plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Cześć ! Chciałem Was poinformować żebyście się nie denerwowały z braku wieści ale Selenka jeszcze czeka na cesarke . Mają jakiś inny zagrożony poród gdzie może skończyć się cc więc nie mogą zająć sali . Jak tylko będe miał nowe wiadomości to oczywiście dam Wam znać .
To przekaż kochanej zonce ze nie jest sama !!!! Wspieramy modlitwą!!!!!AGA 30, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Ja tam śledzi nie robie bo juz sie ich obiadla a moj m ich nie je
A ja zrobiłam dwa rodzaje w oleju dwa słoiczki i w zalewie słodko-kwaśnej 4 słoiczki takie małe po przecierze pomidorowymPorcje maleńkie nawet jak się nie zje to Wafel wywiezie do pracy pewnie
Kaja, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ja bede robila , ale bez szaleństw bo w domu mam główną kucharke mamusie wiec ona akcja miesiwa a ja reszta podzielone prace mamy
No ja jestem sama więc wszystko sama muszę robić a jeszcze zaproponowałam siostrzenicy że nalepię im pierogów i uszek na święta więc w poniedziałek będę lepić pół dniaStrażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ja kiedys tez lepilam , ale teraz to jestem rozleniwiona jak mops
ale oby mi przeszło .... eh ty to obrotna kobitka jesteś
Kaja masz prawo być leniwa
Obrotna czy nie obrotna ale jak mus to mus
Kaja, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
witajcie...Ide do łóżka..mgli mnie:( m,am tempke 37,6 może zasne;/ a miałam sprzątac nie mam na to sił:(Jak mmi krew pobierała to zeszłam jej z krzesła( zasłabłam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 11:51
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby wpadłam na chwilę po wieści od Selenki i Strażaczki.
Trzymam mocno kciuki za poród Kapecrka no i Radku cekamy na fotkę,czy tu czy na Fb bo wychodzi na to,że dziś przybędzie nam ovudzidziuś...Będzie dobrze!
Strażaczko, byłaś na tej becie,rozumiem? Kiedy wyniki? Jak samopoczucie? Może jakieś gryspko Cię dopadło,co? To zasłabnięcie takie niepokojące dość...czy zwykle na igłę tak reagujesz?
Ja własnie posprzatałam (nie wiem czy czasem nie wybiera się dziś do nas położna - u nas wizyty patronażowe długo trwają i chyba jeszcze nie zakończyliśmy) i teraz będę robiła zupkę dyniową (z ostatniej dyni od mojej Mamy),wczoraj Stary mi obrał i wydrążył a teraz opycham się ziarenkamiFedra, Kaja, Rucia, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Kaja wiesz jak to jest z ludzmi
Wszyscy chwalą podziwiają ale ja mają otworzyć portfel i dać zarobić do wolą iść do sklepu i kupić
Ale na następny rok planuję robić komplety na choinkę z mniejszych bombeczek
no no no ja jak dobrze pójdzie (Aga Ty wiesz) to ja komplecik zamawiammagdzia26, Kaja, AGA 30, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:A ja zrobiłam dwa rodzaje w oleju dwa słoiczki i w zalewie słodko-kwaśnej 4 słoiczki takie małe po przecierze pomidorowym
Porcje maleńkie nawet jak się nie zje to Wafel wywiezie do pracy pewnie
Matko Boska ślinke mam ja stad do morza Bałtyckiegomagdzia26, AGA 30, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry i dowidzenia Kochane...
życze miłego dnia i dużo spokoju dla Wosebki i Strazaczki
Olu miło ze i dzisiaj do Nas zajrzałaśmagdzia26, Kaja, AGA 30, Ilona, Strażaczka90, kiti, Rucia, Dodi, a-koczek, Spero, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra no może i dobra ryba oby tylko świeża ja ostatnio jak jechalam z m na zakupy to nie uwierzycie na myjni samochodowej jakies dwa debile myli skrzynki z rybami w środku , a mój m skwitował no świeże i umyte ryby z morza Baltyckiego co ludzise robią to masakra !!!!! Ja zaopatrzylam sie w ryby z kutra bo ze sklepu nie kupuje
niestety
-
Info od Męża Selenki :
"KACPEREK JEST JUŻ NA ŚWIECIE . Nie wiem ile ważył itd , ale dostał 9 pkt i jest w inkubatorku . Z nim i Selenką wszystko dobrze ! Jak będe znał szczegóły i będe miał foto to wstawie "
Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Ilona, Shagga_80, magdzia26, Fedra, plemniczka, sylwia1985, mauysia, kiti, Rucia, Blondi22, Dodi, a-koczek, Muska, Spero, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ogromne gratulacje dla Was Radku
magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)