plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No mogę Wam przekazać kolejne wieści . Na całe szczęście to był fałszywy alarm . Urwał się kawałek polipa ( niestety nie cały ) i z tąd ta woda . Selence pobrali wymaz na posiew czy nie ma żadnego zalalenia czy coś w tym stylu . Narazie zostaje w szpitalu bo muszą mieć wyniki . KTG wyszło dobrze i z Kacperkiem wszystko ok
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 14:38
Kleopatra, magdzia26, Muska, Rucia, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek, kiti, Pismak, plemniczka, Gunia, Spero, Ilona, Kaja, Dodi, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Radku cieszę się że wszystko dobrze i okazało się że to fałszywy alarm:)Pozdrów Selenkę od nas i mam nadzieję że Kacperek poczeka jeszcze troszkę
Witam się z Wami i żegnam zarazemFedra, magdzia26, Gunia, Spero, Ilona, Kaja, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Mam kolejne wieści . Narazie to nie są wody z tego co lekarze mówią ale nie wiedzą co to było
. Teraz robią jej chyba KTG oraz wzieli posiew . Selenka zostaje w szpitalu . Jak coś będe wiedział więcej to dam Wam znać .
Strażaczka90, Ilona, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No mogę Wam przekazać kolejne wieści . Na całe szczęście to był fałszywy alarm . Urwał się kawałek polipa ( niestety nie cały ) i z tąd ta woda . Selence pobrali wymaz na posiew czy nie ma żadnego zalalenia czy coś w tym stylu . Narazie zostaje w szpitalu bo muszą mieć wyniki . KTG wyszło dobrze i z Kacperkiem wszystko ok
.
Pozdrow Selenke od nasStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:wiecie co przeczytałam pamiętnik Lenusi tu na Ovu i normalnie szok mam nadzieje ze ta dziewczyna tylko gra na ludzkiej psychice i to nie prawda.
normalnie szok ;/
mam nadzieję że ona nic swojemu dziecku nie zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 15:54
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:wiecie co przeczytałam pamiętnik Lenusi tu na Ovu i normalnie szok mam nadzieje ze ta dziewczyna tylko gra na ludzkiej psychice i to nie prawda.
normalnie szok ;/
Masakra !!!!!!!!!!!
Ciekawa jestem czy to prawda:/
Moim zdaniem bajka napisana , Bo mając takie zaburzenia emocjonalne i będąc w ciąży nie wypisaliby jej ze szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 15:58
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny