X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa zaczęła mnie boleć :(
    Idę sie myć i w kimonko. Do jutra lasencje.
    Sylwia, trzymam kciuki!

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska tak jestem na forum ciazowym II trymestr :śledzenie ciąży wchodzisz i tam masz inne forum ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska tak jestem na forum ciazowym II trymestr :śledzenie ciąży wchodzisz i tam masz inne forum ...
    Ok, Poszukam jutro może. Ewentualnie będę Cie męczyć tutaj na priv. Nie wiem czy się przekonam do innego wątku ;)
    Papaty :)

Kaja, Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja tam wchodzę mało bardziej pasuje mnie tutaj ;-);-):-):-):-) :-P:-P

kiti, Fedra, Spero, magdzia26, Muska, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. Ja od kilku dni zmobilizowalam sie do prania dzieciecych rzeczy i prasowania... a roboty z tym okropnie duzo, wiec nie mam czasu wolnego ostatnio by tu w ciagu dnia skrobac :)

Muska jak chodzisz prywatnie do gina to raczej na pewno maz moze byc przy USG, moj byl od pierwszej wizyty na kazdej.
    Ale jakbym chodzila panstwowo to niestety nie ma takiej mozliwosci...
    A i ja np wogole nie rzygalam, ani razu :)

Rucia ale sie Leonek zmienil! no zupelnie inaczej wygląda niz tydzien temu :) jest przesliczny!! a co do rozstepow ja od początku uzywam Biooila, jest super!! nie wyszedl mi poki co zaden rozstep i nawet poznikaly stare bo on jest tez na blizny. Ja gorąco polecam!

Sylwia cuda sie zdazają, trzymam kciuki za ten cykl.

Aiska gratuluje synka! i zaglądaj czesciej :*

Spero nie lubie twojej @ i jasna sprawa ze przyszly rok juz na pewno przyniesie Ci fasolinke :)

Wosebko ja kupilam taki lezaczek, jest super! widzialam ze i Shagga go ma.
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-t4145-0-18kg-kurier-i3732792224.html

twoj tez ladny, ale sprawdz czy od urodzenia mozna go juz uzytkowac, bo wiem ze nie kazdy mozna tak wczesnie.

No u ja dzisiaj skonczylam zajmowac sie prezentami :) wszystkie juz zamówilam. Tacie zestaw kosmetykow, mamie pendriva 16gb zamknietego w sercu na łancuszku :), siostrze i szwagrowi wielkiego woka, malej siostrzenicy Elizie zabawke interaktywną konika co rży, sapie i wydaje inne dzwieki, a męzowi bluze. Ciesze sie ze mam to juz za sobą :)

NO i ja jak zwykle spac nie moge i do tego zgaga sie przyplątala, a calą ciąze jej nie mialam.

mauysia, Rucia, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Blondi22, Selena, Spero, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko - ale piękny bąbelek! I jaki ma mocny moralny kręgosłup ;)

Plemniczko - bardzo fajny ten leżaczek :) My mamy taki podstawowy bez bajerów, i chyba dobrze, bo np. ostatnio kupiłam wypasioną matę edukacyjną i na razie Heniullo nią gardzi... Ale mam nadzieję, że jak w końcu polubi leżenie na plecach i doceni uroki leżenia na brzuszku, to mu sie w końcu spodoba.

Już trochę rozejrzałam się za prezentami - zaczęłam od przeglądania Groupona :P
    No i muszę powiedzieć że jest dużo fajnych ofert! Na razie wykupiłam vouchery na fotokalendarze i sushi (też w prezencie pod chojnę :D ) :)

Idę się kąpać i spać. Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 00:20

Rucia, magdzia26, plemniczka, Strażaczka90, Dodi, Selena, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda się nie zdarzają - wiedziałam że tak będzie - mam tego wszystkiego dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE MAM JUŻ SIŁY - RYCZEĆ MI SIĘ CHCE........................

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Musia - na pewno do 3 miesiąca nic nie będzie widać :) Tak jak pisze Plemniczka, jeżeli chodzisz prywatnie to gin nie powinien mieć nic przeciwko aby mąż był przy Tobie. Mój P. był, lekarz nie widział przeszkód. :)

Spero - parowar super sprawa :) Sama często używam, jedzenie jest lekkie i delikatne, chociaż ciężko się tym najeść ;)

Sylwia - :( Cholerna durna temperatura :( Strasznie mi przykro.

Aisko - ciesze się, że przynosisz dobre wieści od gina :) Dzidzia prezentuje się cudnie :D Chyba dopiero co się najadła.

Chyba i ja się w końcu wezmę za szukanie jakiś prezentów, chociaż zbyt wiele ich do kupienia nie mamy, ale jak co roku zawsze jest z tym problem :(

Miłego dnia dziewoje.

Z tych niemiłych wiadomości powiem, że mleko mi zanika. Nie wiem czy to przez te cholerne kapturki? Piję herbatke na laktację, przystawiam małego do piersi bez kapturków, może laktacja wróci :( Na razie znowu łapie doła, to karmienie strasznie siedzi w głowie.

magdzia26, AGA 30, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie lubię twojej tempy ,ale kochana nic straconego nowy cykl z nowymi planami ....będzie ok

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz witam was wszystkich te wyspane i te nie wyspane ......

Dodi, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się za Wami Kobietki! :)
    Sylwus przytulam mocno Kochana :*
    Asiko piękny ten Twój Maluch i nie mogę się nadziwić, że taki duży! :)
    Musia nie wiem, czy to dobry pomysł, by tak długo ukrywać ciążę, może zwyczajnie pogadaj, że jesteś w ciąży, ale chcesz wziąć się za robotę dopóki możesz i postrasz się ogarnąć temat do czasu zwolnienia...
    Plemniczko, Selenko boskie te Wasze leżaczki , też chcę taki! :)
    Kaja, ze ten Twój roczek szybko rośnie :)
    U mnie bez zmian, wciąż czekam na @ i wciąż wydaje mi się lada chwilę przyjdzie...także myślę, że po południu wpadnę z info o tym, że przylazła nieproszona...
    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :*

magdzia26, Dodi, Selena, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia moja kumpela też tak miała i spasowala z cyckami bo mówiła że normalnie w depreche przez brak mleka dla małego wpada ...jej cycki mało mleka produkują i przeszła na butle ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Sylwus przykro mi starsznie przykro.
    Muska powiem tsk jsk to stanowisko przyjmiesz to zawsze na l4 lub macierzynskim bedziesz miała wieksza kase( bo chyba awans z podwyzka sie wiąże?)

Muska, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Sylwuś <3
    Kfiatuś <3
    a ja nadal nie tracę nadzei i trzymam mocno kciuki
    Sperus oby Nowy 2014 rok zaskoczył Cie miła niespodzianką :) <3
    Aisko super dzidziulek ależ go ładnie widać
    Buziaki miłego dnia <3

Strażaczka90, Dodi, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) ja to do tych niewyspanych naleze...
    W ogole zero checi do wstania i pojscia do pracy.teraz zero checi do pracy ;)
    Bleee. Maruda ze mnie dzisiaj :P
    Sylwia,szkoda straszna :(

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej
    Sylwus przykro mi starsznie przykro.
    Muska powiem tsk jsk to stanowisko przyjmiesz to zawsze na l4 lub macierzynskim bedziesz miała wieksza kase( bo chyba awans z podwyzka sie wiąże?)
    Wczoraj dlugo nad tym myslalam.to jest moja szansa na ktora pracowalam w tej firmie 3lata.jak odmowie drugiej nie bedzie.a powiedzenie teraz ze jestem w ciazy rowna sie odmowieniu.wezme co daja i zobacze jak sie wszystko dalej potoczy.dam rade,w koncu ciaza nie choroba ;)
    Mam nadzieje ze to wszystko dobrze sie ulozy :)
    Projekt dnu wybieramy od wczoraj bardziej na powaznie.moze na wiosne cos ruszymy i sie zobaczy.
    No a co u Was? Prezenty pokupowane?
    My w tym rku chyba rodzicom damy talony na wnuka ;) Jedna taka mozliwosc w zyciu ;)

magdzia26, a-koczek, Kaja, Rucia, Dodi, Blondi22, kiti, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o zakupy świąteczne to zero kupione i zero w głowie hih

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska na kiedy ci termin porodu ovu wyznaczył?

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska na kiedy ci termin porodu ovu wyznaczył?
    Na komorce nie mam jak podejrzec,ale z glowy mowiac wydaje mi ise ze 7 sierpien.nie wiem na pewno.

magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 4660 4661 4662 4663 4664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ