plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Muska tak jestem na forum ciazowym II trymestr :śledzenie ciąży wchodzisz i tam masz inne forum ...
PapatyKaja, Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Ja od kilku dni zmobilizowalam sie do prania dzieciecych rzeczy i prasowania... a roboty z tym okropnie duzo, wiec nie mam czasu wolnego ostatnio by tu w ciagu dnia skrobac
Muska jak chodzisz prywatnie do gina to raczej na pewno maz moze byc przy USG, moj byl od pierwszej wizyty na kazdej.
Ale jakbym chodzila panstwowo to niestety nie ma takiej mozliwosci...
A i ja np wogole nie rzygalam, ani razu
Rucia ale sie Leonek zmienil! no zupelnie inaczej wygląda niz tydzien temujest przesliczny!! a co do rozstepow ja od początku uzywam Biooila, jest super!! nie wyszedl mi poki co zaden rozstep i nawet poznikaly stare bo on jest tez na blizny. Ja gorąco polecam!
Sylwia cuda sie zdazają, trzymam kciuki za ten cykl.
Aiska gratuluje synka! i zaglądaj czesciej :*
Spero nie lubie twojej @ i jasna sprawa ze przyszly rok juz na pewno przyniesie Ci fasolinke
Wosebko ja kupilam taki lezaczek, jest super! widzialam ze i Shagga go ma.
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-t4145-0-18kg-kurier-i3732792224.html
twoj tez ladny, ale sprawdz czy od urodzenia mozna go juz uzytkowac, bo wiem ze nie kazdy mozna tak wczesnie.
No u ja dzisiaj skonczylam zajmowac sie prezentamiwszystkie juz zamówilam. Tacie zestaw kosmetykow, mamie pendriva 16gb zamknietego w sercu na łancuszku
, siostrze i szwagrowi wielkiego woka, malej siostrzenicy Elizie zabawke interaktywną konika co rży, sapie i wydaje inne dzwieki, a męzowi bluze. Ciesze sie ze mam to juz za sobą
NO i ja jak zwykle spac nie moge i do tego zgaga sie przyplątala, a calą ciąze jej nie mialam.
mauysia, Rucia, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Blondi22, Selena, Spero, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Aisko - ale piękny bąbelek! I jaki ma mocny moralny kręgosłup
Plemniczko - bardzo fajny ten leżaczekMy mamy taki podstawowy bez bajerów, i chyba dobrze, bo np. ostatnio kupiłam wypasioną matę edukacyjną i na razie Heniullo nią gardzi... Ale mam nadzieję, że jak w końcu polubi leżenie na plecach i doceni uroki leżenia na brzuszku, to mu sie w końcu spodoba.
Już trochę rozejrzałam się za prezentami - zaczęłam od przeglądania Groupona
No i muszę powiedzieć że jest dużo fajnych ofert! Na razie wykupiłam vouchery na fotokalendarze i sushi (też w prezencie pod chojnę)
Idę się kąpać i spać. Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 00:20
Rucia, magdzia26, plemniczka, Strażaczka90, Dodi, Selena, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Cuda się nie zdarzają - wiedziałam że tak będzie - mam tego wszystkiego dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MAM JUŻ SIŁY - RYCZEĆ MI SIĘ CHCE........................ -
nick nieaktualnyDzień dobry
Musia - na pewno do 3 miesiąca nic nie będzie widaćTak jak pisze Plemniczka, jeżeli chodzisz prywatnie to gin nie powinien mieć nic przeciwko aby mąż był przy Tobie. Mój P. był, lekarz nie widział przeszkód.
Spero - parowar super sprawaSama często używam, jedzenie jest lekkie i delikatne, chociaż ciężko się tym najeść
Sylwia -Cholerna durna temperatura
Strasznie mi przykro.
Aisko - ciesze się, że przynosisz dobre wieści od ginaDzidzia prezentuje się cudnie
Chyba dopiero co się najadła.
Chyba i ja się w końcu wezmę za szukanie jakiś prezentów, chociaż zbyt wiele ich do kupienia nie mamy, ale jak co roku zawsze jest z tym problem
Miłego dnia dziewoje.
Z tych niemiłych wiadomości powiem, że mleko mi zanika. Nie wiem czy to przez te cholerne kapturki? Piję herbatke na laktację, przystawiam małego do piersi bez kapturków, może laktacja wróciNa razie znowu łapie doła, to karmienie strasznie siedzi w głowie.
magdzia26, AGA 30, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam się za Wami Kobietki!
Sylwus przytulam mocno Kochana :*
Asiko piękny ten Twój Maluch i nie mogę się nadziwić, że taki duży!
Musia nie wiem, czy to dobry pomysł, by tak długo ukrywać ciążę, może zwyczajnie pogadaj, że jesteś w ciąży, ale chcesz wziąć się za robotę dopóki możesz i postrasz się ogarnąć temat do czasu zwolnienia...
Plemniczko, Selenko boskie te Wasze leżaczki , też chcę taki!
Kaja, ze ten Twój roczek szybko rośnie
U mnie bez zmian, wciąż czekam na @ i wciąż wydaje mi się lada chwilę przyjdzie...także myślę, że po południu wpadnę z info o tym, że przylazła nieproszona...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :*magdzia26, Dodi, Selena, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwuś
Kfiatuś
a ja nadal nie tracę nadzei i trzymam mocno kciuki
Sperus oby Nowy 2014 rok zaskoczył Cie miła niespodzianką
Aisko super dzidziulek ależ go ładnie widać
Buziaki miłego dnia
Strażaczka90, Dodi, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Hej
Sylwus przykro mi starsznie przykro.
Muska powiem tsk jsk to stanowisko przyjmiesz to zawsze na l4 lub macierzynskim bedziesz miała wieksza kase( bo chyba awans z podwyzka sie wiąże?)
Mam nadzieje ze to wszystko dobrze sie ulozy
Projekt dnu wybieramy od wczoraj bardziej na powaznie.moze na wiosne cos ruszymy i sie zobaczy.
No a co u Was? Prezenty pokupowane?
My w tym rku chyba rodzicom damy talony na wnukaJedna taka mozliwosc w zyciu
magdzia26, a-koczek, Kaja, Rucia, Dodi, Blondi22, kiti, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość