plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 12:52
Dodi, magdzia26, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...
Kochanata forumowiczka chyba nie wie po co jest to forum !!!
Wiadomo trzeba czasami psychicznie odpocząć ale też trzeba wierzyć i walczyćJa wierzę że się uda :*
Dodi, Strażaczka90, sylwia1985, Spero, magdzia26, Shagga_80, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Strażaczka90 wrote:co za franca? ale powiem Ci że mi w poprzednim cyklu też jakaś żmija napisała to samo pod wykresem;/ Ty się nie przejmuj..sa głupie i głupsze:*
No coś Ty? Kurcze nie rozumiem takich osób. Chamstwo i drobnomieszczaństwoShagga_80 lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Moje Ty kochane Słoneczko na tych pochmurnym obrzydliwym niebie :*:*:*:*
-
A Ty kochana się nie przejmujZawsze znajdzie się jakaś menda
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...
Sylwuś słońce, zaglądaj do nas kiedy tylko chcesz! Wiesz, że zawsze Cię tu witamy z otwartymi ramionami, a swoją drogą to serioo czy ktoś naprawdę wierzy że zajście w ciążę zależy od tego czy się jest na ovu czy nie??
Juz pisałam kiedyś, jesteśmy tu po to by się wspierać, wylewać żale, ulżyć sobie w trudnych chwilach, bo w większości jesteśmy w tej samej sytuacji, a czasem łatwiej rozmawia się wirtualnie niż twarzą w twarz z ludzmi, którzy tak naprawdę nas nie rozumieją, bo albo już mają dzieci, albo są na innym etapie życia i o nich jeszcze w ogóle nie myślą.
Nooo ja zjadłam cebulową właśnie i zaraz biorę porcję leków. Próbowałam wstać na chwilę, ale kiepski to był pomysł...JustyśkaG, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Pismak, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Zobaczysz po Chodakosi będziesz jak nowo narodzona:) ja nie raz w trakcie ćwiczeń śmieje się sama do siebie ..bo wtedy uwalniaja się endorfiny szczęścia..:*
Kurcze wiesz że masz rację...bo ostatnio to tak sobie poluzowałam, że tylko jadłam i grałam na kompieMasakra. Ćwiczeń zero, a teraz jak troche się poruszałam to normalnie mam takie dziewczynki zakwasy że szok
Normalnie jak stara baba!
a-koczek lubi tę wiadomość
-
Nie potrafie zrezygnowac z forum calkowicie bo bardzo Was lubie i ciesze sie kiedy rodza sie nowe dzidziorki i kiedy dowiaduje sie o nowej fasolince- troche lyso byloby mi bez Was:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 12:59
Spero, magdzia26, Dodi, Pismak, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Kurcze wiesz że masz rację...bo ostatnio to tak sobie poluzowałam, że tylko jadłam i grałam na kompie
Masakra. Ćwiczeń zero, a teraz jak troche się poruszałam to normalnie mam takie dziewczynki zakwasy że szok
Normalnie jak stara baba!
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Nic tylko seksić się dzień w dzień!!! i nie wypuszczać go z łoża:)
Codziennie to może nie ale d=co drugi dzień napewno
Wczoraj pauza to dziś bara bara riki tiki tak będzieSpero, Pismak, JustyśkaG, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:po pierwszych ćwiczeniach tak będzie ale potem będzie z górki:)i brak jakich kolwiek zakwasów:) nawet do słodkości nie ciągnie:)
Tego mi własnie potrzebaBo ostatnio, (no dobra od dłuższego czasu) stałam się fanką 7daysów
Wiem, wiem masakra. Ale one mi tak smakowały. Nie muszę mówić o skutkach mojego nowego hobby
A komentarze mojego M. były bezcenne - myślałam że go zabiję. Kochanie musimy się za siebie wziąć, bo wyglądamy jak wieloryby ! No nie! Wieloryb? Przepraszam bardzo ale do wieloryba to mi daleko
magdzia26, Pismak, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Aguś owocnego zatem bara bara
AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
kurczaki Sylwuś a mi się wydawało że zajście w ciąże uzależnione jest przede wszystkim od :
1. dobrego dorodnego zdrowego jajeczka,
2. zwinnych zdrowych plemniczków
3. połączenia 1 i 2 w odpowiednim czasie
a nie czy się jest na forum czy niebossszzze może ta życzliwa osóbka o tym nie wie i dlatego takie głupoty Ci wypisuje i nie dziwię się w takim razie że sama ma problem
Spero, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Gunia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Strażaczko, a z których programów - treningów Chodakowskiej korzystasz??
http://www.youtube.com/watch?v=DbZs9Dp4E-s
http://www.youtube.com/watch?v=xo-hUZYDORU
http://www.youtube.com/watch?v=p7MoZwYyx7I
Po kilerze gryzłam podłoge;/ za pierwszym razem takie ciężkie to -
nick nieaktualnySpero wrote:Strażaczko, a z których programów - treningów Chodakowskiej korzystasz??
Ja po 4 treningach odpuściłam bo tak mi twardnieją mieśnie kręgosłupa że muszę iść do neurologa po leki i skierowanie na zabiegi żeby się nie rozwineło coś gorszego -
JustyśkaG wrote:Tego mi własnie potrzeba
Bo ostatnio, (no dobra od dłuższego czasu) stałam się fanką 7daysów
Wiem, wiem masakra. Ale one mi tak smakowały. Nie muszę mówić o skutkach mojego nowego hobby
A komentarze mojego M. były bezcenne - myślałam że go zabiję. Kochanie musimy się za siebie wziąć, bo wyglądamy jak wieloryby ! No nie! Wieloryb? Przepraszam bardzo ale do wieloryba to mi daleko
magdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość