plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj plemnisiu.. no to się oszczędzaj żeby Sylwestra nie spędzić w szpitalu bo urodzisz Kornelkę która będzie lubić zabawę
lepiej odczekajcie jeszcze ciutkę
Jeju buziaki :*
ja jeszcze nie wiem co będę robić a skoro nie wiem to pewnie będe w domu.. ale w sumie to nie będę zawiedziona.. łazić wypacykowana iles tam godzin w niewygodnych butach i jeść..to nie dla mnie
wole domówkimagdzia26, Strażaczka90, AGA 30, kiti, plemniczka, Blondi22, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
My idziemy na zabawę ze znajomymi. Żaden wielki bal tylko taka zwykła zabawa dla par
magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Coś czuję ze 2014 się zacznie takimi fajerwerkami i bedzie zielono ze hohoh ale by było zajefajnie z brzuchem : Fedra, Zosia,Libra, Pismak, Sylwia, Madzia, Strażaczka90, Kiti, Aga, Muzi vel Jeju , Dodi, i te które mam na myśli , ale skleroza mnie dopadla matko jak ona mnie drażni
a-koczek, magdzia26, sylwia1985, zosia-ktosia, Strażaczka90, Pismak, kiti, Blondi22, Dodi, Shagga_80, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Coś czuję ze 2014 się zacznie takimi fajerwerkami i bedzie zielono ze hohoh ale by było zajefajnie z brzuchem : Fedra, Zosia,Libra, Pismak, Sylwia, Madzia, Strażaczka90, Kiti, Aga, Muzi vel Jeju , Dodi, i te które mam na myśli , ale skleroza mnie dopadla matko jak ona mnie drażni
a-koczek, magdzia26, zosia-ktosia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:madzia jak tam sytuacja u ciebie rozkreciło sie czy moze jendak nie i są szanse
-
Kaja wrote:Coś czuję ze 2014 się zacznie takimi fajerwerkami i bedzie zielono ze hohoh ale by było zajefajnie z brzuchem : Fedra, Zosia,Libra, Pismak, Sylwia, Madzia, Strażaczka90, Kiti, Aga, Muzi vel Jeju , Dodi, i te które mam na myśli , ale skleroza mnie dopadla matko jak ona mnie drażni
co się odwlecze..
zyczę Wam/ Nam tego :*magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Pismak, kiti, Blondi22, Dodi, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kupiłas kokardkę
???
magdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kurde bede musiała was zapisac na kartce no takiej sklerozy nigdy nie mialam jak teraz ????!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 11:54
magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:kiti no to do roboty
w tym cyklu bedzie mozliwosc zgrac sie z twoim m?
tak plemnis, m przyjeżdza w w sobote i będzie aż do 5 stycznia, więc licze na to że trafi choć z razzosia-ktosia, magdzia26, plemniczka, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny