plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra Kajuś dzisiaj za mną cos chodzi cos bym zjadła a nie wiem co może dasz jakiegos pomysła

ps. Strażaczka Ci pomoże ona ma jak widac najlepsze pomysły na miesznki wybuchowe
Strażaczka90, Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja to się boję o siebie bo przy moim wzroście to będę zawodnikiem sumo wagi najcięższej
już nie mówiąc o stanikach, które będę z namiotów zszywała
ale co tam będę się później martwiła 
Strażaczka90, Kaja, Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
haha:)na śniadanie udało mi się zjeść bułke z pasztetem i na to ogórek korniszonowy:) a udało bo Mój M nie lubi jak jem pasztet bo śmierdzi nim w całym domu...;/ ale co ja poradze na to jak ma ochote z ogóraskiem kutaskiem go zjeść..magdzia26 wrote:dobra Kajuś dzisiaj za mną cos chodzi cos bym zjadła a nie wiem co może dasz jakiegos pomysła

ps. Strażaczka Ci pomoże ona ma jak widac najlepsze pomysły na miesznki wybuchowe
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja mam 157 cm wzrostu i 49 kg waże.jesteś niższa??magdzia26 wrote:ja to się boję o siebie bo przy moim wzroście to będę zawodnikiem sumo wagi najcięższej
-
wręcz odwrotnie jestem wyższa(170 cm) więc pewnie przy moim wzroście więcej moge przytyć a cycki na taczce będę woziłaStrażaczka90 wrote:ja mam 157 cm wzrostu i 49 kg waże.jesteś niższa??
Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
a ja nie mogę sie tego doczekac jak głupia chyba wpadnę wtedy w samozachwyt i będzie to jedyny czas kiedy będę się cieszyła że mam duży brzuch i tyjeBlondi22 wrote:po porodzie zniknie

Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
oj tam ja tez jestem niska ale w miare wyglądammagdzia26 wrote:ja to się boję o siebie bo przy moim wzroście to będę zawodnikiem sumo wagi najcięższej
mam 160cm zwrostu
Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hahahaha:) nie no bez przesady...mnie ciekawi czy będę miała mały brzuszek...dużo koleżanek jak są niskie i chude to mają brzusio malusi...Jedna koleżanka to w trakcie ciąży 3kg tylko przytyłamagdzia26 wrote:wręcz odwrotnie jestem wyższa(170 cm) więc pewnie przy moim wzroście więcej moge przytyć a cycki na taczce będę woziła

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

to bardzo malutko ja akurat na pewno nie będę się martwiła o ile nie przekrocze 20 kg