plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
Olu witaj! zaglądaj do nas czesciej
strażaczko bardzo mi przykro...no to trzymam kciuki by jednak beta pokazala inny wynik...
Blondi super ze u Ciebie dobrze.
Sandra gratuluje pierwszego pawika
Ja po wizycie... i cóż. Faktycznie szyjka sie skrócila i juz zmiękkła. Dziecko bardzo nisko. Lekarz podczas badania palcem główke odpychał....
Dostalam aspargin 3x1, dalej nospa i luteina.
Powiedzial ze wedlug niego urodze blizej 37 tygodnia, niz 40.
Tak wiec najlepiej jakby wszystko wytrzymalo jeszcze te 2 tygodnie. Bo wtedy juz ciąza donoszona.Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, Blondi22, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej
Olu witaj! zaglądaj do nas czesciej
strażaczko bardzo mi przykro...no to trzymam kciuki by jednak beta pokazala inny wynik...
Blondi super ze u Ciebie dobrze.
Sandra gratuluje pierwszego pawika
Ja po wizycie... i cóż. Faktycznie szyjka sie skrócila i juz zmiękkła. Dziecko bardzo nisko. Lekarz podczas badania palcem główke odpychał....
Dostalam aspargin 3x1, dalej nospa i luteina.
Powiedzial ze wedlug niego urodze blizej 37 tygodnia, niz 40.
Tak wiec najlepiej jakby wszystko wytrzymalo jeszcze te 2 tygodnie. Bo wtedy juz ciąza donoszona.
No to Plemniczko oszczędzaj się jak najdłużej kochana
Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga kochana jesteś mega utalentowana !!!!!
Plemniczka to wiesz nie będę ci moralow prawila wiesz co masz robic gin dał polecenia a mnie zostało tylko powiedzieć aby twoja córcia poczekala te 2 tg!!!!AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Plemniczka i obys miała tak jak Shaguniu napisała szybko i bezbolesny poród tego ci życzę!!!!! Matko a tak niedawno pisałaś , ze nową pracę zaczynasz i byłaś w ciąży poczatek , a teraz Wasza Kornelka szybko na świąt sie spieszy ona pewnie czuje blusa na Prezenty Swiateczne hihi
AGA 30, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No leci a jak patrzę na moj suwak to stoi w miejscu , a u innych zobacz jak zlecialo hihi no , ale pokoleji ...
Strażaczka90 słonko może to fasolka sie dobrze trzymai abyś miała te 2 krechy
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Nic znikam lulu do jutra moje Lalki ..... dobrej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 21:55
-
Sandraa gratulacje!!!!
Dopiero teraz nadrobiłam i zobaczyłam, że Ci się udałoSuper!
Ja póki co nie haftuję, ale czasem jest blisko. Za to w zamian mam inne równie męczące dolegliwości
Uciekam spać. Dzisiaj miałam drzemkę 2h po pracy więc dzieki temu jeszcze nadaję
Zmykam już. Do usłyszenia niebawem. Będę podczytywać z pracy na komórce.
DobranocDodi, magdzia26, Rucia, kiti, Fedra lubią tę wiadomość