plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
Boże co za nocnajpierw telepałam się 2 godziny z zimna i za cholerę nie mogłam się rozgrzać. 2 pary spodni, bluzka, szlafrok, kołdra, koc, podkręcone ogrzewanie i jeszcze grzejnik włączyliśmy olejny. Mój już schodził prawie bo niby tak gorąco, a ja się telepałam. Plecy mi amolem smarował to myślałam że zejdę bo mnie tak skóra bolała
szałwią gardło wypłukałam, ale herbaty z miodem nie mogłam wypić bo mi się tak nie dobrze zrobiło że szok!
Pismaczku fajnie Ci że jedziesz na nartymy w tym roku pewnie się nigdzie nie wyrwiemy... oczywiście mam nadzieję, że zaszczycisz nas jakimiś fotkami z pięknymi widokami i śniegiem
Widzę, że Madzia i Kaja od rana na posterunku
Mauysiu, myślałam, że po wizycie u tej behawiorystki już będzie lepiej z Heniutkiem, ale mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia
Dodi kochana będzie wszystko dobrze. odganiaj złe myśli
Aisko, jak to leci4mc i będziesz rodzić
Dodi, magdzia26, Pismak, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Blondi22, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013....egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(21.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Spero...................16.......23lat.............04.01….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Gunia....................12......30 lat............04.01…… NIE PRZYJDZIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........17....28lat …………05.01...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Kfjatus...................15......26lat............06.01…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
Magdzia26…………6……27lat…..…..16.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
a-koczek………....18 .…32lata………..18.01…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Strażaczka..............4......23lata..........20.01……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Beata……………...14……29lat…..…..28.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Spero kochana może powinnaś się do lekarza wybrać? współczuję samopoczucia i dobrze by było gdybyś się jak najszybciej wykurowała żeby tego nie przechodzić i powikłań się jakichś nie nabawić
Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Spero kochana może powinnaś się do lekarza wybrać? współczuję samopoczucia i dobrze by było gdybyś się jak najszybciej wykurowała żeby tego nie przechodzić i powikłań się jakichś nie nabawić
myślałam właśnie o lekarzu, tylko że w sumie kataru nie mam, gardło mnie boli, ale jak sprawdzałam, to jest lekko czerwone tylko, to co mu powiem. jedyne to mam temperaturę 38st. ehh wezmę jakieś febrisan, a jak mi nie przejdzie to pójdę w pon. do lekarza. do 8 mam wolne więc posiedzę w domku.
Powiem Wam cośwspominałam, że chcieliśmy pieska adoptować i dziś nam go przywożą
było trochę zachodu z tym, ale się udało
Dodi, Pismak, Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
w takim razie kuruj się w czasie wolnego
aleee super, że będziecie mieli psiaczka ...
Mamuśki jestem w dalszym ciągu pod ogromnym wrażeniem Waszego ogarnięcia(czyt. Małysz, Shagga)
Spero, magdzia26, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dodi
tylko pozytywne myślenie a ja mocno trzymam kciuki &&&&
Speruś zdróweczka KochanaA jaki piesek wstawiaj szybko focię jak tylko go dostaniecie. W ogóle adopcja psiaków to super sprawa
magdzia26, Spero, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnymały kundelek będzie 4-5mcy, ze schroniska. ktoś go wyrzucił do rowu jak miał ok 3mcy
ludzie są bestialscy. podobno trzeba się bardzo delikatnie z nim obchodzić, bo nawet jak się bawi z innymi szczeniakami i się wywracają, to on szybko z piskiem ucieka
ale mam nadzieję, że poczuje się bezpiecznie u nas i otworzymy go troszkę. Nie widzieliśmy go na żywo bo jest ze świętokrzyskiego schroniska. wrzucę fotki jak już przyjedzie.
Wiecie... wolałabym kotka, bo mniej zachodu i bardziej przytulaśne, ale niestety mój M. ma taką alergię, że nie ma opcji bo by mi się udusił, więc zdecydowaliśmy się na psiakaStrażaczka90, magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, Shagga_80, Sandraa, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:mały kundelek będzie 4-5mcy, ze schroniska. ktoś go wyrzucił do rowu jak miał ok 3mcy
ludzie są bestialscy. podobno trzeba się bardzo delikatnie z nim obchodzić, bo nawet jak się bawi z innymi szczeniakami i się wywracają, to on szybko z piskiem ucieka
ale mam nadzieję, że poczuje się bezpiecznie u nas i otworzymy go troszkę. Nie widzieliśmy go na żywo bo jest ze świętokrzyskiego schroniska. wrzucę fotki jak już przyjedzie.
Wiecie... wolałabym kotka, bo mniej zachodu i bardziej przytulaśne, ale niestety mój M. ma taką alergię, że nie ma opcji bo by mi się udusił, więc zdecydowaliśmy się na psiakaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:49
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Kochana!!! przy Tobie na pewno będzie bezpieczny:* wczoraj usłyszałam w wiadomościach że kobieta w 9 miesiącu ciąży miała 2 promile alku we krwi!!!!co za szmata za przeproszeniem!!!!mało tego podłożyła się i położyła na ulicy..Samochód ją przejechał;/ ponoć niemowlaczka zdołali uratować a ona zmarła...
Czytałam o tym! masakra po prostu. nóż się w kieszeni otwiera, dlatego staram się jak najmniej takich informacji przeglądać, bo wtedy już tak dosadnie widzę że życie nie jest sprawiedliwe
dziś właśnie mam taki plan. leżeć w łóżku i się kurować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:51
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Doduś - jakie ogarnięcie? Z dwójką w domu jestem całkiem nieogarnięta
Przykład - zamawiam dziś obiad z pizzerii, bo nie dam rady sama nic ugotować ani iść na zakupy z jednym adhd-owcem i jednym płaczusiem.
Dobrze że chociaż zdążyłam zrobić zakupy online, dziś po południu dowiozą.Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Doduś - jakie ogarnięcie? Z dwójką w domu jestem całkiem nieogarnięta
Przykład - zamawiam dziś obiad z pizzerii, bo nie dam rady sama nic ugotować ani iść na zakupy z jednym adhd-owcem i jednym płaczusiem.
Dobrze że chociaż zdążyłam zrobić zakupy online, dziś po południu dowiozą.
Kochana tak ogólnie napisałamnie mów, że masz tak cały czas, bo pewnie jak chłopcy maja lepszy dzień to i Ty masz się lepiej ze wszystkimi sprawami
mam nadzieję, że wszystko co może Wam przeszkadzać w dobrej organizacji szybko minie a dwójkę chłopaków mieć to też nie lada wyzwanie
(nie mówię, że jakby jednym z dzieciaczków była dziewczynka, to byłoby lepiej. Spokoju dla L, cierpliwości dla Ciebie a dla Henrixa aby się zaklimatyzował w końcu w naszym świecie
Strażaczka90, mauysia, magdzia26, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Strażaczko dziewczynka też już nie żyje... dostała tylko 1 pkt w skali apgar
ja nie moge już słuchac tych wiadomości "noworocznych" poprostu... brak słów na to co się dziejew głowie się nie mieści...