plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Jutro idę na Bete....bo laboratorium od 7.30 do 14.30:( muszę sie położyć bardzo źle sie czuje:(
Wypoczywaj slonko bo po nocce jesteś .....biz i wpadnij jak wypoczniesz>
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Wypoczywaj slonko bo po nocce jesteś .....biz i wpadnij jak wypoczniesz
>
jest mi źle...Głupia jestem...
może ja sobie sama wbijam te objawy??ale sutki mnie nigdy nie bolały a teraz rwą ;/nie wiem już sama:( muszę wziąć się w garść
chyba trzeba czekać na wredote!chce mi się płakać
ale muszę być twarda....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 15:28
-
Effcia28 wrote:nie martw się może test był trefny i wszystko skończy się dobrze :)zobaczymy jaką jutro będziesz miała temperaturę
-
hej
po wizycie okszyjka zamnknieta. wymaz na paciorkowce pobrany wyniki za tydzień do odbioru. waga 1,7kg na plusie od ostatniej wizyty,cisnienie ok i malutkiej serduszko tez ok bije.
14 stycznia kolejna wizyta już ostatnia i mam zrobić mocz i morfologie i tyle;)
a na ta moja kosc łonowa powiedziała ze normalne na tym etapie ciąży ze może bolec a i może się rozejść.
Spero, Strażaczka90, Effcia28, magdzia26, a-koczek, kiti, Rucia, Kaja, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
kurka najgorsze jest to ,że wiem jak się teraz czujesz ale w żaden sposób nie umiem Cię pocieszyć.Jakoś tak sama uwierzyłam że będzie zielono:/
a z jakiej firmy ten test miałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 15:46
Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Najlepsze jes to że poszalam do apteki poprosićo test o czułości 10 to facetka nie wiedziała jaki to:/ potrzebuje żeby ktoras z Was naszczelala mi po twarzy...bo co ja myślałam...testy owu co parę dni mam pozytywne:/
Zrób betę kochana, a jeśli chcesz płakać, to płacz. Czasem tak lepiej. Kochana, co do testów owu, to myślę, że po prostu źle je interpretujesz lub są nie dokładne jesli to te z allegro. Test jest poztywny jeśli kreska jest taka sama lub mocniejsza od testowej. pamiętaj o tym. nie jeśli w ogóle jest lub jest lekko jasniejsza. ew. kup te z apteki LH mnie się nie myliły.Effcia28, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Zrób betę kochana, a jeśli chcesz płakać, to płacz. Czasem tak lepiej. Kochana, co do testów owu, to myślę, że po prostu źle je interpretujesz lub są nie dokładne jesli to te z allegro. Test jest poztywny jeśli kreska jest taka sama lub mocniejsza od testowej. pamiętaj o tym. nie jeśli w ogóle jest lub jest lekko jasniejsza. ew. kup te z apteki LH mnie się nie myliły.
-
Spero wrote:Zrób betę kochana, a jeśli chcesz płakać, to płacz. Czasem tak lepiej. Kochana, co do testów owu, to myślę, że po prostu źle je interpretujesz lub są nie dokładne jesli to te z allegro. Test jest poztywny jeśli kreska jest taka sama lub mocniejsza od testowej. pamiętaj o tym. nie jeśli w ogóle jest lub jest lekko jasniejsza. ew. kup te z apteki LH mnie się nie myliły.
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:właśnie ja mam kreski takie same obie lub nie kiedy mocniejsza od testowej...4 razy mi się zdarzyło w tym jak robiłam że testową miałam jaśniejszą
to kochana może zbadaj hormony. i nie rozchoruj nam się tutaj :*Strażaczka90 lubi tę wiadomość