X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babki. wszystko przeczytalam ale nie mam sily juz sie odniesc. Caly dzien sie szykowalam i pakowalam na wesele na ktore jutro jedziemy :/
    Mozecie sobie wyobrazic jak bardzo mi sie chce....

No nic do nastepnego napisania :*

Dodi, Rucia, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko szczęśliwej podróży i uważajcie na siebie :*

magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc DOdi,ja też zaraz zmykam...chociaż nie wiem,czy jest sens,bo pewnie niedługo będzie karmienie.

Plemniczko,podziwiam,że wybierasz się na wesele,ja chyba w podobnym tygodniu miałam wesele i nie poszłam...czego w sumie żałowałam :(

Dodi, AGA 30, magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoooo,pospane :P

Dodi, AGA 30, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny miałam wpasć do was ale normalnie mam oblężenie zamówień :-)
    Znajoma co zamówiła bombkę dla mamy przyjechała po nią a miałam zrobione dwie bombki więc tak się jej spodobały że wzieła obie :-)
    Po 10 min na fb wiadomość od niej że chce jeszcze jedną więc zrobiłam ale większą :-) po chwili zoowu napisała że do tych ombek chce dwie choinki takie jak zrobiłam :-) więc jutro pruję z rana po tasiemkę stożki i działam dalej :-)
    Do tego przyjechała koleżanka ta co tak dużo gada i gadała i gadała kupiła bombkę i gadała dalej :/ mąż ją zostawił zrobił dziecko innej po 15 latach małżeństwa ( ona nie może dzici chyba misć :( ) no i Wafel przyjechał a ona gadała dalej Wafel troche wstawiony wypił dwa piwa a ona gada dalej :/ w końcu pojechała Wafel śpi więc wpadłam :-)
    Nadrobię jutro lub po jutrze :-)
    Strażaczko przykro mi jak nie ten cykl to następny :-)

Dodi, magdzia26, Spero, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - to super że biznes się rozkręca! Bardzo się cieszę. Ahatego Salfazinu nie zdążyłam jeszcze wysłać przez to że chłopaki byli chorzy i nie bardzo nawet moglam iść na pocztę:( Ale wyślę na pewno, dont łory!

Dobra, idę spać. :*

AGA 30, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aga - to super że biznes się rozkręca! Bardzo się cieszę. Ahatego Salfazinu nie zdążyłam jeszcze wysłać przez to że chłopaki byli chorzy i nie bardzo nawet moglam iść na pocztę:( Ale wyślę na pewno, dont łory!

Dobra, idę spać. :*

Nie ma problemu kochana wyślesz to będzie :-)
    A no się kręci troszkę obliczyłam że mam 4-6 zł na godzinę przy tych robutkach ale jak się nie pracuję to zawsze coś :) A najważniejsze że się ludziom podoba i podziwiają efekty i wytrwałość :-)

Jeżżżżu co ja będę robić jak bombek nie będe robić :/

Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra, Gunia, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ależ jesteśmy z Ciebie dumne :*

I tym akcentem żegnam się i ja...Igor po prawie 5 godzinach obudził się,dostal cyca i teraz śpi mi na kolanach...trza przenieść do łóżeczka...a i siebie przenieść do łóżka.
    Buziaki...do jutra....ależ nas czeka jutro emocji :*

AGA 30, Dodi, magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholewcia podczytałam trochę ale nie umię się skupić :/
    Olka fajnie że jesteś bo twoje riposty walą mnie z nóg :-)
    Dobranoc dziewczynki :-) Zawitam jutro (chyba) Buzki

Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D

Od wczoraj śmigam po domu o kulach :-D co za wspaniałe uczucie, rano już machnełam setkę na uśmierzenie bólu i czekam na efekty ale chyba za mało, zaraz dorzucę drugą. Ibuprom taaaaaki drogi i nie dozwolony w okolicach owulki! A u mnie przez pół roku albo rok jest w okolicach owulki zawsze :-D Więc nie pijam alkoholu wcale ale hmmmm....to w sumie noga...więt trzeba znieczulić...jak mi jeden 180 dniowy cykl wypadnie i owulka się przesunie, to przeciez nic takiego....co myślicie???
    Zastanawiam się właśnie co lepiej zrobić....poszerzyć szafę na pozbierane bibeloty z całego domu czy zamówić kontener...tylko czy mi go wstawią do domu przed Świętami? No wiecie, z usztywniona nogą, to ciężko będzie mi biegać 24 metry w jedną i 24 metry w drugą stronę...no i przydałby mi sie mobilny fryzjer...(może być fryzjerka)...

Chciałabym się do czegoś przyznać: Tak bardzo się cieszę, że mam kontuzję prawej stopy, stawu skokowego i kości śródstopia....je je je!!!!!!!

Cieszę się, bo gdyby to była ręka, to mogłabym trafić do szpitala psychiatrycznego z jej powodu....a dlaczego? Ponieważ strasznie nie lubię nic nie robić, to bym dostawała szału na każdym kroku....skończyłoby się to piana na pysku i powyrywanymi włosami...ale jest plus tego wszystkiego...na fryzjerze bym zaoszczędziła...także <3 Was i nie dajcie się zwariować przed Świętami Bożego Narodzenia....biorę to na siebie :-P

Buziaki dla tej co napisała, że rzadziej bywam- istotnie...ale czytam, nadrabiam...tylko jak mam coś głupiego pisać, wolę nie pisać....przykład aktualnego posta powyżej gdzieś od słów "Od wczoraj śmigam...." same rozumiecie :-*

Spero lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi kochana <3 biedactwo a co tobie się stało w nóżkę że masz uszkodzoną ???????

jeju lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzień dobry witam się z wami dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym roku :D czyli do pracy wracam za rok w 2014 :D
    ależ was nabrałam z tym trójkącikiem sesesese :P

Dodi, jeju, Shagga_80, Spero, Fedra, Pismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bossssze i zepsułam miałaś Dodi miec 3333 lajka dzisiaj Shaggusia się tak starała no może dobijesz do 4000 nego ;D
    jeszcze tylko 500 dam radę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:34

Shagga_80, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Madzia ale ci dobrze chociaz ja jeszcze w poniedziałek ide i tez wolne.
    Milego dnia

magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczuś to Tobie też niedużo już zostało pracy w tym roku :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kochane tak sobie przypomniałam ze Agafia miała jakąś imprezkę urządzać jak się przeprowadzi do swojego domku ... a dzisiaj 20 czyli przeprowadzka :D
    Agafiu czekamy z niecierpliwością :P

Blondi22, Spero, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Ogarnęłam mój bejbi blues. Mały dzidek siedzi cicho gdy nosze go w nosidełku. Ufff. Duża dzidka po ostrym ochrzanie zaczęła smarkać, ciekawe na jak długo będzie o tym pamiętała.

Męża nie zagonie do naszego łóżka, ponieważ po pierwsze i tak ma strasznie płytki sen, więc nie spałby w ogóle, a po drugie ze względu na swoją pracę musi być w miarę wypoczęty, więc na razie musi zostać tak jak jest. Leoś ma prawie 4 tygodnie a On biedak przez te 4 tygodnie przespał w miarę dobrze jedną noc.

No także tego ... ominęła mnie wieczorna fantastyczna rozmowa :( Było jak dawniej co dziewoje?

Ach właśnie! POMOCY! Włosy mi wypadaja. Zgubiłam już ich połowę! Łysieję na potęge co ja mam z tym zrobić? Boje się je myć i czesać, bo mam wrażenie, że wypadną na raz wszystkie. :( :( :( :(

Fedra, Ilona, Dodi, Spero, jeju lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi tutaj również gratulacje ;)

Plemniczka uważaj na siebie i spokojnej podróży.

Ja zaraz zmykam do fryzjerki ;)

magdzia26, Fedra, Ilona, Dodi, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Babeczki, dziś zapowiada się dzień pełen wrażeń,no nie :) ?

Rucia, może te włosy to na tle hormonalnym,wiesz organizm wraca do siebie po ciąży? Ja z uwagi na karmienie piersią biorę witaminy dla ciężarnych i karmiących. A u nas np rewelacyjnie spisuje się leżaczek, w każdej sytuacji Igor z Niego może korzystać...dopiero teraz jest tak naprawde w użyciu,przy Kubie nieco mniej spisywał się,ale i też miałam więcej czasu tylko dla Niego...

Blondi,co tam robisz z włosami? Ja mam zamiar ufarbować włosy jeszcze przed świętami,bo farbe zakupiłam już dawno i leży i czeka..na szczęscie farbowanie nią to czysta przyjemność, a włosy są po niej rewelacyjne więc tylk zebrać się :)

Madziu,no nie wiem , nie wiem...ja tyle się starałam a Wy zniszczyłyście wszystko ;( Hehehe...teraz dobijać Dodi do 4000! Tyle,że ja nie będę już wertowała forum :)

Ola,jak tam w P-niu? Jeszcze jakieś atrakcje miałaś wczoraj?

Muzi,kochana coś Ty zrobiła? To co teraz z czystym sumieniem możesz leżeć do góry brzuchem i nic nie robić :D ?

Zmykam tymczasem na śniadanie :) Tzn karmić obu...

magdzia26, Fedra, jeju, Ilona, Dodi, Sandraa, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Selenka prosiła żebym Wam przekazał mowe wieści :) . A więc ona czuje się juz dużo lepiej , dziś spokojnie przespała noc i już na śniadanie dostała zupkę :) . Potem była u niej Pani doktor od noworodków i chwaliła Kacperka :) . Kacperek sobie bardzo dobrze radzi . Dostaje antybiotyk na wszelki wypadek ponieważ nie wiedzieli ile się sączyły te wody . Poza tym dostaje witaminki bo samo mleczko mu nie wystarcza :) . Jak wiecie oddych samodzielnie i lekarka jest zadowolona z jego wagi jak na ten tydzień porodu :) . A co najważniejsze to być może jutro wyjmą go już z inkubatorka bo sobie dobrze radzi i oby tak dalej :) . No to chyba wszystko :) .

Shagga_80, magdzia26, Spero, Fedra, Pismak, Rucia, Blondi22, kiti, sylwia1985, Ilona, a-koczek, Dodi, Sandraa, Gunia, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4770 4771 4772 4773 4774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ