plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus no to super , ze u ciebie humorek dopisuje wiec lko dzialac kochana !!!! Aby te zyczenia sie spelnily ohhh pamietam jak mnie dowalali , ze ja stara jestem i ciąży ni widać i ze nic z tym nie robie ehhhhh , a teraz też glupie teksty lecą wiec nie dogodzi debilom !!!!
Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kfjatus no to super , ze u ciebie humorek dopisuje wiec lko dzialac kochana !!!! Aby te zyczenia sie spelnily ohhh pamietam jak mnie dowalali , ze ja stara jestem i ciąży ni widać i ze nic z tym nie robie ehhhhh , a teraz też glupie teksty lecą wiec nie dogodzi debilom !!!!
-
nick nieaktualnyDobry wieczór :
Czytam czytam ale nic mi do głowy nie wchodzi
Po 6 godzinach robienia choinek i bombek się wyrobiłam "-) Zarobiłam stówkęi zaprosiłam Wafla na pizze Guseppe do kuchni he he:-)
Miłego wieczorku dziewczynki
Ps, A palce mnie bolę okropnie od tych szpilekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 20:08
Strażaczka90, kiti, Kaja, magdzia26, Rucia, Sandraa, Fedra, Dodi, Spero, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi bardzo się ciesze twoim szczęściem
Magdzia już się wybierasz spać?
Mój m to pewnie na rano dopiero dojedzie bo podobno takie korki, że masakra. Nic, trzeba iść się oporządzić
Kaja ludzi lepiej to wogóle nie słuchać bo rzeczywiście jakby człowiek nie zrobił to i tak źle.
Kfjatuś fajnie, że zaglądnełaśto do dzieła, życzę owocnych serduszek
Muska ale czad, to kiedy nam pokażesz swoją kropeczke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 20:52
Fedra, Strażaczka90, Pismak, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór.
Ja dzisiaj musiałam zrobić przymusowy dzień wolny bo cały dzień mam mdlosci ( bliskie spotkania z WC) i w końcu wiem co to zgaga.
Teraz juz jest trochę lepiej.
Dodi super wyniki...
Muska cieszę się że na wizycie wszystko wpozadku:) kurcze to mnie zmartwilas ze m. Nie mogl wejść do gabinetu... Szkodakiti, Strażaczka90, Pismak, Dodi, Spero, Fedra, jeju, Kfjatus, Ilona, a-koczek, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kiti kochana ja tam mam innych ludzi wwww.pl tylko to gadanie tym jezorem bez sensu ....
no nie ma co fajnie , ze jestescie Lalki
Sandra Cześć Robaczku !!!Sandraa, Strażaczka90, Dodi, Spero, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Sandra u mnie stosunkowo zaje..... dobrze bez problemowo i nic mi sie nie chce sesese , a wszyscy szaleją przed tymi świętami
a ja mam na to szykowanie wylane hihi i dobrze mimz tym!
Sandraa, Dodi, Spero, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
A słonko dzis bylam z moim m u fryca , a tam kobiet pelno wiadomo po co heheh i kolezanki sie mnie pytają czy cos robie bo w domu siedzę i na swieta mam wszystko juz zrobione , a ja im na to , ze siwta sa tylko dwa dni i z czym tu szalec najwazniejsze to wigili i pasterka i po swietach , a robic duzo nie bede bo i komu i po co tydzien jesc to zrobi sie troche i bez szału .....a tam kobitki lataja , szaleja i wymyslaja potrawy rozne ..... ja ograniczylam sie w tym roku do minimum dwa ciasta zrobie i rybe po grecku i na obiad w 1 swieto bo w 2 nas nie ma i po krzyku
Sandraa, Dodi, Spero, Fedra, Kfjatus, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dodi, super przyrost bety! Jupi
A zapomniałam się "pochwalić", że schudłam od początku ciąży z 62 do 60.07 kgAch te przyjemne chwile w wc...
hehe Teraz to już tylko waga w górę będzie się piąć. Chociaż mam nadzieję, że za dużo nie przytyję.
Wyspałam się nieco i jestem w lepszym nastroju
Życzę wszystkim z całego serducha takich podobnych wizyt w wc i takiego dźwięku na USG. Bardzo Wam kibicuję (tak jak i Wy mi do tej pory) i naprawde wierzę, że każdej się uda.
ps.
ewentualnie polecam wizytę w gabinecie ze złym usg/ginem, żeby wyszło, że owu nie ma... wtedy wrzucacie na luz i się od razu udaje
Buziole zozole!!!
Kaja, Sandraa, Blondi22, Dodi, Spero, Pismak, Fedra, kiti, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość