plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
moim zdaniem to nie wszystkie są prawidłowe ale pamiętaj że testy tylko pokazują ci że się organizm przygotowuje do owulacji a nie że owulacja ciągle jest. Nie wiem dokładnie jak ci to wytłumaczyć dokładniej. Mam nadziej że troszkę zrozumiałaśW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Fedra wrote:mała spoko dotrzymam Ci towarzystwa co byś nie czuła się samotnie a może zaskoczymy wszystkie i bum wstrzelimy się w listę z dwoma cudami
Fedra obyś miała racje chciała bym bardzo żebyśmy też trafiły na listę z napisem FASOLINKAFedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Od gory 12,13,14,16 i 17dc.Jedynie 15dc nie robilam. Ale to az tak dziwnie by wychodzily?Wydaje mi sie,ze 2,3 i 5 od gory wygladaja na pozytywne. To kiedy w takim razie owu? Poczytalam troche na forach,ze moze oznaczac to ciaze, ale chyba nie tak wczesnie, prawda?
-
jezeli zauwazy sie juz dwie takie same kreski na tescie nie powinno sie dalej testowac, tylko juz od tego pierwszego pozytywu liczyc owulacje, dlatego ze testy owulacyjne nawet po owulacji moga wychodzic rownie mocno.. w zaleznosci jak szybko u danej kobiety spada hormon, ja np mam kilka dni po owu jeszcze pozytywne testy
-
Hej dziewczynki... Jak mija dzionek? Nie byłam osiągalna w weekend więc dopiero się odzywam
U mnie oczywiście temperatura 36,9. Po @ od soboty ani śladu... Była obfita i skończyła się nagle. Robiłam test-ujemny. Nic nie rozumiem. Jutro idę na betę. Muszę nadrobić forum od soboty
-
No wlasnie nie wzielam sie za mierzenie codzienne, takze wykres nic mi nie pokaze. Czyli jesli 13dc owulacja byc mogla, to przytulac sie dalej, czy juz teraz to nic nie da? Przytulanko bylo od 12-16dc codziennie. Mam nadzieje,ze sie tym razem uda, to moj 3 cykl staran, z pierwszym dzieckiem walczylam z prolaktyna,po 6 latach od leczenia hormony mam w normie, bez lekow.
-
jeśli chodzi o testy owulacyjne i ciąże to jest czasem taka możliwość że mogą pokazać ciąże. Będzie to wyglądało że druga kreska będzie bardzo widoczna bardziej niż kontrolna. Znalazłam kiedyś taka ciekawostkę na internecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 12:55
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Plemniczko:dzieki za odpowiedź na moje pytanie.
Co do in vitro, to ciesze się,że coś drgnęło pod tym względem w naszym kraju. Można też starać o sfinansowanie in vitro przez fundację:
http://cudinvitro.pl/fundacjaplemniczka lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥