X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Wkurza mnie mój telefon - nie lajkuje mi postów! grrrr...
    Jak tam po Andrzejkach? Wyspalyscie się już po imprezach :) ?

Ja dziś spałam z Heniem u rodziców. No i katar mu wrócił :/ Ja już się poddaję, nie wiem jak z tym walczyć...
    A mąż z Leo bawią się świetnie u warmińskich dziadków :) Wracają dziś w nocy. A za trzy tygodnie wszyscy jedziemy tam na Święta.

Uściski niedzielne!!!

Spero, Fedra, AGA 30, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Kaja, Dodi, Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speruś, wykres masz za#@bisty ale ja i tak pozostaję niewiernym Tomaszem i czekam na test z 2 krechami :P Dlatego nie mogę się doczekać jutra :)

Spero, Fedra, AGA 30, Selena, Strażaczka90, Sandraa, Kaja, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a film się podobał?

Eeech nie mogę się doczekać aż znów pójdę do kina, i koniecznie kupię nachosy z podwójnym sosem serowym... mniam :P

Strażaczka90, Spero, Spero, Fedra, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Cześć laseczki :)

Cierpliwości kochane!
    Ja po prostu bardzo nie lubię widoku 1 kreski :( poza tym jakoś kompletnie nie wierzę że mogłoby się udać, to jest jakaś abstrakcja, ale jak jutro @ nie przyjdzie to sprawdzę co jest grane :) obiecuję :)

ale wykres mam piękny nie? :P

Aga zachwycają mnie te Twoje bombki. Coś pięknego :)

Kopciuszku wzruszyłam się czytając opis twoje porodu.

kupiłam sobie wczoraj przepiśnik z biedronki i jestem baaaardzo zadowolona :D śliczny jest i w końcu będę miała wszystko podzielone, a nie kluski z ciastami razem.

w ogóle wczoraj SAMA zwęziłam sobie spódniczke, w zasadzie to musiałam ją cała rozpruć i zszyć na nowo :D mój dżinsy sobie zwęża :) jak to dobrze mieć maszynę. A chwaliłam się że sama poduszki uszyłam?? nawet mój ojciec był pod wrażeniem.

Ostatnio też wszyscy mi powiedzieli, ze powinnam zmienić profesję z inżyniera na cukiernika :) jak ja lubię dogadzać ludziom :D

Jakby któraś chciała zaskoczyć swojego M., dzieci, lub znajomych małym przysmakiem to polecam http://www.mojewypieki.com/przepis/pocalunek-drakuli-babeczki-red-velvet tylko jak dajecie barwnik to kakao wcale lub tylko łyżeczkę, a jak chcecie wiecej kakao to bez barwnika.

Cieszę się że dziś powtarzają Listy do M. bo w piątek po szkoleniu wróciłam o 19 do domu i o 20 spałam. Próbował mnie mój dobudzić, ale niestety byłam nie do ruszenia podobno (co mi się rzadko zdarza) i obudziłam się na ostatnie 15min. filmu a strasznie chciałam go obejrzeć, bo kiedyś byliśmy w kinie na nim i tak czekałam kiedy w końcu go puszczą w TV :D

To się rozpisałam :)
    Miłej niedzieli kochane <3

Wykres piekniutki:)ja nagtalam sobie Listy do M :)i dziś obejrze:)mnie te wzięło na wypieki:)zebre pieke:)

Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nudy dzis ;)

Milej niedzieli

Strażaczka90, Fedra, Kaja, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Sylwia, a film się podobał?

Eeech nie mogę się doczekać aż znów pójdę do kina, i koniecznie kupię nachosy z podwójnym sosem serowym... mniam :P
    moze byc ale momentami byl straszny ale polecam

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł dziewoje jak tam niedziela mija :-)
    No i nastała w końcu niedziela i Wafel do pracy jedzie :-)
    To od jutra dlugie samotne dni czekają mnie :/
    Ach i z kim ja się bede kłócić hi hi :-)

Blondi22, Gunia, Strażaczka90, Kaja, Fedra, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam was moje dziewoje kochane :::::: Aga możesz ze mna sie klucic , ale tak na wesolo hihi

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak chcesz i jutro będziesz u gina to wjedź do mnie na kawkę i bigos :-)
    Jutro bigos domowej roboty!!!!! Już wszystko się gotuje...a kapucha na parze...mniam...ile w niej smaku zostało....ile witaminek....i najważniejsze się nic nie przyjarało...wiecie jak to się lubi jarać i jaki zapaszek no nie?

Już mięcho i kiełbaska się podsmażyły, teraz się przeparowywują z przyprawami...rosół z grzybkami i inne takie też się robi :-) Ciekawe co z tego wyjdzie :-)

Cały dzień był pracowity...w Auchanie zakupy zrobione...jakaś masakra normalnie!

Kaja, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju powiem ci ze ja wczoraj chodzilam po sklepach masakra ludzi fulll moj m tylko sobie spodnie kupil i cwetr bo jak schudl 15 kg to w swoich ciuchach wyglada jak po starszym bracie hihi mnie nogi w d..... wchodziły matko jak ja sie lubialam odprężyć na zakupach a teraz mecze sie szybko ehhh co bedzie pozniej heheheh dobrze ze allegro wymyslili , przelewy ehhhhhh

jeju kurna na bigos bym podjechala , ale troszku mi nie podrodze :-(

Strażaczka90, jeju, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju no nie mów, że mięso w Auchan kupujesz...

Stracisz bardzo w mych oczach, jako gospodyni przygotowujące pyszne dania :P

Hehe to tak pół żartem było, bo każdy kupuje, gdzie mu pasuje :P

Czołem Dziewczyny!

Kopciuszku fajny opis porodu, poczułam się, jakbym czyjś pamiętnik czytała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 19:54

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jeju powiem ci ze ja wczoraj chodzilam po sklepach masakra ludzi fulll moj m tylko sobie spodnie kupil i cwetr bo jak schudl 15 kg to w swoich ciuchach wyglada jak po starszym bracie hihi mnie nogi w d..... wchodziły matko jak ja sie lubialam odprężyć na zakupach a teraz mecze sie szybko ehhh co bedzie pozniej heheheh dobrze ze allegro wymyslili , przelewy ehhhhhh

jeju kurna na bigos bym podjechala , ale troszku mi nie podrodze :-(
    Pracuje w hipermarkecie Tesco i uwierzcie mi przed świętami jest full ludzi...mało tego narzekają że sklep drogi,że wszystko drogie a ludzi w weekendy i dni tarkowe tak jak i w święta to cały sklep.Masakra....to mało powiedziane..

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka kochana ja byłam w sklepach ciuchowych typu Matarnia a tam wysyp ruskich masakra ruski opanowaly gdańsk koszmar .....

w sklepach typu tesco , auchan ,lidl to nie byłam kupę czasu temu bo na wsi to biedra masakra jak dlamnie i wole sklepy małe :-) nie lubię tłoku i nigdy więcej zakupów w weekend ...

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka kochana polak który nie narzeka to dział hihi no ale pracować trzeba wszędzie a ludzie narzekali i narzekać będą .....

Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strazaczka kochana polak który nie narzeka to dział hihi no ale pracować trzeba wszędzie a ludzie narzekali i narzekać będą .....
    Święta racja !!!:*

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no co Ty Guniex, mięsko mam swoje ze świniobicia(od wczoraj się rozmrażało) :-) Kiełbaskę też :-) No i wołowe z cielaczka ale trochę mi szkoda,bo wolę zostawić na roladki...

Spoko....a w Auchanie byliśmy ze cztery godziny, mam zamiar podjechać przed Świętami po robota kuchennego...kupiłam bąbki styropianowe do ozdabiania z zawieszkami...8 cm średnicy 6 sztuk 4.95 :-) Wziełam 3 paczki...kupiłam z 10 kg makaronu, a gdzie tam więcej, kasze, ryż, dla moich kurek zapasik zrobiłam...soczewicę, ocet jabłkowy i wiele takich różnych pierdółek...

Głównie wózek zapakowany suchymi zapasami, eco żarcie.

W. kupił sobie oczywiście kg cukierków czekoladowych :-)

Kapuchę wcześniej zakisiłam, dokupiłam tylko trzy główki białej a, że W. w domu i chciało mu się szatkować, to wszyscy zabraliśy się za pracę...

Jutro jeszcze dodam swój koncentrat z pomidorów i będzie gites :-)

Grzybki sama zbierałam i suszyłam....

Guniex dobrze napisałaś...nigdy nie kupowałam mięsa w auch..., kiedyś kupiłam mięso w kauf....skurczyło się o 75%, śmierdziało przy pieczeniu...na szczęście mam na osiedlu mały sklepik i sprawdzone źródło oczywiście jak w zamrażalniku pusto się robi...

Jak piszesz, każdy kupuje jak mu pasuje....a co do tłoku Kaju, to my wyjechaliśmy rano jak wszyscy spali po imprezkach...totalny luz :-)Kasy puste :-D

Kurcze dostałam wiadomość :-I Jutro do południa przyjeżdża moja siostra ze swoim chłopakiem i kolegą. Będą dwie nocki u nas spać...nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... po północy wyjeżdżają...aaaaaa....

Cholera a pokój mam zasypany papierami, dokumentami yyyyy....coś mi się wydaje, że to będą ciężkie trzy dni...ale nic zęby zaciśnięte.

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strazaczka kochana ja byłam w sklepach ciuchowych typu Matarnia a tam wysyp ruskich masakra ruski opanowaly gdańsk koszmar .....

w sklepach typu tesco , auchan ,lidl to nie byłam kupę czasu temu bo na wsi to biedra masakra jak dlamnie i wole sklepy małe :-) nie lubię tłoku i nigdy więcej zakupów w weekend ...
    Ile bym dała żeby mieszkać na wiosce...cicho spokojnie ...ale mój M sobie nie wyobraża życia bez straży pożarnej....Fakt faktem jestem na pierwszym miejscu ale na drugim jest straż...:)może kiedyś:)

jeju lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie no co Ty Guniex, mięsko mam swoje ze świniobicia(od wczoraj się rozmrażało) :-) Kiełbaskę też :-) No i wołowe z cielaczka ale trochę mi szkoda,bo wolę zostawić na roladki...

Spoko....a w Auchanie byliśmy ze cztery godziny, mam zamiar podjechać przed Świętami po robota kuchennego...kupiłam bąbki styropianowe do ozdabiania z zawieszkami...8 cm średnicy 6 sztuk 4.95 :-) Wziełam 3 paczki...kupiłam z 10 kg makaronu, a gdzie tam więcej, kasze, ryż, dla moich kurek zapasik zrobiłam...soczewicę, ocet jabłkowy i wiele takich różnych pierdółek...

Głównie wózek zapakowany suchymi zapasami, eco żarcie.

W. kupił sobie oczywiście kg cukierków czekoladowych :-)

Kapuchę wcześniej zakisiłam, dokupiłam tylko trzy główki białej a, że W. w domu i chciało mu się szatkować, to wszyscy zabraliśy się za pracę...

Jutro jeszcze dodam swój koncentrat z pomidorów i będzie gites :-)

Grzybki sama zbierałam i suszyłam....

Guniex dobrze napisałaś...nigdy nie kupowałam mięsa w auch..., kiedyś kupiłam mięso w kauf....skurczyło się o 75%, śmierdziało przy pieczeniu...na szczęście mam na osiedlu mały sklepik i sprawdzone źródło oczywiście jak w zamrażalniku pusto się robi...

Jak piszesz, każdy kupuje jak mu pasuje....a co do tłoku Kaju, to my wyjechaliśmy rano jak wszyscy spali po imprezkach...totalny luz :-)Kasy puste :-D

Kurcze dostałam wiadomość :-I Jutro do południa przyjeżdża moja siostra ze swoim chłopakiem i kolegą. Będą dwie nocki u nas spać...nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... po północy wyjeżdżają...aaaaaa....

Cholera a pokój mam zasypany papierami, dokumentami yyyyy....coś mi się wydaje, że to będą ciężkie trzy dni...ale nic zęby zaciśnięte.

Jeju..Mąż wytrzymał 4h w markecie???mój ledwo 20min wytrzymuje ma zaraz skręt za przekleństwo kurwice że są kolejki i nie mogę sie zastanowić co kupić długo sie zastanawiam.
    Dlatego wolę sama przeważnie chodzić na zakupy Mąż czeka w aucie:)

jeju, mauysia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas każdy idzie w swoja stronę....później trochę razem :-) Mój z reguły robi sto razy lepsze zakupy niż ja...Kochany jest...ja nie lubię zakupów.

Ale dziś zależało i na bombkach styropianowych...wczoraj na szybko zrobiłam pudełeczko na łakocie świąteczne...może Wam się spodoba...

sqj7.jpg

Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Fedra, Dodi, sylwia1985, Gunia, a-koczek, Blondi22, aisa, Kfjatus, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    U nas każdy idzie w swoja stronę....później trochę razem :-) Mój z reguły robi sto razy lepsze zakupy niż ja...Kochany jest...ja nie lubię zakupów.

Ale dziś zależało i na bombkach styropianowych...wczoraj na szybko zrobiłam pudełeczko na łakocie świąteczne...może Wam się spodoba...

sqj7.jpg
    Piękne:)

jeju lubi tę wiadomość

‹‹ 4638 4639 4640 4641 4642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ