plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:info z wizyty:
są dwa pęcherzyki w lewym 16 mm w prawym 12mm endometrium 8,6mm...
mam zastrzyki...
w poniedziałek inseminacja i do tego czasu nie ma mnie raczej na forum...
więc zycze udanego końca tygodnia papapa
Kochana rozumiem, cieszę się strasznie! i trzymam kciuki z całych sił. Daj znać jak już będziesz gotowa zajrzeć do nas
Od 2godzin chce mi się płakać, w sumie nie mam jakiegoś powodu, ale czuję się strasznie rozdarta, nie smutna ani zła nic takiego, nie wiem...
Idę spać. Powinno przejść do jutra.
Dobranoc laseczkiStrażaczka90, Dodi, magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Mogę Wam pokazać hmmm prototyp(?) ponieważ moja sukienka docelowo będzie troszkę cieniowana w stylu ombre w kolorze niebieskim. Tak se wymyślałam, a co
ale fason mniej więcej taki:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Lillian-West,6302,2014,item,17708.html
tylko ciut mocniej dopasowany w biodrach, bo niestety mój tyłek jest płaski w takich kreacjach, więc trzeba troszkę modyfikacji wprowadzić.
dziś jeszcze mierzyłam takie dwie:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Diane-Legrand,13365,2014,item,16762.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Diane-Legrand,13049,2014,item,16747.html ale źle mi w tym kolorze i rękawki, mimo że bardzo chciałam na początku, to odpadają, bo wyglądam jak bawarka
Efekt końcowy oczywiście Wam pokażę, ale to pewnie dopiero w czerwcu lub lipcu będzie
Muska widzę, że w przerwach między jedną drzemką a drugą wpadasz do nasmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Baby,wpadam na sekundę i uciekam lulu bo jutro czeka nas intensywny dzień w Łodzi...wyjazd o 6:30, o 8:30 wizyta w por. patologii noworodka - jeżu żeby okazało się,że niedotlenienie Igora podczas porodu nie odcisnęło trwałego piętna na Jego zdrowiu, potem dopiero o 15:35 wizyta również z Igorkiem u neurologa (również konsultować musimy z uwagi na ten nasz nieszczęsny poród)...a w międzyczasie to co tygryski lubią najbardziej a więc ZAKUPY
Fedruś kochana, trzymam moooooooooocno kciuki za poniedziałek i ściskam gorąco :*
Dobranoc Baby,bo dziś muszę iść wczesniej spać niż zwykl...choć wcale spać mi się nie chceDodi, magdzia26, AGA 30, Blondi22, Selena, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:PS. Wybaczcie,że nie nadrobię co tam skrobałyście,ale ręce mi opadły jak zaczęłam cofać strony a tu tyyyyyyyyyyyyyyyyle dziś pisałyście, poddaję się
No wiesz, do końca roku miało być 5000 stron więc jeszcze bardzo dużo dziewczynom brakuje
Buzi wszystkim,
Fedra, bądź dzielna, trzymam kciuki, niech się uda!
Karoam tu też gratuluję, Zdrówka Juleczce i Tobie. I oczywiście fotka mile widziana
DobranocSpero, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, magdzia26, AGA 30, Pismak, Ilona, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
No teraz ja pierwsza w kolejce
Blondi kochana ja nie mam nic przeciwko bys to ty jednak pierwsza sie rozpakowala, ale juz mi lekarz powiedzial ze to bedzie szybciej, wiec zanosi sie ze to jednak ja jak to ujela kaja "pójde do golenia" pierwsza
Muska jak ja mialam USG dopochwowe to najpierw sie kladlam na kozetke, lekarz wkladal juz sprzęttam gdzie mial wlozyc, przykrywal przescieradlem i szedl po meza wtedy
wiec ten nic nie widzial
Spero suknie piekne!!! sama zastanawialam sie nad podobnym fasonem.
Fedrus dobre wiesci, ach jakze mocno bede trzymala kciuki, az mi kłykcie zbieleją, obiecuje!
Rucia ano jasne ze moze a nie musi cos sie wydarzyc podczas podrózy na weseleja tam nie jestem z tych strachliwych i lubie adrenalinke. Ale oczywiscie wszystko w granicach rozsądku. Biore leki, nie bede tańcowac. Ale jak mnie bedzie bardziej bolec za tydzien to na ostatnia chwile zrezygnuje z wyjazdu. No a nawet gdyby to przeciez i tam są szpitale i porodówki
Shaggi trzymam kciuki by Igorex byl zdrowiutki bez zadnych konsekwencji niedotlenienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 23:40
Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Ilona, Blondi22, Muska, Selena, Fedra, Gunia, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry!
Jejeczku życzę zdrówka :*
Spero ja tez chce znać TWÓJ TYP!! Proszę!Przecież i tak nie chodzi o mnie,bo spadłam na samo dno, więc chyba możesz mi powiedzieć ?
Fedrulekta pierwsza suknia podoba mi się najbardziej
Karoam jeszcze raz gratuluję Julci i strasznie się ciesze Waszym szczęściemi czekam na zdjęcia Maleństwa
Libra fajnie, że wpadłaś
Shagga powodzenia na badankach i udanych zakupów!
Kopciuszku jak Chłopaki?
Olu odezwij się co u Ciebie słychać?
Żbikuś co u Ciebie i Pięknego?
Plemniczko i Blondi czekamy teraz na Wasze Maluchy- bez względu na to, który będzie pierwszy na świecie
Uśmiechu na dziś życzę i zmykam...
Ps. Po południu mam fryzjeraRucia, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Spero, AGA 30, Pismak, Ilona, Blondi22, Kaja, Fedra, Effcia28, Gunia, kiti, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Fredzia - mocno, z całych sił będziemy trzymać kciuki! W poniedziałek pełne skupienie na forum.
Shaggi - oby z Igorkiem było wszystko dobrze
Effcia - Paulina z tego co kojarzę jest chyba nawet na naszej fejsowej grupie
Spero - piękne suknie. Wszystkie bardzo mi się podobają.
Miłego piątku 13-ego ! Oby był dla Was szczęsliwyMam nadzieję, że nie znajdę dzisiaj kolejnego kota ( tego z awatara znalazłam włąśnie w piątek 13ego ). W piątek 13ego oświadczył mi się P. Różne dziwne rzeczy się wtedy u mnie dzieją. CHyba nie wyjde dziś z domu
magdzia26, Spero, AGA 30, Ilona, Blondi22, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Witajcie...Nie śpie od 6.00 nie moge spać...Dziś wolne to odpoczywam...Dziś piąteczek,piątunio 13-stego:) dobrze że mam wolne..Jutro ma być @ ale coś się jeszcze nic na nią nie szykuje...milego weekendu.Karoam gratki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 08:11
Ilona, Blondi22, Selena, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dzień dobry dzień dobry
Fedrulka zaciskam kciuki kochana
Shaggus oby wizyty przebiegły pomyślnie
Speruś śliczne te sukniemi też się takie podobają
moja wymarzona to takahttp://www.lisaferrera.eu/img/upload/gowns/thmb/gown_475.jpg
życzę wam miłego piątku 13-tego i samych pozytywnych wiadomości
Strażaczko a Tobie żeby @ poszła w siną dałWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 08:14
Strażaczka90, AGA 30, Ilona, Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane dziewczęta.
Spero ta pierwsza suknie strasznie mi sie podoba.
Fedrus trzymam kciuki aby sie udało. Z calego serca ci kibicuje.
Ja mam jakis kiepski humor niewiadomo czemu ale cos mnie nosiStrażaczka90, Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny