plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba muszę się ewakuować z tabelki....zawsze zalegam i to nie ma akurat sensu....Także Fedri poproszę o wykreślenie oki? Jak do niej wrócę, to jedynie w ziąży, dobra?
Właściwie dziś pogadałam sobie z jedną super laseczką z forum i uświadomiłam sobie, że jestem " stara maruda "
Myślę, że jak nabiorę jak to mówi mój syn "ogaru" to się zjawię....buziaki....Selenko gratulacje też tutaj!Fedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Noi znalazłam nową Panią doktor już się nawet zapisałam teraz czekam tylko na potwierdzenie i po świętach od razu się za to zabieram mam
mam tylko nadzieję że ta moja @ zdąży przyleźć i pójść sobie do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 12:50
Strażaczka90, Fedra, Shagga_80, kiti, a-koczek, Dodi, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Chyba muszę się ewakuować z tabelki....zawsze zalegam i to nie ma akurat sensu....Także Fedri poproszę o wykreślenie oki? Jak do niej wrócę, to jedynie w ziąży, dobra?
Właściwie dziś pogadałam sobie z jedną super laseczką z forum i uświadomiłam sobie, że jestem " stara maruda "
Myślę, że jak nabiorę jak to mówi mój syn "ogaru" to się zjawię....buziaki....Selenko gratulacje też tutaj!
Muzi co Ty pierdzielisz Ty maruda i do tego stara no ja sobie wypraszam takie teksty
usunęłam Cię z tableki ale tylko dlatego ze napisałaś ze wrócisz jak zaciażyszhe he he plan mam taki sam
magdzia26, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No właśnie, i super! Sama wiesz, że wiszę po dwa trzy cykle i nic a tak to jak Sandrunia, zajdę, wejdę i dołączę do szeregu
ps: szczerze wątpię ale co tam, za marzenia nie ma podatku jeszcze
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
A tak na marginesie to drogi Santa Klałsie
może byś łypnął okiem na tabelke i na te poza tabelką, bo kurde już tu stowarzyszenie weteranek będzie trzeba zakładać...noooo....<puszcza oko> wiesz co robić chyba, no nie?
magdzia26, Shagga_80, Fedra, kiti, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
A później się Muzi nie zdziw jak jakiś brodaty facet z dużym brzuchem wpakuje sie Ci do łóżka
w końcu sama go o to poprosiłaś a mikołaj osobiście prezenty dostarcza
Shagga_80, Fedra, Ilona, a-koczek, Dodi, jeju, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Madzialenka Twój optymizm jest taki świeży
Mój optymizm już znoszony i wytarty...jakoś tak po mnie ostatnio spływa wszystko w tym temacie...a już po akcji z serduchem to wcale...dziś mam nadzieję, że koniec biegania i załatwiania....Młodemu okulary...chyba takie fajne stylowe jakieś może z Vouge albo RayBana, dorasta w końcu chłopak...wiadomo...musi mieć look
magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Tak pomyślałam, że do Ciebie to trzeba Madziu z nawiasami tekstować, bo gotowaś pomyśleć właśnie to...o to to co pomyślałaś
Jak to napisałam, to tak tez pomyślałam ale ja duży brzuszek i brodę mam, to i Mikołaj nie straszny:-) Byle nie miał wielkiego czerwonego nosa....ups....w sumie to chodzilo mi o nos po przepiciu ale wyszło dość erochaotycznie
Fedra, magdzia26, kiti, a-koczek, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A ja tam wierzę Muzi że 2014 będzie bardzo obfity w fasolki
A zacznie się od Fedry na samym początku roku
madzia ale u mnie będzie wszystko jasne 27 grudnia...
a kolejna inseminacja dopiero w lutym więc do tego czasu to kto inny będzie pierwszyShagga_80, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Matko i się poryczałam....
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców :*
Weź nie beksaj co? Dziś mam kartki wysłać i do Selenki też ale jak tak wyszło, to trzeba kartkę inną wysłaćJuż ja coś wymyślę
Tylko zrealizować
Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nic, u mnie czas wolny* własnie minął, bo Igor pospał już...odmeldowuję się, zajrzę później,może będą fotki nowego Dzidziusia :*
)* - czas wolny = gotowanie zupki dyniowej + robienie tostów Starszemu.magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Byle nie miał wielkiego czerwonego nosa....ups....w sumie to chodzilo mi o nos po przepiciu ale wyszło dość erochaotycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 13:13
jeju, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:madzia ale u mnie będzie wszystko jasne 27 grudnia...
a kolejna inseminacja dopiero w lutym więc do tego czasu to kto inny będzie pierwszy
pozatym tak czy siak prawie cały 2014 jest Ci pisany z duzym brzuchem ciążowym koniec kropkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 13:16
kiti, a-koczek, Kaja, Fedra, Dodi, jeju, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
Co?! a ja teraz piszę, że Ci podziękować zapomniałam za informację a Ty mi tu z zołzami? No co? Kocham Cię i żyć bez Ciebie nie mogę, ręki po rozmowie nie mogłam w sklepie wyprostować i Ty mi tu z zołzami
???
Mam zakaz strojenia drzewek w ogródku przed wigilią, rozumiecie coś z tego? A ja juz chciałam taką małą migającą motywację ale nie! tradyszyn! w wilijE i szlus! No to będę zamulać z porządkami do kolacji i kolacja będzie o 19-tej a nie o 17-tej jak będą głodni....nie nie nie! Bunt!
magdzia26, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość