plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Co?! a ja teraz piszę, że Ci podziękować zapomniałam za informację a Ty mi tu z zołzami? No co? Kocham Cię i żyć bez Ciebie nie mogę, ręki po rozmowie nie mogłam w sklepie wyprostować i Ty mi tu z zołzami
???
Mam zakaz strojenia drzewek w ogródku przed wigilią, rozumiecie coś z tego? A ja juz chciałam taką małą migającą motywację ale nie! tradyszyn! w wilijE i szlus! No to będę zamulać z porządkami do kolacji i kolacja będzie o 19-tej a nie o 17-tej jak będą głodni....nie nie nie! Bunt!
Zołza za marudę. I kto Ci broni zdobić drzewka? U mnie od tygodnia jest dyskoteka na dworze
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muzi ty malpiszonie jeden Ty maruda , ktora śmiała tak napisać !!!!! Podeślij do Kaszubicy juz ja jej pokaże gdzid raki zimuja ...... no ale teraz wymyśliłs matko , ale ci sie lanie na dupsko szykuje!!!! Ty mi sie tu nie waż znikać !!!!!
Strażaczka90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:o dzisus zaraz będzie 1000 post

i co ja mam teraz napisać
nie wiem muszę się zastanowić hmmmm
No i to spowodowało że popatrzyłam na liczbę swoich postów. I w tym wszystkim mam już 1038
przegapiłam 1000 i nawet nie wiem czego on dotyczył
Kaja, magdzia26, Dodi, Fedra, jeju, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
może przy 2000-nym poście się udaKaja wrote:Dawaj Madzia napisz ze w ciazy jestes !!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 14:10
Fedra, jeju, Dodi, Kaja, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
bo to nie o lajki chodziło muziu tylko o postajeju wrote:Madzia miałaś 999 i strzeliłam lajka...ale się nie zmieniło nic....no nic....Fedri faktury ne znalazłam, dołożyłam luźne dwie stówki do interesu ale spoko...bywa...
jeju lubi tę wiadomość

[/url]
[/link]