X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babki. wszystko przeczytalam ale nie mam sily juz sie odniesc. Caly dzien sie szykowalam i pakowalam na wesele na ktore jutro jedziemy :/
    Mozecie sobie wyobrazic jak bardzo mi sie chce....

No nic do nastepnego napisania :*

Dodi, Rucia, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko szczęśliwej podróży i uważajcie na siebie :*

magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc DOdi,ja też zaraz zmykam...chociaż nie wiem,czy jest sens,bo pewnie niedługo będzie karmienie.

Plemniczko,podziwiam,że wybierasz się na wesele,ja chyba w podobnym tygodniu miałam wesele i nie poszłam...czego w sumie żałowałam :(

Dodi, AGA 30, magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoooo,pospane :P

Dodi, AGA 30, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny miałam wpasć do was ale normalnie mam oblężenie zamówień :-)
    Znajoma co zamówiła bombkę dla mamy przyjechała po nią a miałam zrobione dwie bombki więc tak się jej spodobały że wzieła obie :-)
    Po 10 min na fb wiadomość od niej że chce jeszcze jedną więc zrobiłam ale większą :-) po chwili zoowu napisała że do tych ombek chce dwie choinki takie jak zrobiłam :-) więc jutro pruję z rana po tasiemkę stożki i działam dalej :-)
    Do tego przyjechała koleżanka ta co tak dużo gada i gadała i gadała kupiła bombkę i gadała dalej :/ mąż ją zostawił zrobił dziecko innej po 15 latach małżeństwa ( ona nie może dzici chyba misć :( ) no i Wafel przyjechał a ona gadała dalej Wafel troche wstawiony wypił dwa piwa a ona gada dalej :/ w końcu pojechała Wafel śpi więc wpadłam :-)
    Nadrobię jutro lub po jutrze :-)
    Strażaczko przykro mi jak nie ten cykl to następny :-)

Dodi, magdzia26, Spero, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - to super że biznes się rozkręca! Bardzo się cieszę. Ahatego Salfazinu nie zdążyłam jeszcze wysłać przez to że chłopaki byli chorzy i nie bardzo nawet moglam iść na pocztę:( Ale wyślę na pewno, dont łory!

Dobra, idę spać. :*

AGA 30, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aga - to super że biznes się rozkręca! Bardzo się cieszę. Ahatego Salfazinu nie zdążyłam jeszcze wysłać przez to że chłopaki byli chorzy i nie bardzo nawet moglam iść na pocztę:( Ale wyślę na pewno, dont łory!

Dobra, idę spać. :*

Nie ma problemu kochana wyślesz to będzie :-)
    A no się kręci troszkę obliczyłam że mam 4-6 zł na godzinę przy tych robutkach ale jak się nie pracuję to zawsze coś :) A najważniejsze że się ludziom podoba i podziwiają efekty i wytrwałość :-)

Jeżżżżu co ja będę robić jak bombek nie będe robić :/

Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra, Gunia, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ależ jesteśmy z Ciebie dumne :*

I tym akcentem żegnam się i ja...Igor po prawie 5 godzinach obudził się,dostal cyca i teraz śpi mi na kolanach...trza przenieść do łóżeczka...a i siebie przenieść do łóżka.
    Buziaki...do jutra....ależ nas czeka jutro emocji :*

AGA 30, Dodi, magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholewcia podczytałam trochę ale nie umię się skupić :/
    Olka fajnie że jesteś bo twoje riposty walą mnie z nóg :-)
    Dobranoc dziewczynki :-) Zawitam jutro (chyba) Buzki

Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D

Od wczoraj śmigam po domu o kulach :-D co za wspaniałe uczucie, rano już machnełam setkę na uśmierzenie bólu i czekam na efekty ale chyba za mało, zaraz dorzucę drugą. Ibuprom taaaaaki drogi i nie dozwolony w okolicach owulki! A u mnie przez pół roku albo rok jest w okolicach owulki zawsze :-D Więc nie pijam alkoholu wcale ale hmmmm....to w sumie noga...więt trzeba znieczulić...jak mi jeden 180 dniowy cykl wypadnie i owulka się przesunie, to przeciez nic takiego....co myślicie???
    Zastanawiam się właśnie co lepiej zrobić....poszerzyć szafę na pozbierane bibeloty z całego domu czy zamówić kontener...tylko czy mi go wstawią do domu przed Świętami? No wiecie, z usztywniona nogą, to ciężko będzie mi biegać 24 metry w jedną i 24 metry w drugą stronę...no i przydałby mi sie mobilny fryzjer...(może być fryzjerka)...

Chciałabym się do czegoś przyznać: Tak bardzo się cieszę, że mam kontuzję prawej stopy, stawu skokowego i kości śródstopia....je je je!!!!!!!

Cieszę się, bo gdyby to była ręka, to mogłabym trafić do szpitala psychiatrycznego z jej powodu....a dlaczego? Ponieważ strasznie nie lubię nic nie robić, to bym dostawała szału na każdym kroku....skończyłoby się to piana na pysku i powyrywanymi włosami...ale jest plus tego wszystkiego...na fryzjerze bym zaoszczędziła...także <3 Was i nie dajcie się zwariować przed Świętami Bożego Narodzenia....biorę to na siebie :-P

Buziaki dla tej co napisała, że rzadziej bywam- istotnie...ale czytam, nadrabiam...tylko jak mam coś głupiego pisać, wolę nie pisać....przykład aktualnego posta powyżej gdzieś od słów "Od wczoraj śmigam...." same rozumiecie :-*

Spero lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi kochana <3 biedactwo a co tobie się stało w nóżkę że masz uszkodzoną ???????

jeju lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzień dobry witam się z wami dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym roku :D czyli do pracy wracam za rok w 2014 :D
    ależ was nabrałam z tym trójkącikiem sesesese :P

Dodi, jeju, Shagga_80, Spero, Fedra, Pismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bossssze i zepsułam miałaś Dodi miec 3333 lajka dzisiaj Shaggusia się tak starała no może dobijesz do 4000 nego ;D
    jeszcze tylko 500 dam radę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:34

Shagga_80, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Madzia ale ci dobrze chociaz ja jeszcze w poniedziałek ide i tez wolne.
    Milego dnia

magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczuś to Tobie też niedużo już zostało pracy w tym roku :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kochane tak sobie przypomniałam ze Agafia miała jakąś imprezkę urządzać jak się przeprowadzi do swojego domku ... a dzisiaj 20 czyli przeprowadzka :D
    Agafiu czekamy z niecierpliwością :P

Blondi22, Spero, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Ogarnęłam mój bejbi blues. Mały dzidek siedzi cicho gdy nosze go w nosidełku. Ufff. Duża dzidka po ostrym ochrzanie zaczęła smarkać, ciekawe na jak długo będzie o tym pamiętała.

Męża nie zagonie do naszego łóżka, ponieważ po pierwsze i tak ma strasznie płytki sen, więc nie spałby w ogóle, a po drugie ze względu na swoją pracę musi być w miarę wypoczęty, więc na razie musi zostać tak jak jest. Leoś ma prawie 4 tygodnie a On biedak przez te 4 tygodnie przespał w miarę dobrze jedną noc.

No także tego ... ominęła mnie wieczorna fantastyczna rozmowa :( Było jak dawniej co dziewoje?

Ach właśnie! POMOCY! Włosy mi wypadaja. Zgubiłam już ich połowę! Łysieję na potęge co ja mam z tym zrobić? Boje się je myć i czesać, bo mam wrażenie, że wypadną na raz wszystkie. :( :( :( :(

Fedra, Ilona, Dodi, Spero, jeju lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi tutaj również gratulacje ;)

Plemniczka uważaj na siebie i spokojnej podróży.

Ja zaraz zmykam do fryzjerki ;)

magdzia26, Fedra, Ilona, Dodi, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Babeczki, dziś zapowiada się dzień pełen wrażeń,no nie :) ?

Rucia, może te włosy to na tle hormonalnym,wiesz organizm wraca do siebie po ciąży? Ja z uwagi na karmienie piersią biorę witaminy dla ciężarnych i karmiących. A u nas np rewelacyjnie spisuje się leżaczek, w każdej sytuacji Igor z Niego może korzystać...dopiero teraz jest tak naprawde w użyciu,przy Kubie nieco mniej spisywał się,ale i też miałam więcej czasu tylko dla Niego...

Blondi,co tam robisz z włosami? Ja mam zamiar ufarbować włosy jeszcze przed świętami,bo farbe zakupiłam już dawno i leży i czeka..na szczęscie farbowanie nią to czysta przyjemność, a włosy są po niej rewelacyjne więc tylk zebrać się :)

Madziu,no nie wiem , nie wiem...ja tyle się starałam a Wy zniszczyłyście wszystko ;( Hehehe...teraz dobijać Dodi do 4000! Tyle,że ja nie będę już wertowała forum :)

Ola,jak tam w P-niu? Jeszcze jakieś atrakcje miałaś wczoraj?

Muzi,kochana coś Ty zrobiła? To co teraz z czystym sumieniem możesz leżeć do góry brzuchem i nic nie robić :D ?

Zmykam tymczasem na śniadanie :) Tzn karmić obu...

magdzia26, Fedra, jeju, Ilona, Dodi, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Selenka prosiła żebym Wam przekazał mowe wieści :) . A więc ona czuje się juz dużo lepiej , dziś spokojnie przespała noc i już na śniadanie dostała zupkę :) . Potem była u niej Pani doktor od noworodków i chwaliła Kacperka :) . Kacperek sobie bardzo dobrze radzi . Dostaje antybiotyk na wszelki wypadek ponieważ nie wiedzieli ile się sączyły te wody . Poza tym dostaje witaminki bo samo mleczko mu nie wystarcza :) . Jak wiecie oddych samodzielnie i lekarka jest zadowolona z jego wagi jak na ten tydzień porodu :) . A co najważniejsze to być może jutro wyjmą go już z inkubatorka bo sobie dobrze radzi i oby tak dalej :) . No to chyba wszystko :) .

Shagga_80, magdzia26, Spero, Fedra, Pismak, Rucia, Blondi22, kiti, sylwia1985, Ilona, a-koczek, Dodi, Sandraa, Gunia, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4770 4771 4772 4773 4774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ