plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedus Kochana powodzenia i trzymam &&&&
Strazaczko nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci bo i ja czekam
Pozdrowienia dla Wszystkich! :*magdzia26, Pismak, Blondi22, Kaja, kiti, Strażaczka90, Effcia28, Shagga_80, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
A wiecie co moj m sie pytał jak długo my już bez serduszkowania jesteśmy , a ja mu że odkąd jestem w ciąży a ten tak stali i liczy , a ja mu na to że 4 miesiące hihi oczy wielkie zrobił i mówi , że to juz tyle , a ja mu na to , ze jeszcze 5 miesiecy bezzzzzzz hihi i poszedł do pracy , a dziś o 6 rano mnie budzi i sie pyta czy ja se jajca robilam z tymi 5 miesiacami jeszcze hihi jak mu powiedzialam , ze tak bedzie to mówi , ze sie do mamusi wyprowadzi , ale sie nasmialam , a mu odp a co mamusia ci dam ten sie śmiał hihihi
magdzia26, Pismak, AGA 30, Dodi, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Wieści od Selenki :
"Hej:) ją niestety muszę tu dłużej zostac....w nocy miałam krwawienie i skurcze mnie męczyły...wzięli mnie na badanie....i stwierdziłi rozwarcie...małe bo na opuszek palca...dali magnez w kroplówce i sterydy na płuca Kacperka..właśnie dostałam pierwszą dawkę..mój pierwszy w życiu zastrzyk w tyłek:otakże chyba myślą że urodze wcześniej..."
Selena trzymaj sie z Kacperkiem.......magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebko kochana trzymaj się dzielnie. Współczuje zastrzyku w tyłek. Swój odczuwałam przez miesiąc. A teraz mam po nim piękną pamiątkę w postaci mega rozstępów
Apeluję do Kacperka, żeby jeszcze łaskawie poczekał z przyjściem na ten świat i nie stresował matki.
Wrzucam zdjęcie mojego dzisiejszego eleganta
Pismak, Blondi22, magdzia26, Kaja, Ilona, AGA 30, Dodi, kiti, a-koczek, Spero, sylwia1985, Effcia28, mauysia, Shagga_80, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Wieści od Selenki :
"Hej:) ją niestety muszę tu dłużej zostac....w nocy miałam krwawienie i skurcze mnie męczyły...wzięli mnie na badanie....i stwierdziłi rozwarcie...małe bo na opuszek palca...dali magnez w kroplówce i sterydy na płuca Kacperka..właśnie dostałam pierwszą dawkę..mój pierwszy w życiu zastrzyk w tyłek:otakże chyba myślą że urodze wcześniej..."magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Wosebko kochana trzymaj się dzielnie. Współczuje zastrzyku w tyłek. Swój odczuwałam przez miesiąc. A teraz mam po nim piękną pamiątkę w postaci mega rozstępów
Apeluję do Kacperka, żeby jeszcze łaskawie poczekał z przyjściem na ten świat i nie stresował matki.
Wrzucam zdjęcie mojego dzisiejszego eleganta
CÓŻ ZA SPOJRZENIEmagdzia26, Rucia, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny