X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 fajny awatarek tam ten golas hihi pupcia mojego m bo ja to mam płaską jak deska hihi

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 fajny awatarek tam ten golas hihi pupcia mojego m bo ja to mam płaską jak deska hihi
    właśnie fajnie że płaska:) moja też jest płaska ale dlatego że dużo schudłam:) 16.gif hehe

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena fajny ten lezaczek podoba mi się. ........

Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    mi też:) ładne ma kolory:)

Kaja, Selena lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 ja będę miała akcję chodakowska po czerwca jesli lekarz pozwoli bo w sierpniu na wesele jedziemy dość daleko z roczkiem zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie. .....

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 ja będę miała akcję chodakowska po czerwca jesli lekarz pozwoli bo w sierpniu na wesele jedziemy dość daleko z roczkiem zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie. .....
    Ja już jestem uzależniona od jej ćwiczeń:)

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    No fajny jest :) tylko musze dokupić coś grajacego do powieszenia..bo nie ma...

Strażaczka90, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roczek poleci samolotem 1 raz hihi oby tylko zdrowy był a reszta ujdzie......

Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piszę roczek a moze to dziewczynka hihi

Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzę ze ucieklyscie buzaki do później.......nara Broszki ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ja piszę roczek a moze to dziewczynka hihi
    właśnie!!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry piękne moje :)

Czytałam i czytałam i musiałam zejść na obiad do teściowej(skoro zrobiła od wielkiego dzwon, to nie wypada odmówić) i nie zdążyłam odpisać.

Ruciu cudeńko z Leosia. Do schrupania jest :) a co to rozstępów to ja mimo iż w ciazy nigdy nie byłam mam ich bardzo dużo niestety i w sumie nic z mojej winy, po prostu za szybko urosłam :( też na początku miałam nadzieję, ze jakoś się ich pozbędę, ale jak mi lekarka powiedziała, zeby papierem skórę ścierać to podziękowałam. kremy, maści itd nie pomogły, więc w końcu przestałam je zauważać. i w sumie tak teraz patrzę na nie, to ich już nie widać. są jaśniuteńkie.

Boszz... ale mam sklerozę...

aha, z prezentami też zawsze mam problem, ale zwykle kończy się na perfumach czy innych przydatnych, a kończących się rzeczach :P

Koczku nie wiem, czemu nie mogłaś wejść na mój wykres :( udostępniony jest dla wszystkich, ale już w sumie nie ma co oglądać.
    Morze czerwone aktualnie :P ale nie przejmuję się ostatnie w tym roku, a w przyszłym już na pewno pożegnam je na 9m-cy. no nie ma innej opcji po prostu!

Wiecie, co.. musiałam dziś do urzędu komunikacji podjechać i po drodze postanowiłam wejsć do kilku salonów z sukniami i zapytać czy mogą mi zrobić w innym kolorze w stylu ombre i się okazało że nie! masakra. dobrze, ze jeszcze mam kilka innych salonów na oku, ale trochę się zestresowałam powiem Wam szczerze.

a co do prezentów jeszcze, to właśnie jedziemy po mikołajkowy prezent :D Kupuję parowar z Tefala :D ale się cieszę :D

a za dziewczyny, które ćwiczą z chodakowską trzymam kciuki. Nie lubię kobiety, ale ćwiczenia ma spoko. Ja ćwiczyłam skalpel i chyba wrócę, choć bardzo lubię na piłce ćwiczyć, bo odciaża kręgosłup, a u mnie nie ma szans na brzuszki na podłodze.

a i wieczorem zamierzam odprawić czary, co by odgonić złe myśli co do @ od Sylwii i Kfjatka ! <3 <3 <3

Jeju! strasznie mi się podobają Twoje awatarki, normalnie jak patrzę to mi się od razu gęba śmieje :*

dobra jadę po ten parowar :D
    buziaki :*

Strażaczka90, magdzia26, Rucia, mauysia, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Kfjatus, Dodi, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałyście dziś czadu, nie ma co!

Dobry wieczór :)

Leosiu <3
    Rucia, nie chcę krakać, ale żebys tego irokeza nie żałowała kiedyś, jak Ci Mały Synunio będzie w glanach i skórach chodził i słuchał hard rocka na full i siostrę terroryzował zdechłymi zwierzątkami :D (ciekawe co wtedy będzie na topie, czy Nirvana wiecznie będzie żywa :P) ;)
    A jak Kinia względem Brata? Już się przyzwyczaiła, czy nie może się od niego odkleić?

Miłego wieczoru!

jeju, Strażaczka90, Rucia, magdzia26, mauysia, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwus i jak wizyta? Napisz cos kobieto :D

jeju, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu siostra pomimo swoich prawie 10 lat jest mega zazdrosna, chociaż uparcie twierdzi, że nie jest. Staram się poświęcać jej maksimum czasu, to samo P. Nie chcemy żeby czuła się odrzucona.
    Aczkolwiek tuli się cały czas do Leosia, całuje go przed wyjściem do szkoły, ale pieluch nie zamierza zmieniać :P

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. :)

Fedra, mauysia, jeju, Kfjatus, magdzia26, Dodi, Gunia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

Ruciu cudeńko z Leosia. Do schrupania jest :) a co to rozstępów to ja mimo iż w ciazy nigdy nie byłam mam ich bardzo dużo niestety i w sumie nic z mojej winy, po prostu za szybko urosłam :( też na początku miałam nadzieję, ze jakoś się ich pozbędę, ale jak mi lekarka powiedziała, zeby papierem skórę ścierać to podziękowałam. kremy, maści itd nie pomogły, więc w końcu przestałam je zauważać. i w sumie tak teraz patrzę na nie, to ich już nie widać. są jaśniuteńkie.

Speruś mam nadzieję, że chociaż trochę je zatuszuję, bo wygląda to kiepsko :/ Mam cudowny balsam z Rossmanna na rozstępy, może pomoże :)

jeju, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Speruś mam nadzieję, że chociaż trochę je zatuszuję, bo wygląda to kiepsko :/ Mam cudowny balsam z Rossmanna na rozstępy, może pomoże :)

To mam nadzieję, ze Ci pomoże. ja nic niestety nie polecę bo mnie niestety nic nie pomogło, ale jak mówię, teraz ich nie widać. tak zbladły, że są tylko jak kreseczki, żyłki i już nie płaczę :) a jak balsam Ci pomoże Kochana, to poproszę o nazwę, tak na przyszłość :D

MAM PAROWAR :D śliczny jest :D jutro go wypróbuję :D ale się cieszę :) :) :)

magdzia26, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Rucia, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorową porą.
    Co porabiacie?

Spero, aisa, AGA 30, Fedra, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sperus gratuluję zakupu :) ja mam tez parowar z Tefala i potwierdzam jest super i bardzo się przydaje :)

Spero, Spero, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska jak się czujesz mów szybko <3 kiedy powtórka bety? A i mogłabyś mnie przyjąć do przyjaciółek juz tak dawno wysłałam Ci zaproszenie :P może wiruski szybciej do mnie dotrą :D

Kaja, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4658 4659 4660 4661 4662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ