plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry piękne moje
Czytałam i czytałam i musiałam zejść na obiad do teściowej(skoro zrobiła od wielkiego dzwon, to nie wypada odmówić) i nie zdążyłam odpisać.
Ruciu cudeńko z Leosia. Do schrupania jesta co to rozstępów to ja mimo iż w ciazy nigdy nie byłam mam ich bardzo dużo niestety i w sumie nic z mojej winy, po prostu za szybko urosłam
też na początku miałam nadzieję, ze jakoś się ich pozbędę, ale jak mi lekarka powiedziała, zeby papierem skórę ścierać to podziękowałam. kremy, maści itd nie pomogły, więc w końcu przestałam je zauważać. i w sumie tak teraz patrzę na nie, to ich już nie widać. są jaśniuteńkie.
Boszz... ale mam sklerozę...
aha, z prezentami też zawsze mam problem, ale zwykle kończy się na perfumach czy innych przydatnych, a kończących się rzeczach
Koczku nie wiem, czemu nie mogłaś wejść na mój wykresudostępniony jest dla wszystkich, ale już w sumie nie ma co oglądać.
Morze czerwone aktualnieale nie przejmuję się ostatnie w tym roku, a w przyszłym już na pewno pożegnam je na 9m-cy. no nie ma innej opcji po prostu!
Wiecie, co.. musiałam dziś do urzędu komunikacji podjechać i po drodze postanowiłam wejsć do kilku salonów z sukniami i zapytać czy mogą mi zrobić w innym kolorze w stylu ombre i się okazało że nie! masakra. dobrze, ze jeszcze mam kilka innych salonów na oku, ale trochę się zestresowałam powiem Wam szczerze.
a co do prezentów jeszcze, to właśnie jedziemy po mikołajkowy prezentKupuję parowar z Tefala
ale się cieszę
a za dziewczyny, które ćwiczą z chodakowską trzymam kciuki. Nie lubię kobiety, ale ćwiczenia ma spoko. Ja ćwiczyłam skalpel i chyba wrócę, choć bardzo lubię na piłce ćwiczyć, bo odciaża kręgosłup, a u mnie nie ma szans na brzuszki na podłodze.
a i wieczorem zamierzam odprawić czary, co by odgonić złe myśli co do @ od Sylwii i Kfjatka !
Jeju! strasznie mi się podobają Twoje awatarki, normalnie jak patrzę to mi się od razu gęba śmieje :*
dobra jadę po ten parowar
buziaki :*Strażaczka90, magdzia26, Rucia, mauysia, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Kfjatus, Dodi, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dałyście dziś czadu, nie ma co!
Dobry wieczór
Leosiu
Rucia, nie chcę krakać, ale żebys tego irokeza nie żałowała kiedyś, jak Ci Mały Synunio będzie w glanach i skórach chodził i słuchał hard rocka na full i siostrę terroryzował zdechłymi zwierzątkami(ciekawe co wtedy będzie na topie, czy Nirvana wiecznie będzie żywa
)
A jak Kinia względem Brata? Już się przyzwyczaiła, czy nie może się od niego odkleić?
Miłego wieczoru!jeju, Strażaczka90, Rucia, magdzia26, mauysia, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGuniu siostra pomimo swoich prawie 10 lat jest mega zazdrosna, chociaż uparcie twierdzi, że nie jest. Staram się poświęcać jej maksimum czasu, to samo P. Nie chcemy żeby czuła się odrzucona.
Aczkolwiek tuli się cały czas do Leosia, całuje go przed wyjściem do szkoły, ale pieluch nie zamierza zmieniać
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.
Fedra, mauysia, jeju, Kfjatus, magdzia26, Dodi, Gunia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:
Ruciu cudeńko z Leosia. Do schrupania jesta co to rozstępów to ja mimo iż w ciazy nigdy nie byłam mam ich bardzo dużo niestety i w sumie nic z mojej winy, po prostu za szybko urosłam
też na początku miałam nadzieję, ze jakoś się ich pozbędę, ale jak mi lekarka powiedziała, zeby papierem skórę ścierać to podziękowałam. kremy, maści itd nie pomogły, więc w końcu przestałam je zauważać. i w sumie tak teraz patrzę na nie, to ich już nie widać. są jaśniuteńkie.
Speruś mam nadzieję, że chociaż trochę je zatuszuję, bo wygląda to kiepskoMam cudowny balsam z Rossmanna na rozstępy, może pomoże
jeju, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Speruś mam nadzieję, że chociaż trochę je zatuszuję, bo wygląda to kiepsko
Mam cudowny balsam z Rossmanna na rozstępy, może pomoże
To mam nadzieję, ze Ci pomoże. ja nic niestety nie polecę bo mnie niestety nic nie pomogło, ale jak mówię, teraz ich nie widać. tak zbladły, że są tylko jak kreseczki, żyłki i już nie płaczęa jak balsam Ci pomoże Kochana, to poproszę o nazwę, tak na przyszłość
MAM PAROWARśliczny jest
jutro go wypróbuję
ale się cieszę
magdzia26, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, Rucia, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Muska jak się czujesz mów szybko
kiedy powtórka bety? A i mogłabyś mnie przyjąć do przyjaciółek juz tak dawno wysłałam Ci zaproszenie
może wiruski szybciej do mnie dotrą
Kaja, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość