plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:
u mnie też nic nie zrobione, choć widzę że bratowa już się wzieła ostro za sprzątanie. Jutro przyjeżdża m to dopiero będzie totalny rozgardiasz
Strażaczka przykro mi że beta na -
Mamuski skad wy bierzecie tyle siły żeby przesiadywać tak do późna i macie siłę następnego dnia funkcjonować? Ja to jednak jestem śpioch
Selenka tutaj też gratuluję ślicznego KacperkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 16:06
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga pewnie nie wcześniej jak o 19
Chyba chcesz bym zniosła jajko!!
A tak na marginesie to szlat trafił moje plany...stary musiał zostać dłużej w pracy...do lekarza nie pójdę...nic to...może w poniedziałek pójdę...Stary już będzie w domu. -
Shagga i reszta koniec znoszenia jajek
mój dzisiejszy progesteron 20 a beta.... 171
swoją drogą szkoda, że nie udało Ci się kochana wybrać do lekarza tak jak planowałaś
buziaki dla Was :*pędzę zaraz na roraty
Strażaczka90, sylwia1985, magdzia26, Pismak, jeju, Kaja, kiti, Fedra, Rucia, Sandraa, Gunia, Blondi22, Spero, Effcia28, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
właśnie mój nowy termometr przyszedł!!!!!różowy:) mój ulubiony kolor:) jak @ przyjdzie o ile..to od nst cyklu nim mierze:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 17:07
magdzia26, sylwia1985, Katha81, Dodi, Kaja, Fedra, Sandraa, Spero, Ilona, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Podczytuje ovu forum od pewnego czasu iwasz temat takze.wkoncu postanowiłam założyć profil.
Mam 32 lata i straszna ochotę na dzidziusia. W tej chwili jeszcze nie będziemy sie starać, dopiero na wiosnę ale juz teraz postanowiłam obserwować swój organizm i pomału przygotowywać sie na ciążę.
Gratuluje nowym mamusia i ciazowka a tym ktorym sie narazie nie powiodło życzę duzo siły i wytrwałości w dążeniu do celu.
Strażaczka90, kiti, Dodi, magdzia26, Fedra, AGA 30, Gunia, Blondi22, Spero, Effcia28, Ilona, Ola_czeka, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Amber wrote:Witajcie. Podczytuje ovu forum od pewnego czasu iwasz temat takze.wkoncu postanowiłam założyć profil.
Mam 32 lata i straszna ochotę na dzidziusia. W tej chwili jeszcze nie będziemy sie starać, dopiero na wiosnę ale juz teraz postanowiłam obserwować swój organizm i pomału przygotowywać sie na ciążę.
Gratuluje nowym mamusia i ciazowka a tym ktorym sie narazie nie powiodło życzę duzo siły i wytrwałości w dążeniu do celu.ja mam 23 lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 17:30
Dodi, Spero, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Po powrocie d domu i małej drzemce (ostatnio standard) melduje, że będę mieć dzidziusia!!!
Po tej wizycie naprawdę uwierzyłamSerduszko biło i to był najpiękniejszy dźwięk tego dnia. Aż się popłakałam ze wzruszenia. Mój m specjalnie się zwolnił z pracy i przyjechał do lekarza, ale lekarz stanowczo stwierdził, że na USG dopochwowe nie wpuszcza panów i tyle było... M musiał czekać pod drzwiami. Na pocieszenie gin mu powiedział, że na koniec stycznia może być obecny i wszystko będzie już wtedy ładnie widać. Na razie musza mu starczyć zdjęcia. Troszkę mi było przykro, ale nic nie mogłam zrobić.
Wszystko w porządku. WYmiary, bicie serduszka i inne. Mam teraz porobić przeróżne badania i cytologię. Przypisał mi więcej duphastonu (2 opak.)i kazał się zjawić jak będę się tabsy kończyć czyli za max.20 dni.
Położna mi kartę ciąży założyła. Termin porodu mam z obliczeń na 4.08 a z USG na 7.08. Osobiście obstawiam 7.08
W całym ambarasie się poustawiałam na badania i wizyty na koniec stycznia, a się w pracy dzisiaj później okazało, że ostanie tygodnie stycznie będę w delegacji. Teraz nie wiem co robićNajwyżej będę tam dzwonić z paniką i może mnie gdzieś upchną przed wyjazdem. W sumie nawet mnie to nie martwi.
A, no i fasolka jest jednaCo mnie b.cieszy, bo bałam się bliźniaków (tak z cichacza powiem). Jedno tez mnie trochę przeraża, ale na pewno będzie dobrze. Tym optymistycznym akcentem żegnam się i idę cos zjeść.
Wpadnę później po wieści od Dodi.
papaty
kiti, Pismak, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Fedra, AGA 30, Rucia, Sandraa, Gunia, Blondi22, Spero, Effcia28, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Musia to super ! widzisz będzie dobrze
trzeba w to wierzyć
Gratulacje :*
Dodi Kochana piękne wyniki :* Gratuluję serdecznie jeszcze raz :*
Witam świeżynkę Amber w naszych skromnych progachkiti, Dodi, magdzia26, Fedra, Spero, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam wieczornie:)
Postt nr 1
Shagga współczuje sytuacji z przychodnią, ale to standard, że olewają ludzi w takich instytucjach...
Speruś pięknie Ci w sukni, jesteś ŚLICZNA!
Mallina dobrze, wiem o co Ci chodzi, ale doskonale rozumiem o co chodzi w wypowiedzi Shaggi. Miałam już jeden taki wykres (większość z Was go pamięta, kilka miesięcy temu), w którym sama uwierzyłam, ze jestem w ciąży. Przeżyłam to strasznie, wyłam zwyczajnie i nie mogłam się opanować. Dlatego, jak człowiek się nakręci, @ jest 100 razy straszniejsza, chociaż nie raz życzę komuś powodzenia, nie mówię już:"z pewnością jesteś w ciąży", bo znam ten ból rozczarowania...
Rutka dobrze mówisz, znamy siebie i wiemy, że nikt nikomu nie chce dokuczyć,a jak ktoś tak myśli, to smutne...
Blue bardzo mi przykro i życzę powodzenia! :*
Dodi ciągle się ciesze Twoim szczęściem KOCHANA :*
Musia musi być wszycho super przez całą ciążę i po rozwiązaniu też
Aisko dobrze Cię widzieć :* Jak Maluszątko w brzuszku?
Ola jak Ty jesteś forum, mimo majtkowego różu, staje się piękniejsze
Mauys super dowcipasFejsik czasem potrafi "powiedzieć" coś śmiesznego
Aga super, że bombeczki się sprzedająTrochę kaski się przyda przecież
Rutka na wypadające włosy pomaga skrzyp, orzechy, pistacje, ale tez wiesiołek, którego zażywamy na pomoc śluzikową
Selenko buziaki dla Ciebie i Kacperka :*
Kiti ruszaj do ataku na M.
Amber fajnie Cię widzieć
kiti, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Fedra, AGA 30, Sandraa, Gunia, Spero, Effcia28, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za miłe powitanie.
Postaram sie regularnie udzielać, chociaż teraz bedzie cieżko z czasem. Przygotowania do świat idą pełna para, przez dzien zajmuje sie synkiem a wieczorami lepimy z mężem pierogi, w kolejne dni uszka a potem generalne porządki. Nie mam wielkiego mieszkania więc szybko sie z tym uporam.
A czy te lajki sie po coś zbiera, czy tylko tak poprostu. Sory za moze głupie pytanie ale na serio nie wiem.Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Fedra, jeju, Ilona, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Amber wrote:Dziękuje za miłe powitanie.
Postaram sie regularnie udzielać, chociaż teraz bedzie cieżko z czasem. Przygotowania do świat idą pełna para, przez dzien zajmuje sie synkiem a wieczorami lepimy z mężem pierogi, w kolejne dni uszka a potem generalne porządki. Nie mam wielkiego mieszkania więc szybko sie z tym uporam.
A czy te lajki sie po coś zbiera, czy tylko tak poprostu. Sory za moze głupie pytanie ale na serio nie wiem.raczej nie:0 tak o sobie lajkujemy chyba:)
jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Po powrocie d domu i małej drzemce (ostatnio standard) melduje, że będę mieć dzidziusia!!!
Po tej wizycie naprawdę uwierzyłamSerduszko biło i to był najpiękniejszy dźwięk tego dnia. Aż się popłakałam ze wzruszenia. Mój m specjalnie się zwolnił z pracy i przyjechał do lekarza, ale lekarz stanowczo stwierdził, że na USG dopochwowe nie wpuszcza panów i tyle było... M musiał czekać pod drzwiami. Na pocieszenie gin mu powiedział, że na koniec stycznia może być obecny i wszystko będzie już wtedy ładnie widać. Na razie musza mu starczyć zdjęcia. Troszkę mi było przykro, ale nic nie mogłam zrobić.
Wszystko w porządku. WYmiary, bicie serduszka i inne. Mam teraz porobić przeróżne badania i cytologię. Przypisał mi więcej duphastonu (2 opak.)i kazał się zjawić jak będę się tabsy kończyć czyli za max.20 dni.
Położna mi kartę ciąży założyła. Termin porodu mam z obliczeń na 4.08 a z USG na 7.08. Osobiście obstawiam 7.08
W całym ambarasie się poustawiałam na badania i wizyty na koniec stycznia, a się w pracy dzisiaj później okazało, że ostanie tygodnie stycznie będę w delegacji. Teraz nie wiem co robićNajwyżej będę tam dzwonić z paniką i może mnie gdzieś upchną przed wyjazdem. W sumie nawet mnie to nie martwi.
A, no i fasolka jest jednaCo mnie b.cieszy, bo bałam się bliźniaków (tak z cichacza powiem). Jedno tez mnie trochę przeraża, ale na pewno będzie dobrze. Tym optymistycznym akcentem żegnam się i idę cos zjeść.
Wpadnę później po wieści od Dodi.
papatyjeju lubi tę wiadomość
-
Posttt 2
U mnie wszystko ok. Śluzik piękny, Mąż w domku, tylko działać
Poza tym mam dobry humor, bo kupiłam już wszystkie prezenty na święta, a dziś sprawiłam sobie sukienkę na sylwestra (bo chciałam Wam powiedzieć, że idziemy na bal- chyba drugi w życiu) i jestem bardzo zadowolona, bo zapłaciłam tylko 50 zł.
Dziś miałam wigilię w pracy, ogólnie była bardzo fajnie, choć duża część osób, życzyła dziecka... hmmm.. trochę irytujące...,chyba, że ich życzenia będą miały sprawczą moc, wtedy biorę je na siebie i czekam na spełnienie
Chciałam jeszcze dodać, że uwielbiam patrzeć na te śliczne buziaczki Waszych Szkrabików Małych i Większych, są cudne i poprawiają mi humor, dlatego cieszy mnie to, że pokazujecie swoje Dzieciaczki
Poza tym powolne przygotowania do świat trwają... W weekend może zrobię wafelki, ubiorę choinkę, doogarniam to wszystko, by było mnie pracy w wigilię.
Rzadko jestem, ale jakoś czas mi przecieka przez palce, mam nadzieję, że w przyszłym roku jakoś się zbiorę w garść bardziejŻyczę miłych przedświątecznych przygotować
kiti, Dodi, magdzia26, Fedra, Rucia, Gunia, Spero, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa, mauysia lubią tę wiadomość