X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze swieta ida ten paskudny 2013 konczy sie wiec zacznie sie nowy rok lepszy od minionego

Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi super że z małą wszystko ok :) kiepsko z tą kością ale dasz radę :)

a-koczek, magdzia26, Blondi22, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    bedzie dobrze swieta ida ten paskudny 2013 konczy sie wiec zacznie sie nowy rok lepszy od minionego

Zgadzam sie w 100 %

a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby ...my dziś nie mieliśmy zajęć u logopedy bo zadzwonili rano,że odwołane są a zamiast tego poszliśmy na spacer na trochę z moją Mamą która już zdążyła przyjechać do nas (zawsze siedzi z Igorkiem,gdy my idziemy na zajęcia)...szkoda gadać ile naprawde nam zeszło :/ Ledwo żywa wróciłam bo Kuba w drodze powrotnej ledwo szedł i domagał się bym Go za rękę prowadziła...więc po nieudanych pertraktacjach uległam i jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Pierwszego :/ Libra Ty wiesz jak mam daleko z miasta, to własnie stamtąd szliśmy,bo niechcący się zapędziliśmy tak daleko...ale chociaż Igorkowi kupiłam bodziaka a moja mama kupiła półśpiochy (a dokładnie to moja mama kupiła bo miała kaprys a ja od siebie w tej sytuacji dokupiłam do kompletu bodziaka. Potem ledwo weszliśmy na 4 piętro (tzn ja z gondolą i Igorem szłam a za nami wrzeszczący Kuba :/)...jestem wykończona psychicznie i fizycznie :/

Co do Świąt, to u nas nie wiem jak to będzie,bo jeszcze przed porodem mówiłam,że w tym roku odpuszczamy świeta (tzn siedzieć będziemy w domu) bo bałam się spotykać z tyloma ludźmi z uwagi by Igorek nie złapał czegoś...teraz w sumie uznałam że moglibyśmy iść ale jak mam iść do rodziny m skoro nikt od Nich nie zechciał przyjść do nas poznać Igorka, no powiedzcie same?

Oluś, alez miło Cię widzieć, buziaki 4 U :D

Strażaczko, leć na betę też jestem tego zdania!! A tak na marginesie to Ty pracujesz na nocki? A jak wtedy z pomiarami tempki? Robisz je po przespanej nocy?

Na szybko tyle zapamiętałam

Strażaczka90, a-koczek, Rucia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby ...my dziś nie mieliśmy zajęć u logopedy bo zadzwonili rano,że odwołane są a zamiast tego poszliśmy na spacer na trochę z moją Mamą która już zdążyła przyjechać do nas (zawsze siedzi z Igorkiem,gdy my idziemy na zajęcia)...szkoda gadać ile naprawde nam zeszło :/ Ledwo żywa wróciłam bo Kuba w drodze powrotnej ledwo szedł i domagał się bym Go za rękę prowadziła...więc po nieudanych pertraktacjach uległam i jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Pierwszego :/ Libra Ty wiesz jak mam daleko z miasta, to własnie stamtąd szliśmy,bo niechcący się zapędziliśmy tak daleko...ale chociaż Igorkowi kupiłam bodziaka a moja mama kupiła półśpiochy (a dokładnie to moja mama kupiła bo miała kaprys a ja od siebie w tej sytuacji dokupiłam do kompletu bodziaka. Potem ledwo weszliśmy na 4 piętro (tzn ja z gondolą i Igorem szłam a za nami wrzeszczący Kuba :/)...jestem wykończona psychicznie i fizycznie :/

Co do Świąt, to u nas nie wiem jak to będzie,bo jeszcze przed porodem mówiłam,że w tym roku odpuszczamy świeta (tzn siedzieć będziemy w domu) bo bałam się spotykać z tyloma ludźmi z uwagi by Igorek nie złapał czegoś...teraz w sumie uznałam że moglibyśmy iść ale jak mam iść do rodziny m skoro nikt od Nich nie zechciał przyjść do nas poznać Igorka, no powiedzcie same?

Oluś, alez miło Cię widzieć, buziaki 4 U :D

Strażaczko, leć na betę też jestem tego zdania!! A tak na marginesie to Ty pracujesz na nocki? A jak wtedy z pomiarami tempki? Robisz je po przespanej nocy?

Na szybko tyle zapamiętałam

Kochana nie pracuje na nocną zmiane tylko raz mi się nocka zdarzyła...czytałam tu w pytaniach i odpowiedziach że mam zmierzyć po 3h spania jak wróce z pracy i tak zrobiłam...położyłam się o 6 i pare minut po 9 obudziłąm się i tempke zmierzyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 16:16

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Blondi fajnie ze wszystko dobrze u ciebie i malutkiej ( no i oczywiscie dobrze ze chociaz tobie wczesniejszy poród nie grozi)
    bardzo się ciesze wlasnie z tego powodu bo czekając dziś w kolejce miałam stracha ze cos może być nie tak

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Blondi super że z małą wszystko ok :) kiepsko z tą kością ale dasz radę :)
    od wczoraj spie z poduszka pomiędzy nogami i jest lepeiej

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko trzymam kciuki oby było ok u ciebie.

Spero ja uważam ze po prostu test nie wyszedł bo za wcześnie. Beta wszystko rozwiaze.

Ola witaj kochana;)

My jak co roku na wigilie do jednych i drugich rodzicow jedziemy ale tylko na trochę bo długo nie wytrzymam a w swieta tez do rodziny a potem już od nowego roku w domku będę siedzieć i odpoczywac

Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam juz do domku buziaki dla wszystkich

magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwróciłamam takie mdłości...idę dalej do łóżka....jutro zwolnie sie z pracy by pójść na Bete.Może Blondi z Effcia i Fredrusia macie rację...:(

Blondi22, Kaja, magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O siet nie załapałam się na wizytę Królowej i Gosslinga :(

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko bardzo mi przykro :(

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Strazaczko mam nadzieje ze beta wyjdzie pozytywana pomimo negatywnego testu.
    Ja dzisiaj zaliczyłam pierwszego "pawia". Hehe
    Do lekarza umówiłam się na 3 stycznia wiec juz powinno być coś widać.

magdzia26, Blondi22, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Dodi, Shagga_80, Pismak, kiti, aisa, jeju lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uściski kochane moje ; )))) : * ♥

magdzia26, Blondi22, Kaja, AGA 30, Spero, Dodi, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Agafia ;) jak się czujesz ?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi doczytalam że na wizycie wszystko dobrze że córka ok super ...

Strażaczka90, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra ja miałam raz calowanie wc i na tym koniec było ....tylko mnie zapachy męczył strasznie ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka wypoczelas dziecko ty moje :-):-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strazaczka wypoczelas dziecko ty moje :-):-)
    Spalam 2h:/ nawet nie wiem kiedy zasnelam....taka mamę fajnie by było mieć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 19:23

Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka hihi

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4742 4743 4744 4745 4746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ