plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusia - zapytaj się najpierw lekarza, czy nie ma nic przeciwko, aby mąż wszedł z Tobą. Pierwsze USG będziesz miała robione dopochwowo, więc możesz czuć się trochę nieswojo ( ja się tak czułam gdy lekarz zakładał prezerwatywę na to COŚ a mój P. wszystko obserwował
). W ogóle pierwsze USG z mężem to niesamowite przeżycie. Wspólnie razem będziecie na monitorze oglądać waszą fasolkę
Plemniś - ufff podziwiam cięJa chyba bym się już nie zdecydowała na wesele
Zwłaszcza 300 km od domu. Ale przecież nic złego nie musi się stać co nie?
Karoam - GRATULACJE
No to tyle
Muzi - kochana my nadal w kontakcieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 18:34
aisa, magdzia26, Muska, kiti, Gunia, Fedra, Strażaczka90, plemniczka, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie. Już nie śpię
Karoam gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrzuć nam tu głodnym ciotkom zdjęcie Waszej córeczkiKibicujemy i czekamy niecierpliwie na foteczkę
Bułeczki robię właśnie. Zaraz do piekarnika wstawię. Będzie pyszna kolacja. Dzięki Rucia za radę. Już mi nieswojo, a co dopiero z tą gumką na sprzęcie i m z boku...
Aguś, bombeczki jak zawsze superowe!!! Muszę w końcu wyciągnąć nasza mini choineczkę z szafy bo mnie świąteczny nastrój naszedł.
Jeju, zdrówka życzę. Niech wszystkie wyniki będę świetne i tylko dobrych widoków na przyszłośćPrzykro, że tak Cię to teraz przed Świętami naszło. Nie zaoraj się tam przygotowując wszystko dla swoich chłopaków.
magdzia26, AGA 30, Kaja, kiti, Fedra, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Muska ja mojego m wzięłam do gina ale tu wyjdę na samolubna zapomnialam że on czeka na korytarzu i był zły że nie widział chyba byłam chyba zestresowana aby wszystko było ok ...jak wyszłam z gabinetu to aż mnie cofnelo a mój m na korytarzu teraz mam wyrzuty sumienia że zapomnialam o nim ....tylko mnie nie zlinczujcie ....
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Sperus pochwalilabys się jaka suknie wybrałas
Mogę Wam pokazać hmmm prototyp(?) ponieważ moja sukienka docelowo będzie troszkę cieniowana w stylu ombre w kolorze niebieskim. Tak se wymyślałam, a coale fason mniej więcej taki:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Lillian-West,6302,2014,item,17708.html
tylko ciut mocniej dopasowany w biodrach, bo niestety mój tyłek jest płaski w takich kreacjach, więc trzeba troszkę modyfikacji wprowadzić.
dziś jeszcze mierzyłam takie dwie:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Diane-Legrand,13365,2014,item,16762.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Diane-Legrand,13049,2014,item,16747.html ale źle mi w tym kolorze i rękawki, mimo że bardzo chciałam na początku, to odpadają, bo wyglądam jak bawarka
Efekt końcowy oczywiście Wam pokażę, ale to pewnie dopiero w czerwcu lub lipcu będzie
Muska widzę, że w przerwach między jedną drzemką a drugą wpadasz do naskiti, Kaja, magdzia26, AGA 30, Gunia, Fedra, Strażaczka90, Dodi, Rucia, a-koczek, Chanela, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
info z wizyty:
są dwa pęcherzyki w lewym 16 mm w prawym 12mm endometrium 8,6mm...
mam zastrzyki...
w poniedziałek inseminacja i do tego czasu nie ma mnie raczej na forum...
więc zycze udanego końca tygodnia papapaSpero, Effcia28, kiti, Gunia, Strażaczka90, Shagga_80, AGA 30, Kaja, zbikowa, plemniczka, Pismak, Dodi, mala29_, Kfjatus, Rucia, magdzia26, a-koczek, Chanela, Ilona, Blondi22, Muska, Selena, sylwia1985, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pamiętacie dziewczynki Pauline1986?kiedyś się tu udzielała jest w ciąży termin ma na 23,06
Fedruś myślami jestem z Tobą kochana :*Fedra, Spero, kiti, Shagga_80, Kaja, plemniczka, Dodi, Kfjatus, Rucia, magdzia26, Ilona, Selena, aisa lubią tę wiadomość