plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry Kobitki...
Ruciu śliczny Synuś...
Dziewczyny tym co przyszła @ nie lubie jej ale to chyba wiecie...
trzymam kciuki za 6 grudnia &&&&
My choinki nie ubieramy ubzduraliśmy sobie z mężem że choinka i ozdoby świateczne pojawia się u Nas dopiero jak będę w ciąży lub Dzidzia będzie na świecie bo w ten sposób chcemy zacząc Naszą Rodzinną tradycję...
odemnie to tyle...
miłego dnia pozdrawiam Wszystkie
Strażaczka90, magdzia26, jeju, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
oooo a u nas trdycja taka, że choinka zawsze ubierana jest w Wigilię do południa, gwiazdę wciska na czubek sosny mój W. a młody jako najmłodszy czyta ewangelię :-)Tak się składa, że u nas nigdy świerku nie było...tylko sosna, bo długo stoi, nie gubi igieł i z własnego kawałka pola

Izka no to Wam życzę w przyszłym roku dwóch choinek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 12:29
Fedra, magdzia26, Strażaczka90, mauysia, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rutek, słitas z tego Leo
No i rzeczywiście podobny do Twojego małżona.
Postanowione - dziś wieczorem zaczynam się zastanawiać nad prezentami pod choinkę. Dobrze by było już w tym tygodniu kupić chociaż te przez internet, żeby zdążyły dojść.
nick nieaktualny, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas się choinkę ubiera krótko przed świętami:-) A najważniejsze żeby ją ubierać razem czyli ja i Wafel

Więc pewnie będzie ubierana w weekend przed świętami
Fedra, magdzia26, Strażaczka90, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka no najlepiej komara przyciac hihi ale tak serio spij ile się da......i niech cię twój strażak szlolchem naładowany potraktuje i zaowocuje hihi masz na mikołaja życzenie odemnie hihi
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
On mi od 11 dnia cyklu nie daje żyćKaja wrote:Strazaczka no najlepiej komara przyciac hihi ale tak serio spij ile się da......i niech cię twój strażak szlolchem naładowany potraktuje i zaowocuje hihi masz na mikołaja życzenie odemnie hihi
do wczoraj:) zobaczymy jak będzie dziś haha:)Musze odpocząć,bo to są odtatnie dwa dni w miesiącu wolne ie licząc świat;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:14
Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
o kurka to jak się doriwesz potem do Męża to bedzie biednyKaja wrote:To niech ci szarpie broszke hihi strazaczka boże ja już tyle miesięcy apstynencji zakaz ale co tam roczek mi właśnie bombelkuje i warto czekać do maja na bara bara hihi
hehe..Ja jak mam @ to Mój M jest biedny bo mi się po @ najbardziej chce
o jaa:( do maja:( nie masz chcicy? pewnie masz..:* biedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:27
magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
Wiesz co odziwo nie tylko mój m mówił ze do zakonu sióstr dla potrzebujących mężczyzn pójdzie hihi czyli burdellos bum bum hihi damy radę!!!!!
Strażaczka90, nick nieaktualny, a-koczek, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka oby pozytywne efekty były
my z m też mamy post...ale juz nam nie duzo zostało 
A właśnie nam leżaczek dla Kacperka przyszedł
wkleje linka moze któras z Was sie zainteresuje
http://allegro.pl/show_item.php?item=3730767033
My za niedługo z m idziemy na mecz:) znaczy on idzie
dla mnie na hali za głosno..więc pójde do teściowej na herbatke:)
Strażaczka90, Kaja, magdzia26, nick nieaktualny, kiti, Blondi22, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

[/link]