plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!Kfjatus, Sandraa, Dodi, Ilona, magdzia26, Kaja, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Shagga_80, aisa, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dziś u mnie juz troszkę lepiej, mdlosci trochę przystopowaly wiec udało mi się zjeść bułkę i wypić herbatę.Dzisiaj biorę się za resztę pozadkow. Trochę mi jeszcze zostało ale dam rade (chyba) jak nie to m. zrobi i po kłopocie.
Życzę Wam miłego i slonecznego dnia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:49
Ilona, magdzia26, Dodi, Spero, Blondi22, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Pismak, Shagga_80, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Tak Kajus ja tak wcześnie chodzę spać odkąd wstaje przed 6a dzisiaj wyjątkowo pospalam prawie 11 godzin
dzisiaj wyjeżdżamy do moich rodziców a później w środę do P rodziców wiec nasze święta całe poza domkiem
Kaja, Ilona, Dodi, Spero, Sandraa, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dodi super wynik
Musia fajnie że wizyta udana i słychać było serduszko
Plemnis miłej zabawy
Spero to dobrze że lekarz ma taki plan i mam nadzieję że uda się go do lutego zrealizować.
Sandra uważaj na siebie w pracy, szczerze to ten sylwek mnie przeraża, może Ty Kochana na l4 idź. Mdłości nie zazdroszczę, ale niedługo przejdą.
Kfiatku dołączam się do życzeń pracowniczych
Blondi zazdroszcze fryzjera, ja też muszę się wybrać. Tylko jakoś zawsze brak czasu.
Rucia fajnie że już trochę lepiej u was
Aisko jak Ty się czujesz? Będąc w PL idziesz do gin?
No i więcej nie pamięta. U mnie też skleroza. Ech.
Miłego dnia
Też zabieram się do robotymagdzia26, Dodi, Spero, plemniczka, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Pismak, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dziewczynki bardzo się ciesze z waszych pozytywnych wizyt
Sperus kochana to już niedługo będziesz mamusia
Musia super ze na wizycie wszystko ok
Dodi beta piękna
Witaj AmberIlona, Dodi, Spero, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj dziwny sen...
Śniło mi się ze byłam u gina i powiedział że tak to ja nigdy bym nie zaszła w ciążę bo nie mam ovu, jakieś leki mi przepisał... może to proroczy sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 09:04
-
magdzia26 wrote:Miałam dzisiaj dziwny sen...
Śniło mi się ze byłam u gina i powiedział że tak to ja nigdy bym nie zaszła w ciążę bo nie mam ovu, jakieś leki mi przepisał... może to proroczy sen...
Madzia ty teraz wymyslilas ehhh nie podoba mi się ten sen więc go usun z głowy !!!magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Znowu serdecznie Wam dziekuje, to naprawde mile przeczytac tyle cieolych slow i komentarzy :*
Muska ciesze sie, ze u Ciebie i dzidzika wszystko ok, oby tak dalej
Spero bardzo mi sie podoba plan Twojego lekarza i bede trzymac kciuki, zeby tak tez sie stalo
Sandrus fajnie, ze u Ciebie troche lepiej. Ja co prawda poniekad mdlosci zazdroszcze, ale zobaczymy jak to bedzie
Wiecej grzechow nie pamietam
Zaraz lece po reszte ozdob na gore i choinke no i do roboty a potem do tescua na geburstag
Milego dnia kochane sciskam Was wszystkie i kazda z osobna :*Spero, Kfjatus, magdzia26, Sandraa, Blondi22, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Pismak, a-koczek, Shagga_80, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
No nic polatalam z roczkiem na metle , a mój m pranie rozwiesz , a ja idę kombinować obiad bo ludziska się wbijaja ehhhhhh coś szybkiego trzeba skombinowac hmmmmm
do wieczornicy ....ps piszcie jak sid cos urodzi milego niespodziewanego , a no nie mam na mysli ciezarowki te niech się jeszcze trzymają!!!!!!!!!!Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Wlasnie dopiero jem śniadanie w pracy.masakra taki ruch. Nie wiem czy ma.dziś testować czy poczekace jak sadzicie?nie mogę dostać testu o czułości 10
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/edb27670bf4fda88.html
i bądz tu mądra?
Ja juz nie wiem co mam robic/Fedra lubi tę wiadomość
-
Kajus i Strazaczko no nic nie poradzę ze miewam takie sny zobaczymy co moja nowa ginka mi powie
Noi nie zabrałam termometru wiec ten cykl będę zmuszona nie mierzyć tempWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 13:12
Strażaczka90 lubi tę wiadomość