylwia1985, Gunia, a-koczek, Blondi22, aisa, Kfjatus, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Piękne:)
jeju lubi tę wiadomość