plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam Blondi nic nie kupione nic nie zrobione jeśli chodzi o dzidzie po nowym roku się zabiore teraz wszystko dostępne w necie .....ale roczek dziś mi stuka i bombelkuje zarazem
Strażaczka90, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ja tam Blondi nic nie kupione nic nie zrobione jeśli chodzi o dzidzie po nowym roku się zabiore teraz wszystko dostępne w necie .....ale roczek dziś mi stuka i bombelkuje zarazem
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka tylko bezpiecznie wracajcie
ja się na dziś żegnamy i do jutra kochane te co jutro testa walna niech mają Panie Boże ten Cud narodzin za 9 miesięcy !!!! ....Sandraa, Dodi, Strażaczka90, Spero, magdzia26, a-koczek, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strazaczka tylko bezpiecznie wracajcie
ja się na dziś żegnamy i do jutra kochane te co jutro testa walna niech mają Panie Boże ten Cud narodzin za 9 miesięcy !!!! ....obyś miała racje...ale nie mogę się nakręcać....Dobrano Kochana
Spero, Dodi, magdzia26, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Strażaczka90 wrote:
i co? nie spadła i testu dalej nie maczuję się rozczarowana
Miłego dnia kochane. Fedra moocno trzymam kciukiKaja, Dodi, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dzisiaj zbiorowe trzymanie kciuków za Fredzie.
Strażaczkotempka poszybowała
testuj !
Wszystkim życze miłego poniedziałku, później się zamelduję.magdzia26, Spero, Kaja, Blondi22, Dodi, AGA 30, kiti, Effcia28, Shagga_80, aisa, jeju lubią tę wiadomość