plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:ojojojoj to będzie gorrrrrąco
byle do soboty mrrr
magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Spero, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle Ola
ciesze się że nas odwiedziłaś :*
magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:i nastała cissssszzzzza ... a ja za chwilkę do domku w końcu
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:magdzia ty mi lepiej pisz co ty szykujesz dla swojego m pod choinkę ?
kupilismy sobie razem sprzęcior do ćwiczeń wczoraj już przyszedł i na razie dumnie stoi i czeka aż ktoś się odważy go użyćStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
aaa widziałam ślicznego Kacperka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 15:47
Fedra, magdzia26, kiti, Dodi, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
magdzia26 wrote:będę miała @ więc co ja mogę
kupilismy sobie razem sprzęcior do ćwiczeń wczoraj już przyszedł i na razie dumnie stoi i czeka aż ktoś się odważy go użyć
Dobry koń i po błocie pojedzie
a co to za sprzęcior wam przyszedł???
Fedra, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, Kaja, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że Selenka się nie pogniewa
oto Kacperek zaraz po porodzie, waga ok. 2400
Uploaded with ImageShack.usWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 17:31
sylwia1985, Pismak, Kaja, AGA 30, magdzia26, Spero, Fedra, Strażaczka90, Gunia, kiti, Effcia28, Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:a tam jak to u nas mówią: UWAGA będzie obleśnie
Dobry koń i po błocie pojedzie
a co to za sprzęcior wam przyszedł???
Kiti ale dobry gospodarz swojego konia w błoto nie wpuści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 18:11
Fedra, magdzia26, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Selenko, Radku gratuluję narodzin synkaWszystkiego dobrego
Magdziu nie masz już wyjścia kochana wypadły Ci trojaczki
Strażaczko, mam nadzieję, że beta będzie pozytywna, ale kurczę martwią mnie te twoje omdlenia... może idź do lekarza rodzinnego po jakieś zwolnienie żeby odpocząć??
a buuuu tyle miałam Wam napisać i już nie pamiętam
Muzi, jeśli mogę to ja WETO zgłaszam co do wykreślenia Cię z tabelki
ehh naprawdę nic więcej nie pamiętam... czuję się źle z tym, chyba muszę zacząć notatki robić. Idę upiec ciasto... teściowa ma jutro urodziny, a że lubi moje wypieki, a ja kocham piec to połączę przyjemne z pożytecznym
Zajrzę nocą :*AGA 30, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Gunia, kiti, Effcia28, Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Witam wieczorkiem
Selenko, Radku gratuluję narodzin synkaWszystkiego dobrego
Magdziu nie masz już wyjścia kochana wypadły Ci trojaczki
Strażaczko, mam nadzieję, że beta będzie pozytywna, ale kurczę martwią mnie te twoje omdlenia... może idź do lekarza rodzinnego po jakieś zwolnienie żeby odpocząć??
a buuuu tyle miałam Wam napisać i już nie pamiętam
Muzi, jeśli mogę to ja WETO zgłaszam co do wykreślenia Cię z tabelki
ehh naprawdę nic więcej nie pamiętam... czuję się źle z tym, chyba muszę zacząć notatki robić. Idę upiec ciasto... teściowa ma jutro urodziny, a że lubi moje wypieki, a ja kocham piec to połączę przyjemne z pożytecznym
Zajrzę nocą :*
Ppczekam Kochana do jutra.Mi sie słabo zrobiło.Spalam myślałam że sie lepiej czuje..a jest gorzej:(
Pali mnie dziwnie w brzuchu.albo promieniejw sama ju nie wiem.Co jakis czas mnie mdli potem na 15 min jest dobrze i tak w kolkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:08