plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po lekarzu ide na zakupki bo podobno w Kari jest mega promocja: kupujesz buty, drugie masz za 50% a trzecia pare za 1 zł- ciekawa jestem ...
Humor sobie moze troche poprawie bo ostatnio nie mam zbyt dobrego samopoczuciaFedra, Spero, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Po lekarzu ide na zakupki bo podobno w Kari jest mega promocja: kupujesz buty, drugie masz za 50% a trzecia pare za 1 zł- ciekawa jestem ...
Humor sobie moze troche poprawie bo ostatnio nie mam zbyt dobrego samopoczuciamiłych zakupów Sylwuś noi ja czekam z niecierpliwościa na relację po wizycie więc dawaj szybko znać co i jak
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alez mi się nudzi w pracy
albo jednego dnia mnie zarzucają i nie mam czasu nawet zjeść albo uspiam...a dzisiaj jeszcze chyba cos z ciśnieniem podobno jakis mega paskudny niż idzie do Polski ....
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No ale prezent z głowy by był
Ja w tamtym roku kupiłam mojemu książkę o piłce nożnej taki duży atlas bo on taki sportowiec no i co raz ją otworzył i leżydzięks
może nie książka ale coś związanego ze sportem to jest myśl
AGA 30, Strażaczka90, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:dziewczynki właśnie sobie uświadomiłam że niedługo święta i pojawia się ten sam problem co zawsze...co ja kupie swojemu P...
macie może jakies pomysły...
Magdziu a może wspólnie sprawicie sobie jakiś czaderski prezent? My zawsze tak robimymagdzia26, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny