X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze swieta ida ten paskudny 2013 konczy sie wiec zacznie sie nowy rok lepszy od minionego

Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi super że z małą wszystko ok :) kiepsko z tą kością ale dasz radę :)

a-koczek, magdzia26, Blondi22, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    bedzie dobrze swieta ida ten paskudny 2013 konczy sie wiec zacznie sie nowy rok lepszy od minionego

Zgadzam sie w 100 %

a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby ...my dziś nie mieliśmy zajęć u logopedy bo zadzwonili rano,że odwołane są a zamiast tego poszliśmy na spacer na trochę z moją Mamą która już zdążyła przyjechać do nas (zawsze siedzi z Igorkiem,gdy my idziemy na zajęcia)...szkoda gadać ile naprawde nam zeszło :/ Ledwo żywa wróciłam bo Kuba w drodze powrotnej ledwo szedł i domagał się bym Go za rękę prowadziła...więc po nieudanych pertraktacjach uległam i jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Pierwszego :/ Libra Ty wiesz jak mam daleko z miasta, to własnie stamtąd szliśmy,bo niechcący się zapędziliśmy tak daleko...ale chociaż Igorkowi kupiłam bodziaka a moja mama kupiła półśpiochy (a dokładnie to moja mama kupiła bo miała kaprys a ja od siebie w tej sytuacji dokupiłam do kompletu bodziaka. Potem ledwo weszliśmy na 4 piętro (tzn ja z gondolą i Igorem szłam a za nami wrzeszczący Kuba :/)...jestem wykończona psychicznie i fizycznie :/

Co do Świąt, to u nas nie wiem jak to będzie,bo jeszcze przed porodem mówiłam,że w tym roku odpuszczamy świeta (tzn siedzieć będziemy w domu) bo bałam się spotykać z tyloma ludźmi z uwagi by Igorek nie złapał czegoś...teraz w sumie uznałam że moglibyśmy iść ale jak mam iść do rodziny m skoro nikt od Nich nie zechciał przyjść do nas poznać Igorka, no powiedzcie same?

Oluś, alez miło Cię widzieć, buziaki 4 U :D

Strażaczko, leć na betę też jestem tego zdania!! A tak na marginesie to Ty pracujesz na nocki? A jak wtedy z pomiarami tempki? Robisz je po przespanej nocy?

Na szybko tyle zapamiętałam

Strażaczka90, a-koczek, nick nieaktualny, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby ...my dziś nie mieliśmy zajęć u logopedy bo zadzwonili rano,że odwołane są a zamiast tego poszliśmy na spacer na trochę z moją Mamą która już zdążyła przyjechać do nas (zawsze siedzi z Igorkiem,gdy my idziemy na zajęcia)...szkoda gadać ile naprawde nam zeszło :/ Ledwo żywa wróciłam bo Kuba w drodze powrotnej ledwo szedł i domagał się bym Go za rękę prowadziła...więc po nieudanych pertraktacjach uległam i jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Pierwszego :/ Libra Ty wiesz jak mam daleko z miasta, to własnie stamtąd szliśmy,bo niechcący się zapędziliśmy tak daleko...ale chociaż Igorkowi kupiłam bodziaka a moja mama kupiła półśpiochy (a dokładnie to moja mama kupiła bo miała kaprys a ja od siebie w tej sytuacji dokupiłam do kompletu bodziaka. Potem ledwo weszliśmy na 4 piętro (tzn ja z gondolą i Igorem szłam a za nami wrzeszczący Kuba :/)...jestem wykończona psychicznie i fizycznie :/

Co do Świąt, to u nas nie wiem jak to będzie,bo jeszcze przed porodem mówiłam,że w tym roku odpuszczamy świeta (tzn siedzieć będziemy w domu) bo bałam się spotykać z tyloma ludźmi z uwagi by Igorek nie złapał czegoś...teraz w sumie uznałam że moglibyśmy iść ale jak mam iść do rodziny m skoro nikt od Nich nie zechciał przyjść do nas poznać Igorka, no powiedzcie same?

Oluś, alez miło Cię widzieć, buziaki 4 U :D

Strażaczko, leć na betę też jestem tego zdania!! A tak na marginesie to Ty pracujesz na nocki? A jak wtedy z pomiarami tempki? Robisz je po przespanej nocy?

Na szybko tyle zapamiętałam

Kochana nie pracuje na nocną zmiane tylko raz mi się nocka zdarzyła...czytałam tu w pytaniach i odpowiedziach że mam zmierzyć po 3h spania jak wróce z pracy i tak zrobiłam...położyłam się o 6 i pare minut po 9 obudziłąm się i tempke zmierzyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 16:16

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Blondi fajnie ze wszystko dobrze u ciebie i malutkiej ( no i oczywiscie dobrze ze chociaz tobie wczesniejszy poród nie grozi)
    bardzo się ciesze wlasnie z tego powodu bo czekając dziś w kolejce miałam stracha ze cos może być nie tak

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Blondi super że z małą wszystko ok :) kiepsko z tą kością ale dasz radę :)
    od wczoraj spie z poduszka pomiędzy nogami i jest lepeiej

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko trzymam kciuki oby było ok u ciebie.

Spero ja uważam ze po prostu test nie wyszedł bo za wcześnie. Beta wszystko rozwiaze.

Ola witaj kochana;)

My jak co roku na wigilie do jednych i drugich rodzicow jedziemy ale tylko na trochę bo długo nie wytrzymam a w swieta tez do rodziny a potem już od nowego roku w domku będę siedzieć i odpoczywac

Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam juz do domku buziaki dla wszystkich

magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwróciłamam takie mdłości...idę dalej do łóżka....jutro zwolnie sie z pracy by pójść na Bete.Może Blondi z Effcia i Fredrusia macie rację...:(

Blondi22, Kaja, magdzia26, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O siet nie załapałam się na wizytę Królowej i Gosslinga :(

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko bardzo mi przykro :(

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Strazaczko mam nadzieje ze beta wyjdzie pozytywana pomimo negatywnego testu.
    Ja dzisiaj zaliczyłam pierwszego "pawia". Hehe
    Do lekarza umówiłam się na 3 stycznia wiec juz powinno być coś widać.

magdzia26, Blondi22, Kaja, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Pismak, kiti, aisa, jeju lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uściski kochane moje ; )))) : * ♥

magdzia26, Blondi22, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Agafia ;) jak się czujesz ?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi doczytalam że na wizycie wszystko dobrze że córka ok super ...

Strażaczka90, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra ja miałam raz calowanie wc i na tym koniec było ....tylko mnie zapachy męczył strasznie ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka wypoczelas dziecko ty moje :-):-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strazaczka wypoczelas dziecko ty moje :-):-)
    Spalam 2h:/ nawet nie wiem kiedy zasnelam....taka mamę fajnie by było mieć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 19:23

Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka hihi

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4742 4743 4744 4745 4746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ