plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia przed mialam duze 80C a teraz to jak Pamela Anderson sie umywa wielkie cyce jak donice aż moj gin sie gapi na nie bo mu sie spodobaly bo mimo duzego rozmiaru zwisow nie mam hihi
Strażaczka90, kiti, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madzia przed mialam duze 80C a teraz to jak Pamela Anderson sie umywa wielkie cyce jak donice aż moj gin sie gapi na nie bo mu sie spodobaly bo mimo duzego rozmiaru zwisow nie mam hihi
-
kiedy ja zejde to starej wagi hehe 63kg to daleko
tyle wazylam przed pierwsza ciaza jeszcze i potem po porodzie udało mi się schudnąć do tego ale jak się nie pilnowałam to druga ciaze zaczelam od 75kgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 11:36
-
Strażaczka90 dla facetów to raj na ziemi takie cycki, ale dla kobiet to masakra by ponosili kilka dni po 4 kg z przodu i biegli to by zdanie zmienili. . Moja przyjaciolka miala takie same duże cycki po synku z 80C teraz nosi A i do tego zwisy zalamana jest strasznie
-
Blondi kazdy organizm inny wiec spokojnie !!! Teraz niedawno urodzila tez kumpela i wyglądała w ciąży bajecznie szczupła jak stała tylem nie było widac ze w ciąży a jej tesciowa dowalala ze tłusta jest i ze duzo przytyla a i teraz na andrzejki jak jej pomagała sie ubrac to tesciowa doalila jej tekstem ze nie zapnie bo jej tluszcz wyłazi , a ta po miesiacu wrocila do swojej wagi z przed ciąży i wygląda super.....
magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 dla facetów to raj na ziemi takie cycki, ale dla kobiet to masakra by ponosili kilka dni po 4 kg z przodu i biegli to by zdanie zmienili. . Moja przyjaciolka miala takie same duże cycki po synku z 80C teraz nosi A i do tego zwisy zalamana jest strasznie
wiem że raj..Mój to zachwycony byłale gorzej dla mnie bo ja dużo trenowałam biegi.Byłam najlepsza w długich dystansach,grałam w piłke, w hokeja,karate itp i to mi bardzo w tym przeszkadzało...a najgorsze było dobranie biustonosza....teraz też jest ciężko ale poszłam do sklepu i koniecinka doradziła mi i dobrze dobrała..fakt faktem 150 zł dałam za niego ale czuje się w nim wspaniale:)
-
hehehe i tak zrobię
moim marzeniem jest móc założyć bluzke bez stanika i sie nie męczyć same wiecie że ciężko z takimi się żyje
już nie mówiąc o tym że przestałam zakładać bluzki z dekoldem nawet Z takim najmniejszym bo wkurzało mnie to że faceci zawsze się na mnie gapili teraz mam wszystkie bluzki pod szyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 12:03
-
a tak zmieniając temat mam chyba pierwszy raz w życiu zgagę ...
chyba to jest zgaga bo nigdy nie miałam ale coś mnie pali strasznie w przełyku i żołądku
i za chwilę usnę nad tą klawiaturą ja chce do domku ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 12:09
Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:a tak zmieniając temat mam chyba pierwszy raz w życiu zgagę ...
chyba to jest zgaga bo nigdy nie miałam ale coś mnie pali strasznie w przełyku i żołądku
i za chwilę usnę nad tą klawiaturą ja chce do domku .... -
magdzia26 wrote:hehehe ciekawe gdzie mnie znajdziesz
poza tym kobiety w ciąży nie mogą się przemęczaćHŁE HŁE:)