plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Japierdziu!!!!!! Ściągnęli mnie do roboty....A miałam mieć weekend wolny bo idziemy na imprezę Andrzejkowa!!!!ale zgodzilam sie tylko na 4h od 14-18.Udanych Andrzejek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:56
Fedra lubi tę wiadomość
-
milego dnia- u mnie wielkie sprzatanko
Moj ladnie szoruje lazienke- o dziwno nie poznaje Go a ja zamierzam robic pizze na obiad...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 12:35
Strażaczka90, Fedra, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Robota papierkowa w pracy,robienie minutek i wpisywanie godzin do każdej ewidencji....bo koniec miesiąca.A w markecie ruch....:/dobrze że w biurze siedzę i tego nie widzę.Oby do 18 a później impreza na sali z dj:)
jeju, Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki-ale tu dzis cicho pewnie odsypiacie po Andrzejkach
My bylismy wczoraj na 22 w kinie na filmie Adwokat- zajadalismu mega duzy popcorn i ,,dietetyczna,, cole
Dzis obudzilam sie z okropnym bolem brzucha jak przy jakims zatruciu wiec @ juz tuz tuz ....
buziolki zozolki- milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 09:58
Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłej niedzieli kobiety
Wczoraj wróżyłam sobie z Waflem z wosku he he Waflowi wyszedł dom a w domu pikna maciczka jak on to powiedziałą he he a mi to jedno wielkie nie wiadomo co
Fedra, magdzia26, mauysia, Strażaczka90, Selena, kiti, Kaja, Sandraa, Dodi, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spokojnej niedzieli Kochane
Spero faktycznie leci w kulki zważywszy ze jutro nie wiadomo kiedy wejde na kompa i nie wiadomo kiedy sprawdze wieści ehhh cierpliwości cierpliwość cierpliwośćmagdzia26, Spero, mauysia, Strażaczka90, Selena, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć laseczki
Cierpliwości kochane!
Ja po prostu bardzo nie lubię widoku 1 kreskipoza tym jakoś kompletnie nie wierzę że mogłoby się udać, to jest jakaś abstrakcja, ale jak jutro @ nie przyjdzie to sprawdzę co jest grane
obiecuję
ale wykres mam piękny nie?
Aga zachwycają mnie te Twoje bombki. Coś pięknego
Kopciuszku wzruszyłam się czytając opis twoje porodu.
kupiłam sobie wczoraj przepiśnik z biedronki i jestem baaaardzo zadowolonaśliczny jest i w końcu będę miała wszystko podzielone, a nie kluski z ciastami razem.
w ogóle wczoraj SAMA zwęziłam sobie spódniczke, w zasadzie to musiałam ją cała rozpruć i zszyć na nowomój dżinsy sobie zwęża
jak to dobrze mieć maszynę. A chwaliłam się że sama poduszki uszyłam?? nawet mój ojciec był pod wrażeniem.
Ostatnio też wszyscy mi powiedzieli, ze powinnam zmienić profesję z inżyniera na cukiernikajak ja lubię dogadzać ludziom
Jakby któraś chciała zaskoczyć swojego M., dzieci, lub znajomych małym przysmakiem to polecam http://www.mojewypieki.com/przepis/pocalunek-drakuli-babeczki-red-velvet tylko jak dajecie barwnik to kakao wcale lub tylko łyżeczkę, a jak chcecie wiecej kakao to bez barwnika.
Cieszę się że dziś powtarzają Listy do M. bo w piątek po szkoleniu wróciłam o 19 do domu i o 20 spałam. Próbował mnie mój dobudzić, ale niestety byłam nie do ruszenia podobno (co mi się rzadko zdarza) i obudziłam się na ostatnie 15min. filmu a strasznie chciałam go obejrzeć, bo kiedyś byliśmy w kinie na nim i tak czekałam kiedy w końcu go puszczą w TV
To się rozpisałam
Miłej niedzieli kochanemauysia, aisa, Strażaczka90, Fedra, AGA 30, kiti, Selena, Kaja, Sandraa, Dodi, a-koczek, Kfjatus, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość