plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ja od rana skupiłam sie na przekopywaniu neta w poszukiwaniu dobrego gina w stolicy bo ten mój chyba mocno bagatelizuje sprawę i nic nie robi ani z moimi plamieniami ani z bólami brzucha i już nie ufam mu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 09:37
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga wes apeluje do tych twoich babek abys pomyslal nad większym wyrobem i zarobkiem
bo są czadowe !!!!!
Kaja wiesz jak to jest z ludzmiWszyscy chwalą podziwiają ale ja mają otworzyć portfel i dać zarobić do wolą iść do sklepu i kupić
Ale na następny rok planuję robić komplety na choinkę z mniejszych bombeczekKaja, Rucia, Dodi, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga jestem ciekawa jak bym ja zaczela robic taka bobe moze za 2 lata bym skonczyla hehehehe nie mam cierpliwości do takich spraw nie zapomnę jak mieszkalam u mojej przyszywanej ciotki ona wyszywala różne piekne rzeczy , a jak mi zaproponowała i usiadlam to wiesz jak to wygladalo każdy palec igłą pokuty i jak mi sie łacina podwórkowa ruszyla tylko nerwy zszargane , a podobno robilam prosty scieg dla poczatkujacych a idz jak pizglam tym juz mi wszyszywanie przeszło hihiui.......
AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aga no jak sie dorobie swoich 4 kontow to se zamowienie złoże na taki zestaw mojemu m tez sie podobały na tą chwile zbieramy kasiore na dom i minimalizujemy wydatki , a od ciebie bomba wisi nad stolem w kuchni i sie kazdy zachwyca , a tesciowa pytala czy sama robilam hehehe to jej powiedzialam , ze jak by to bylo moje dzieło to by tu nie wisiało hihi
AGA 30, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie moją bombę powiesiłam do okna i wygląda fantastycznie
Ja nie lubię dużo pirdołków w oknach więc taka jedna bombastyczna do okna starczy
Dziś będę robiła mniejszą dla Wafla Bratowej w piątek z niemiec przyjadą to dostanie mały drobiazg na święta
JA to jestem zdania że praktyka robi swoje bo im więcej bombek robię tym są ładniejszeRucia, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć ! Chciałem Was poinformować żebyście się nie denerwowały z braku wieści ale Selenka jeszcze czeka na cesarke . Mają jakiś inny zagrożony poród gdzie może skończyć się cc więc nie mogą zająć sali . Jak tylko będe miał nowe wiadomości to oczywiście dam Wam znać .
AGA 30, Kaja, Dodi, kiti, a-koczek, Strażaczka90, Shagga_80, Fedra, Ilona, plemniczka, sylwia1985, Blondi22, Spero, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInfo od meża Selenki / Wosebki
Cześć ! Chciałem Was poinformować żebyście się nie denerwowały z braku wieści ale Selenka jeszcze czeka na cesarke . Mają jakiś inny zagrożony poród gdzie może skończyć się cc więc nie mogą zająć sali . Jak tylko będe miał nowe wiadomości to oczywiście dam Wam znać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 10:57
AGA 30, Fedra, jeju lubią tę wiadomość