plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry Kobitki...
Ruciu śliczny Synuś...
Dziewczyny tym co przyszła @ nie lubie jej ale to chyba wiecie...
trzymam kciuki za 6 grudnia &&&&
My choinki nie ubieramy ubzduraliśmy sobie z mężem że choinka i ozdoby świateczne pojawia się u Nas dopiero jak będę w ciąży lub Dzidzia będzie na świecie bo w ten sposób chcemy zacząc Naszą Rodzinną tradycję...
odemnie to tyle...
miłego dnia pozdrawiam WszystkieStrażaczka90, magdzia26, jeju, mauysia, AGA 30, Rucia, Spero, kiti, Blondi22, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
oooo a u nas trdycja taka, że choinka zawsze ubierana jest w Wigilię do południa, gwiazdę wciska na czubek sosny mój W. a młody jako najmłodszy czyta ewangelię :-)Tak się składa, że u nas nigdy świerku nie było...tylko sosna, bo długo stoi, nie gubi igieł i z własnego kawałka pola
Izka no to Wam życzę w przyszłym roku dwóch choinekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 12:29
Fedra, magdzia26, Strażaczka90, mauysia, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rutek, słitas z tego Leo
No i rzeczywiście podobny do Twojego małżona.
Postanowione - dziś wieczorem zaczynam się zastanawiać nad prezentami pod choinkę. Dobrze by było już w tym tygodniu kupić chociaż te przez internet, żeby zdążyły dojść.AGA 30, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, Spero, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka no najlepiej komara przyciac hihi ale tak serio spij ile się da......i niech cię twój strażak szlolchem naładowany potraktuje i zaowocuje hihi masz na mikołaja życzenie odemnie hihi
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strazaczka no najlepiej komara przyciac hihi ale tak serio spij ile się da......i niech cię twój strażak szlolchem naładowany potraktuje i zaowocuje hihi masz na mikołaja życzenie odemnie hihi
do wczoraj:) zobaczymy jak będzie dziś haha:)Musze odpocząć,bo to są odtatnie dwa dni w miesiącu wolne ie licząc świat;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:14
Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:To niech ci szarpie broszke hihi strazaczka boże ja już tyle miesięcy apstynencji zakaz ale co tam roczek mi właśnie bombelkuje i warto czekać do maja na bara bara hihi
hehe..Ja jak mam @ to Mój M jest biedny bo mi się po @ najbardziej chce
o jaa:( do maja:( nie masz chcicy? pewnie masz..:* biedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:27
magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczka oby pozytywne efekty były
my z m też mamy post...ale juz nam nie duzo zostało
A właśnie nam leżaczek dla Kacperka przyszedłwkleje linka moze któras z Was sie zainteresuje
http://allegro.pl/show_item.php?item=3730767033
My za niedługo z m idziemy na mecz:) znaczy on idziedla mnie na hali za głosno..więc pójde do teściowej na herbatke:)
Strażaczka90, Kaja, magdzia26, AGA 30, kiti, Blondi22, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość