plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paticzka zgadzam się z dziewczynami w 7 dpo jest zdecydowanie za wcześnie na test. Poczekaj co najmniej do 10 dpo a najlepiej zrób test dopiero po dniu spodziewanej @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:51
Blondi22, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Barbary tu raczej nie mamy jak dobrze kojarzę ale mimo to Wszystkiego Najlepszego Barbarki
A ja się nawet dobrze czuję po treningu troszkę mam małe zakwasy ale to znak że działa
Dziś znów spróbuję
Kaja, Blondi22, magdzia26, Pismak, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rutosławo upominam, zajmuj się dzieckiem
...mnie nie zaniedbujesz...poza tym mój łeb odpoczywa sobie...jednego pięknego dnia nadrobimy zaległości...tym się nie martw...
Jeśli tu zajrzą dziewczyny, które mniej bywają, Czekajka, Krystyna z gazowni, Sandra, Dodi,Karoam i każda inna laseczka z naszego ovuklanu proszę pozdrówcie je ode mnie....buziaki moje dziewczynki...
Pora na wyjście do baru tlenowego czyt. do lasu na dwugodzinny spacer
magdzia26, AGA 30, a-koczek, Rucia, Dodi, Kaja, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dojrzałam to czego dojrzeć nie powinnam. Wielkie, okropne, paskudne, czerwone rozstępy na całym tyłku. ZAŁAMANA JESTEM ;(
I dlaczego to kobiety muszą poświęcić swój wygląd dla dobra ludzkości
Rucia smaruj się może poznikająRucia lubi tę wiadomość
-
Własnie salfazin przyszedł mi dla m czas rozpocząc kuracje. Chociaz pewnie ten cykl znowu na stracenie bo antybiotyk bierze i zanim witaminki zaczna działac ale jestem dobrej mysli ze juz niedługo powinno sie udac
Fedra, Strażaczka90, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry! przepraszam za brak wielkich liter / polskich diakrytykow ale pisze z heniem na reku
spero zalana czerwienią jak widzę
sylwia, kfjatus, beatka - trzymam kciuki z calej sily!
usciski dla wszystkich was!AGA 30, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Też jestem tego zdania Mauysiu...coś można zrobić...poczekać aż zbledną i olać hi hi!
A tak poważnie, to ja też coś mogłam z nimi zrobić? Nie, nie będę tego czytać...załamię się jak się okaże, że zawaliłam jak były czerwone
Rutka Paweł będzie Ci na razie mówił...mój tygrysku i co? Źle?KC
Dobra, bedę cicho, nic mu nie powiem...ale każdy facet chcący mieć dzieci powinien podpisywać papier, że ponosi ryzyko, że żona będzie pełniejsza, nieco mniej jędrna, pojawią sie rozstępasy i inne cudasy....
Dawajcie wszystkie rozstępy, ja i tak w bikini nie chadzam na plaży przed zmierzchem a mój W. twierdzi, że mam gładkie ciało nawet jak mam włoski długości ok 1 cmSpoko luz, on nic nie zauważy
KOCHAM CIĘ W.!!!!!!!mauysia, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Rucia, Fedra, Strażaczka90, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny