plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spero wrote:Chcialabym kochana, ale niestety. Test -
Dzien dobry laseczki.
Mam nadzieje ze @ szybko zawita i bede mogla zrobic potrzebne badania i w koncu sie zapisac na refundacje ivf.
Jeju sliczne pudeleczko
Mikego dnia kochane :*
a ja napisze tylko tak ze zdaża sie ze testy sikane wychodza dopiero po np tygodniu od terminu spodziewanej @ tak więc dopuki nie ma @ ja nie składam broni, a na refundacje mozesz się zapisać to nic nie szkodzi a moze pomócAGA 30, Dodi, a-koczek, Strażaczka90, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMatko i córko jeszcze nigdy tak zle okna nie umyłam
Jakie zamazy rozmazyPłakać się chce
Już nawet pojechałam po lepszy płyn do okien i nic kurczaczek
Jak były tak są szmajty
Może w kuchni ładniej umyję okno
Brrrrrrr ależ jestem jakaś taka do dupyFedra, Rucia, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Mam pytanie czy tylko ja niemoge w wykres Spero wejsc czy wy moze też.
ja wchodze bez problemu moze ma udostępniony tylko dla przyjaciółek a Ciebie może nie ma w przyjaciółkach albo coś Ci się chrzani z przeglądarką17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A wogóle to niechce chwalic mojego m ale jak narazie dał sie namówic na branie witamin. co prawda jest to tylko narazie witamina c ale zawsze to jakis mały krok. Smiałam sie bo jak mu to witamine dawałam to odniosłam wtrażenie ze mu sie wydaje ze viagre mu podaje. Ach ci faceci gorzej niz dzieci ( przynajmniej mój). Jeszcze tylko salfazin kupie i mam nadzieje ze to bedize łykał i cos w koncu zaskutkuje
Strażaczka90, Fedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:A wogóle to niechce chwalic mojego m ale jak narazie dał sie namówic na branie witamin. co prawda jest to tylko narazie witamina c ale zawsze to jakis mały krok. Smiałam sie bo jak mu to witamine dawałam to odniosłam wtrażenie ze mu sie wydaje ze viagre mu podaje. Ach ci faceci gorzej niz dzieci ( przynajmniej mój). Jeszcze tylko salfazin kupie i mam nadzieje ze to bedize łykał i cos w koncu zaskutkuje
No to prawie jak mój WafelKupiłam mu 2 miesiące temu paczkę witamin 30 szt na miesiąc a do tej pory leży w paczce parę tabletek
Jak mu przypomne to wezmie jak nie to zapomni
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Nic w sumie nie wiem dalej
Gina powiedział, że za wcześnie na USG i bez sensu. Dał skierowanie na bete i kazał od razu iść zrobić. Jest szansa że wyniki będę na necie wieczorem, ajak nie to dopiero rano. (Mam nadzieję że wieczorem, bo nie wytrzymam). Powiedział, że przewiduje betę na wysokości ok. 100 bo b.wcześnie. Na progesteron nie dała skierowania, powiedział że szkoda kłucia i bez sensu i od razu mi daje receptę na Duphaston, bo miałam czasem niski progesteron na wynikach. Dodał, że co druga kobieta w PL ma przypisywane ten lek i b.dobrze, bo w ciąży progesteronu nigdy za dużo. Za to jak go jest za mało to są poronienia. Od razu poleciałam do apteki i kupiłam.
Do tego polecił kupić jakieś witaminki i przyjść na USG przed świętami, to będzie widać.
Podsumowując - nie wiem dalej nic. Czekam na wynik bety.
Duphaston kupiłam i już jedną tabse łyknęłam czym szybciej. Mam brać 2 x 1 tabletce póki co. A powiedźcie - czemu to takie drogie?! Ja za jedno opakowanie zapłaciłam prawie 39zł. Szaleństwo jakieś, zwłaszcza że jest tu tylko 20 tabletek. Mam receptę na 2 opakowania, ale w aptece nie było, także podskoczę tam jutro po brakujące pudełko i te wit. których tez nie było. Z witamin dostałam polecone jakieś Le(coś tam coś tam)de wit. Nie pamiętam...Na razie i tak nie mam.
No. Czyli nie wiadomo. Boję się że beta wyjdzie nie-dodatnia. Nie wiem czemu. Po prostu.
Do pracy dzisiaj nie wracam, odebrałam nadgodziny i siedzę w domu już. Spać mi się chce zresztą...
No i z najlepszych rzeczy - lekarz mówi "niech się pani nie stresuje, bo nie wolno". buahahahaha Jak? W tej pracy toż to sam stres. Mówię mu, że ciężko będzie, a on na to "niech sobie pani powtarza że błogi stan i nie denerwuję się wcale"Niezły koleś.
No i jak pytał "co panią sprowadza" i ja mu "chyba jestem w ciąży ale nie wierzę" to zrobił dość zabawną minęPooglądał te wyniku monitoringu i powiedział że owu mogła być przed tym ostatnim USG bo była dość długa przerwa. On sam mi robił tylko to I usg.
No. Sam lekarz b.fajny, starszy, rzeczowy, konkretny.
To dam, znać wieczorem czy coś wiem. Tymczasem chyba się kinę skoro mam okazję.
Papaty i do szybkiego usłyszenia.
magdzia26, AGA 30, sylwia1985, Kaja, a-koczek, Blondi22, Rucia, Selena, kiti, Fedra, plemniczka, aisa, Kfjatus, mauysia, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to prawie jak mój Wafel
Kupiłam mu 2 miesiące temu paczkę witamin 30 szt na miesiąc a do tej pory leży w paczce parę tabletek
Jak mu przypomne to wezmie jak nie to zapomni
Spoko. Do przeżycia. Po prostu same im dawkujcie i do buzi i po sprawieM właśnie przedwczoraj skończył wszystkie swoje tabletki i na razie tylko mu multiwitaminę vitaral zapodaję. Czasem jeszcze kwas foliowy. Dalej je.
A wcześniej mu dawałam: wit.C, kwas foliowy i cynk+selen (jakies z NL nawieźliśmy).a-koczek, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska ja mam luteine dopochwowo i za 3 opakowania płace niecałe 10 zł spr czy nie mam paczki dupchastonu jak chcesz to ci podesle bo już go niebiore po co ma mi leżeć .....
a dupchastonu wiem że drogi bo bez refundacji ....Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Muska mój gina to samo mówił niech nie denerwować się olewac ale nie zabardzo aby przez trzy miechy się nie kapneli ale że mam pracę gdzie się wykonuje ciężkie rzeczy to musiałam powiedzieć odrazu abym sobie i roczkowi niezrobila ...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość