plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra , a gdzie ty pracujesz bo skleroze mam w tej ciąży ....
dzis poszlam zamówić tort dla babci mojego m bo konczy 80 i zapomnialam jak ona ma naimie ....fac az wstyd pisac , ale mnie ta skleroza wkurzaSandraa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Sandra jak bede miala 2 Sylwester wolny bo nie w pracy az mi dziwnie tak sie siedzialo o patzralo jak inni zalewali sie , alkoholem , a ja trzeźwo witalam rok z kolegami w pracy
Sandraa, Dodi, Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Sandra , a gdzie ty pracujesz bo skleroze mam w tej ciąży ....
dzis poszlam zamówić tort dla babci mojego m bo konczy 80 i zapomnialam jak ona ma naimie ....fac az wstyd pisac , ale mnie ta skleroza wkurza
Hehe to nie zle z tym imieniem:)
Ja jeżdżę na karetce i parę dyżurów mam w innym szpitalu na szpitalnym oddziale ratunkowym:) -
Ooooo Sandra kochana to mamy prace podzielone bo ja ich upijam , a ty ich leczysz hehehe bo w gastronomi pracowalam hehehehe te zapite twarze , a tacy elegancy wypacykowani jak wchodza , a jak wychodzą to az patrzeć tak zmarnowani ......
a przypomnialam sobie raz pisalas , ze tam ci ktos krzywdę zrobil oooooo skleroza az tak mnie nie dopadlaSandraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane.
zacznę od Was
Mauysiu mój gra w zespole alternatywnym i chcą nagrać demo i akurat coś im ze studiem nie wyszło, a znajomy ma sprzęt więc siedzieli 5h i tłukli się w pokoju, no ale nagrali tę perkusję
Dodi kurczę biedna jestes z tym jedzeniema w ogóle po zdjęciu to w życiu bym nie powiedziała, że masz jakąś nadwagę :o
Super że beta przyrasta! bardzo się cieszę. normalnie od kilku dni non stop ryczę z powodu tak dobrych wieści, na Wasze ciąże, nieplanowane porody
Plemniczko, bawcie się dobrze ale i uważajcie na siebie
Aga prawdziwa bizneswomen z Ciebie! super
Jeju posta lubię za to że nadrabiasz, ale normalnie jak o kulach przeczytałam to o mało z krzesła nie spadłam
Strażaczko, to mam nadzieję że róż będzie Ci się dobrze kojarzył i szybko przyniesie Ci szczęście
Witam Amber
Muska! Super wieści, kolejne! Uwielbiam ten piątek.
Kfjatusczęściej o posty proszę
Sandruś powiem Ci szczerze, (ale broń Boże nie złośliwie czy coś) że baardzo cieszę się i z twoich mdłości i z dnia wolnego. w koncu jesteś w ciąży
Selenko, Radku, strasznie się cieszę, że z Kacperkiem wszystko dobrze. Silny chłopak z niego!
Blondi jak po fryzjerze?
Ja ściągnęłam do domku godzinę temu dopiero. Wykończona jestem, ale tyle emocji dziś... Kraków bardzo świąteczny, choć zimny
i w sumie chciałam Wam powiedzieć, że między lutym a kwietniem, jak będzie wszystko dobrze będę w ciążynie wierzyłam co doktor do nas mówił. nie byłam w stanie nic powiedzieć, do teraz jestem w szoku, ale kamień mi spadł z serca.
teraz jeszcze mam pęcherzyki w lewym 23 i 28 w prawym(dlatego mnie tak napiernicza) i endo 8,7 wiec chyba dobrze
Dobrej nocy kochanePismak, Fedra, Dodi, kiti, Sandraa, Kfjatus, Ilona, magdzia26, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, aisa, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Spero Kochana to wspaniałe wiadomości ! trzymam mocno kciuki zatem :*
U mnie pada śnieg - już całkiem sporo go napadałoale stopi się pewnie do wtorku
Idę spać bo jutro z M rzucamy się w wir przedświątecznych zakupów razem z resztą masy.
Kolorowych snówSpero, Fedra, Dodi, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Sandraa wrote:A mi się do wczoraj wszystko chciało... Póki mnie mdlosci nie dopadły.
Ale co by nie było ... Nie narzekam hehe
mdłości to bardzo dobry objaw świadczy o rosnacym poziomie progesteronu czyli hormonu odpowioedzialnego za utrzymanie ciażyEffcia28, Dodi, Sandraa, Blondi22, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPismak wrote:Spero Kochana to wspaniałe wiadomości ! trzymam mocno kciuki zatem :*
Idę spać bo jutro z M rzucamy się w wir przedświątecznych zakupów razem z resztą masy.
Kolorowych snów
Noo jak u Ciebie pada, to u mnie teżjutro też dzień zakupowy z siostrą, ale zamierzam choinkę też ubrać i zobaczyć się z przyjaciółką
ok już idę, bo mi się literki zlewająbuziaki :*
Fedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Spero Kochana to wspaniałe wiadomości ! trzymam mocno kciuki zatem :*
Kolorowych snów
Matko po rewelacjach o spadającym śniegu pobiegłam do okna by sprawdzić czy i u mnie coś sie biało zrobiło i faktycznie jest biało samochody i drogi zasypane może do świat jeszcze coś dopada
i tym o to akcentem ide spowrótem spać bo jednak 3 godziny snu w srodku dnia jakoś rady mi nie dały więc trzeba doładowac baterie...
trzymcie się ciepło :*Dodi, kiti, Ilona, magdzia26, Spero, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013....egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(27.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Strażaczka..............3......23lata..........14.12……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Spero...................16.......23lat.............04.01….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Beata……………...13……29lat…..…..04.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
Gunia....................12......30 lat............04.01…… NIE PRZYJDZIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........17....28lat …………05.01...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Kfjatus...................15......26lat............06.01…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
Magdzia26…………6……27lat…..…..16.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
a-koczek………....18 .…32lata………..18.01…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Dodi, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam te wczorajsze nocne Marki
!!!!!!!
Dzień dobry wszystkim.
Spero no u nas na snieg sie nie zapowiada mogła ta zamiec byc na święta , a nie 2 tyg przed , a Kraków piekne miasto mialam okazje w tym roku pozwiedzać. !Blondi22, Dodi, magdzia26, Spero, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Matko po rewelacjach o spadającym śniegu pobiegłam do okna by sprawdzić czy i u mnie coś sie biało zrobiło i faktycznie jest biało samochody i drogi zasypane może do świat jeszcze coś dopada
i tym o to akcentem ide spowrótem spać bo jednak 3 godziny snu w srodku dnia jakoś rady mi nie dały więc trzeba doładowac baterie...
trzymcie się ciepło :* -
Dzień dobry!
Pierwsza sobota od bardzo dawna, kiedy nie mam zajęć logo i mam czas na spokojnie pobyć w domu, wypić kawę, a potem biorę za porządki, zmienię pościel, zadbam o kwiaty, wytrę kurze i pewnie zleci dzionek...
Kaja masz racje z tymi przygotowaniami, że nie ma co przesadzać, my pierwszego dnia jedziemy do rodziny, drugiego trochę w domu, trochę u Teściów- więc nie ma po co się aż tak spinać. Ale z drugiej święta motywują do działania i mimo tej krzątaniny lubię ten czas
Dlatego życzę przyjemnych chwil z rodziną podczas świątecznego szału gotowania, sprzątania czy zakupów, przecież każda z tych czynności można robić z uśmiechemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:19
Blondi22, Dodi, Ilona, magdzia26, Kaja, Spero, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, aisa, kiti, mauysia lubią tę wiadomość