X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sperus jesteś sprawczynia moich przyszłych trojaczkow :D
    Dziękuję za 3000 tysiecznik <3

Spero, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko jak patrze bez powiększania na Twój wykres, to te dwie ostatnie temp. widzę jako zielone kropki....ale jak booom cyk...są większe i zielone....takie złudzenie optyczne...też tak macie?

Spero, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Spero kochana już po ptokach :-) Wróciliśmy od okulisty...jedno oko -6,5 drugie -4,0 no i cylindry a to szkła drogie...masakra jakaś, jedno szkło 160 zł! Kurde i do tego do Świąt nie sprowadzą, mają przyjść z Anglii. Dziecko to drogi inters- mówię Wam... 400 ubrania ( bez kurtki, butów itp) + okulary ok.500 i to nie z górnej póły jednak, bo za pół roku znowu wizyta...ech...wrrrrr....ale jak ja kocham tego mojego syna! <3

Kurczę, bardzo drogie te szkła... ja też mam cylindry bo bez tego niestety to nic nie widzę i za szkła OBA z antyrefleksem płacę 120zł. Wiem, że Wada jest duża, ale to dnie powinno aż tak wpływać na cenę. Pewnie cieńsze wzięliście, ale tak czy sak masakra i z Anglii? ehhh polska leży i kwiczy, tu nic nie ma prawa bytu, nawet szkieł nie ma. Tanio nie jest, ale myślę, że Twój ukochany W. coś poradzi :D

dobra dzień mi uciekł, a jeszcze w cholerę roboty mam :/ ale jutro ostatni dzień i aż 18 dni wolnego!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Strażaczko jak patrze bez powiększania na Twój wykres, to te dwie ostatnie temp. widzę jako zielone kropki....ale jak booom cyk...są większe i zielone....takie złudzenie optyczne...też tak macie?
    Jeju a ty się nie przebadałaś u okulisty :-)

Spero lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko i m Selenki (bo Ty jej pewnie przekażesz, mam nadzieję) GRATULACJE!!!
    Ja bym nawet powiedziała, że Kacpi wygląda na co najmniej 3kg :)
    ps.
    niezłe różowe branzolety tam rozdają ;)

magdzia26, Spero, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hehe:)na forum też mi sie tak zlewa mój wykres i mam tak samo...

Spero lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra napisalam Ci wiadomosc na prv jak mozesz to prosze odpisz...

Dobrej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Aga, nie przebadałam się...innym razem....budżet zbyt nadszarpnięty ale dziecko najważniejsze.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Więc powiem tak....on ma jakieś takie dziwne te cylindry....nie znam oznaczeń ale OP -4,0=cyl.-0,5 180"=1,0

GDZIE " OZNACZA U MNIE ZNACZNIK STOPNI

A OL -6,5=0,8 wyjaśni mi to ktoś? Jedno szkło jest jakieś recepturowe...hmmmm....nie znam się...ja mam zwykłe....

NIe pomogę bo też sie nie znam , ja też mam zwykłe szkła :/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz wyniki komputerowego badania nasienia ale ciezko rozszyfrowac bo to az 4 strony A4- skomplikowane :(musimy sie wybrac pewnie do jakiegos lekarza a andrologow u nas nie ma :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:57

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero a jak Twoja suknia ? bo chyba się nie chwaliłaś jak było na ostatniej wyprawie?

magdzia26 lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też idę spac dobranoc....pewnie i tak nie zasne:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie Aga, nie przebadałam się...innym razem....budżet zbyt nadszarpnięty ale dziecko najważniejsze.

No jak niebieskie widzisz na zielone to już zle kochana he he:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju kochana mój kuzyn też ma cylindry teraz jak ciotka mówiła na jedną parę okularow wydała 600zl koszmar i ma taka wadę ze nie mozna operować młody sie załamał ehhh u nas nikt takich wad nie ma tylko on.

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Mam juz wyniki komputerowego badania nasienia ale ciezko rozszyfrowac bo to az 4 strony A4- skomplikowane :(musimy sie wybrac pewnie do jakiegos lekarza a andrologow u nas nie ma :(

Jak chcesz Sylwuś to napisz może coś pomożemy rozszyfrować. My też dziś odebraliśmy wyniki, szału nie ma, ale jest nieco lepiej, choć to i tak chyba u nas nic nie zmienia. Zobaczymy co nam w piątek powiedzą w klinice w Krakowie...

Muzi jakoś dziwnie zapisane... ogólnie powinny być dioptrie, oś i cylinder i ja mam -1.0 dpi 180st i 1 cylinder a tu jakoś jeden za dużo wymiar, nie znam się tak dokładnie, ale cylindry ma spore i niestety może się to pogarszać :(
    taka ciekawostka, osoby z astygmatyzmem podobno nie są w stanie narysować prosto kreski na białej kartce. ja co prawda z rysowaniem może i mam problem, ale zawsze wiem, jak coś wisi krzywo :D

A co do wykresu Strażaczki, to ja też widzę zielone kropki :P

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ale wysłałam dziś oplatek w liście bratu :/
    Adresowałam kopertę w aucie poszłam na poczcie wróciłam do domu w garażu wysiadam z auta a na siedzeniu połamany opłatek leży :/:/
    Ale bedzie braciszek szukał opłatka w kopercie :/

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Spero a jak Twoja suknia ? bo chyba się nie chwaliłaś jak było na ostatniej wyprawie?
    aaa :D
    mogę wam wrzucić fotki w sukni, ale nie takiej którą będę miała tylko w zupełnie innej(księżniczce), ja już wybrałam swoją dopasowaną, zaklepałam, będzie cieniowana na niebiesko :D ! pod koniec maja będę miała przymiarkę, to jak doczekamy to na pewno wrzucę foty, bo już będzie z niebieskim.

AGA 30, Strażaczka90, Libra, Pismak, kiti, Rucia, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    aaa :D
    mogę wam wrzucić fotki w sukni, ale nie takiej którą będę miała tylko w zupełnie innej(księżniczce), ja już wybrałam swoją dopasowaną, zaklepałam, będzie cieniowana na niebiesko :D ! pod koniec maja będę miała przymiarkę, to jak doczekamy to na pewno wrzucę foty, bo już będzie z niebieskim.

To dawaj :-) Pomaże sobie :)

Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wiatam
    na wstępie pogratuluję gorąco Selence:) widziałam syniusia... Uroczy:) GRATULIJĘ :)

a teraz jak ostatnim zwyczajem mam dla was dobrą wiadomość!!!! pamiętacie jakie wieści ogłaszałam ostatnim razem? tak tak, główki trybią:) nie mylicie się!!!! MAMY CIĄG DALSZY!!!! JEEEEJEEEE

Fedra, Spero, AGA 30, Pismak, aisa, Dodi, plemniczka, mauysia, kiti, Shagga_80, Effcia28, Ilona, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam wiatam
    na wstępie pogratuluję gorąco Selence:) widziałam syniusia... Uroczy:) GRATULIJĘ :)

a teraz jak ostatnim zwyczajem mam dla was dobrą wiadomość!!!! pamiętacie jakie wieści ogłaszałam ostatnim razem? tak tak, główki trybią:) nie mylicie się!!!! MAMY CIĄG DALSZY!!!! JEEEEJEEEE

O JA CIĘĘĘĘĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kto tym razem???? Mów szybko

P.S. Fotki się ładują. zaraz będą :)

Dodi, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4752 4753 4754 4755 4756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ