X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radku,super wieści z rana , pozdrowienia dla całej Waszej Trójeczki :*

magdzia26, Spero, Fedra, Ilona, Dodi, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super wieści :D Radku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 10:56

Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Dziewczyny przepraszam ze Wam sie troche poużalam ale juz nie mam sił na to wszystko. Jak juz kiedys pisałam ponad rok temu moja mama zachorowała na rak. Dzis sie dowiedziałam ze mój starszy brat tez go ma. Nie wyobrazam sobie co teraz jego zona przechodzi bo w tym samym czasie co moja mama zachorowała to i jej tez. takze w przeciągu roku trzy najblizsze jej osoby sa chore na to paskudztwo.
    Tak sie zastanawiam ze chyba musze wziasc sie za konkretne badania w tym kierunku. bo zaczyna byc to juz coraz barzdziej niebezpieczne.

Kochana strasznie mi przykro wiem co musisz czuć bo moja mam walczy z tym ciulostwem od kad pamiętam raz jest dobrze i kilka lat spokoju a jak znowu się pojawia to ze zdwojoną siła...
    idz koniecznie na badania ja już jestem po wstępnych, które wyszły dobrze możliwe ze po nowym roku będę robić jeszcze jedno ale to zależy od tego co lekarz zadecyduje...
    wspieram Cię mocno w grupie raźniej choc wiem jak jest z tym cieżko :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Powiązaniem jest to, ze się ich boje.

Kurcze a ja tego Bobasa uwielbiam od momentu kiedy zatańczył mi pod wykresem ale co sie dziwić ze on mi się podoba ja przecież skrzywiona jestem :P

magdzia26, Pismak, Shagga_80, Dodi, Spero, Effcia28 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Przypomniał mi się dofffcip:
    Paradoks: Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem.

odkąd włączyłam kompa to mi uśmiech nie schodzi z buzi a teraz parskłam śmiechem bo przy okazji jak wracałam z psiakiem to takiego jednego własnie ładowali do radiowozu od razu sobie go skojarzyłam z tym dowcipem i powiem Wam jedno fffuuuujjjj :P

magdzia26, Shagga_80, Dodi, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lalki .....

Olka dojechana jesteś????
    a-koczek jejku strasznie mi przykro wiem co przechodzisz tulam mocno.
    Madzia czesc
    Dodi hello
    Fedra witam cie serdecznie
    Strażaczka90 biz
    Plemniczka bezpiecznej podróży
    shagaa ty nocny marku wstalas juz?
    Aga czesc y moja biznes women :-) niech ci się bomby rozkrecaja
    Spero suknia piekna !!!!
    Musia witam cie !!!
    Blodni dawaj do nas
    Libra zagladaj czasciej
    Zbiku gdzie sie kryjesz?
    Ilona hello :-)
    kopciuszek jak tam u ciebie ?
    Rucia czesc humorek lepszy?
    Sandra byla i gdzie jest?
    Zosia znów uciekla ?
    Muska bedzie dobrze po wizycie to chya dzis ?!!!
    Asia odzwyaj sie i abys na świata sie obijadla , ale nie za mocno hihi buzaki :-)

no dobra Lalki cos naskrobalam a teraz ide nadrabiac i dziękuję , że się tu rozkrecilo :-)

magdzia26, Fedra, Pismak, Blondi22, Ilona, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Nie ma problemu kochana wyślesz to będzie :-)
    A no się kręci troszkę obliczyłam że mam 4-6 zł na godzinę przy tych robutkach ale jak się nie pracuję to zawsze coś :) A najważniejsze że się ludziom podoba i podziwiają efekty i wytrwałość :-)

Jeżżżżu co ja będę robić jak bombek nie będe robić :/

już możesz myśleć nad serduszkami na Walentynki i jajkami na Wielkanoc :)

magdzia26, Kaja, Shagga_80, Dodi, AGA 30, Gunia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:* moja tempka znów 36.9 pozniej nadrobie bo w pracy jestem.

magdzia26, Kaja, Spero lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kochane :D

chyba odniosłam się do tego co się odniosłam no może prócz tego:

Muzi co sie stało w nogę?
    Plemniś bezpiecznej i bez ekscesów podróży...
    Dodi trzymam kciuki...
    i fajnie tu widze wczoraj było wróciło dawne stare forum :D

i tym czasem pakuje zabawki i się zegnam narka :D

magdzia26, jeju, Strażaczka90, Kaja, Shagga_80, Ilona, a-koczek, Dodi, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga dokładnie...sprzątam na siedząco i leżąco, z czystym sumieniem ha ha Fedra....buziaki...nie wiem, samo się coś w nodze zepsuło, nikt nie wie, ani nie skakałam ani nic, jakiś tydzień temu dwa razy lekko naciągnęłam stopę, bo była nierówność w parku, wiecie, tak jakby skręcenie ale nie do końca, bo szybko zareagowałam...może to od tego...nic innego do głowy mi nie przychodzi...

Rucia małpiszonie dlaczego ja nic nie wiedziałam o baby blue? Pewnie się zaczęło jak mi <3 fikało za mocno? Wtedy nic nie czytałam forum, nie umiałam....:-( oj oj...na chwilę sobie zrobić chorobowe i człowiek z obiegu wypada....pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających forum w okresie przedświątecznym :-)

Podpisano: muzi vel wariatoo :-)

Fedra, Strażaczka90, Shagga_80, Ilona, Dodi, AGA 30, Spero, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Plemniś udanego wesela ale Kochana na spokjnie bez szaleństw proszę :)

Muzi współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

Ruciu ja łykam silice i bardzo pomaga na włosy tylko kurczę nie wiem czy Ty możesz ją łykać teraz jak karmisz :/

Selenko i Radku trzymam kciuki żebyście już na Święta wszyscy razem w domku byli :)

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80, Ilona, Dodi, AGA 30, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam Babeczki, dziś zapowiada się dzień pełen wrażeń,no nie :) ?

Rucia, może te włosy to na tle hormonalnym,wiesz organizm wraca do siebie po ciąży? Ja z uwagi na karmienie piersią biorę witaminy dla ciężarnych i karmiących. A u nas np rewelacyjnie spisuje się leżaczek, w każdej sytuacji Igor z Niego może korzystać...dopiero teraz jest tak naprawde w użyciu,przy Kubie nieco mniej spisywał się,ale i też miałam więcej czasu tylko dla Niego...

Blondi,co tam robisz z włosami? Ja mam zamiar ufarbować włosy jeszcze przed świętami,bo farbe zakupiłam już dawno i leży i czeka..na szczęscie farbowanie nią to czysta przyjemność, a włosy są po niej rewelacyjne więc tylk zebrać się :)

Madziu,no nie wiem , nie wiem...ja tyle się starałam a Wy zniszczyłyście wszystko ;( Hehehe...teraz dobijać Dodi do 4000! Tyle,że ja nie będę już wertowała forum :)

Ola,jak tam w P-niu? Jeszcze jakieś atrakcje miałaś wczoraj?

Muzi,kochana coś Ty zrobiła? To co teraz z czystym sumieniem możesz leżeć do góry brzuchem i nic nie robić :D ?

Zmykam tymczasem na śniadanie :) Tzn karmić obu...
    a tez farbowałam bo już poprzednia farba jasna się zrobila na włosach i odrosły trochę .

Strażaczka90, Shagga_80, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena takich dobrych wieści więcej !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko i mężu Selenki....fantastyczne wiadomości :-)

Shagga_80, Kaja, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a spoko, nie ma czego współczuć.... :-)jest fajnie....zwolnilam i bez stresu no co mam obolałą nogę...to dla mnie błogosławieństwo :-)

Shagga_80, magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie korzystając że Igor śpi trochę teraz zrobiliśmy kilka aniołków z gipsu ...jak się nie ma talentu a np Aga to korzysta się z gotowych foremek :-P Na choinke zrobiłam w zeszłym roku chyba kilkanaście a w tym roku robię tak dla zabawy..jak wyschnie gips to pomalujemy z kubą farbami...a od jutra ostro zabieramy się do przygotowań do Świat ...skoro mamy spędzać je w domu.

magdzia26, Dodi, Fedra, AGA 30, Sandraa, Spero, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radku Selenko super ze wszystko w dobrą stronę idzie. A tak na margineise to Radku nie myslałes o założeniu swojego profilu na ovu heheh. Znasz juz nas na tyle dobrze ze miałybysmy męski punkt patzrenia na nasze ciążowe sprawey i nie tylko.

magdzia26, Shagga_80, Dodi, Ola_czeka, Fedra, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak pozatym to która juz jest przygoptowana na świeta? Bo ja potzrebuje pomocy bo nic mam nie zrobione

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    A tak pozatym to która juz jest przygoptowana na świeta? Bo ja potzrebuje pomocy bo nic mam nie zrobione

Witam w klubie nic nie zrobionych !!!! My mamy tylko prezenty i nic wiecej !!!!!

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Radku Selenko super ze wszystko w dobrą stronę idzie. A tak na margineise to Radku nie myslałes o założeniu swojego profilu na ovu heheh. Znasz juz nas na tyle dobrze ze miałybysmy męski punkt patzrenia na nasze ciążowe sprawey i nie tylko.
    Ja tylko czasami tutaj zaglądam jak mnie Monika prosi :) . Hm... ale rzeczywiście mam czasami odmienny punkt widzenia niż wy ,ale ja często stawiam się na miejscu waszych facetów . Nie będejednak nikomu nic podpowiadał i nauczał ale dzięki za propozycje :)

Shagga_80, Rucia, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, Sandraa, Blondi22, Spero, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4771 4772 4773 4774 4775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ