X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...
    co za franca? ale powiem Ci że mi w poprzednim cyklu też jakaś żmija napisała to samo pod wykresem;/ Ty się nie przejmuj..sa głupie i głupsze:* Ja to olałam i dziewczynkę wyśmiałam:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 12:52

Dodi, magdzia26, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...

Kochana <3 ta forumowiczka chyba nie wie po co jest to forum !!!
    Wiadomo trzeba czasami psychicznie odpocząć ale też trzeba wierzyć i walczyć :) Ja wierzę że się uda :*

Dodi, Strażaczka90, sylwia1985, Spero, magdzia26, Shagga_80, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    co za franca? ale powiem Ci że mi w poprzednim cyklu też jakaś żmija napisała to samo pod wykresem;/ Ty się nie przejmuj..sa głupie i głupsze:*

No coś Ty? Kurcze nie rozumiem takich osób. Chamstwo i drobnomieszczaństwo :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Moje Ty kochane Słoneczko na tych pochmurnym obrzydliwym niebie :*:*:*:*
    Zobaczysz po Chodakosi będziesz jak nowo narodzona:) ja nie raz w trakcie ćwiczeń śmieje się sama do siebie ..bo wtedy uwalniaja się endorfiny szczęścia..:*

• JustyśkaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

A Ty kochana się nie przejmuj :) Zawsze znajdzie się jakaś menda :)

Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Wami i podczytuje Was codziennie choc napewno juz wykresu nie bede prowadzila zeby nie robic sobie zludnych nadziei

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!!!!!!

Każdej z Nas się uda zobaczycie:*

JustyśkaG, sylwia1985, magdzia26, Pismak, a-koczek, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Sylwuś słońce, zaglądaj do nas kiedy tylko chcesz! Wiesz, że zawsze Cię tu witamy z otwartymi ramionami, a swoją drogą to serioo czy ktoś naprawdę wierzy że zajście w ciążę zależy od tego czy się jest na ovu czy nie??

Juz pisałam kiedyś, jesteśmy tu po to by się wspierać, wylewać żale, ulżyć sobie w trudnych chwilach, bo w większości jesteśmy w tej samej sytuacji, a czasem łatwiej rozmawia się wirtualnie niż twarzą w twarz z ludzmi, którzy tak naprawdę nas nie rozumieją, bo albo już mają dzieci, albo są na innym etapie życia i o nich jeszcze w ogóle nie myślą.

Nooo ja zjadłam cebulową właśnie i zaraz biorę porcję leków. Próbowałam wstać na chwilę, ale kiepski to był pomysł...

JustyśkaG, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Pismak, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Zobaczysz po Chodakosi będziesz jak nowo narodzona:) ja nie raz w trakcie ćwiczeń śmieje się sama do siebie ..bo wtedy uwalniaja się endorfiny szczęścia..:*

Kurcze wiesz że masz rację...bo ostatnio to tak sobie poluzowałam, że tylko jadłam i grałam na kompie :) Masakra. Ćwiczeń zero, a teraz jak troche się poruszałam to normalnie mam takie dziewczynki zakwasy że szok :) Normalnie jak stara baba! :)

a-koczek lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie potrafie zrezygnowac z forum calkowicie bo bardzo Was lubie i ciesze sie kiedy rodza sie nowe dzidziorki i kiedy dowiaduje sie o nowej fasolince- troche lyso byloby mi bez Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 12:59

Spero, magdzia26, Dodi, Pismak, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Kurcze wiesz że masz rację...bo ostatnio to tak sobie poluzowałam, że tylko jadłam i grałam na kompie :) Masakra. Ćwiczeń zero, a teraz jak troche się poruszałam to normalnie mam takie dziewczynki zakwasy że szok :) Normalnie jak stara baba! :)
    po pierwszych ćwiczeniach tak będzie ale potem będzie z górki:)i brak jakich kolwiek zakwasów:) nawet do słodkości nie ciągnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Nic tylko seksić się dzień w dzień!!! i nie wypuszczać go z łoża:)

Codziennie to może nie ale d=co drugi dzień napewno :-)
    Wczoraj pauza to dziś bara bara riki tiki tak będzie :-)

Spero, Pismak, JustyśkaG, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko, a z których programów - treningów Chodakowskiej korzystasz??

• JustyśkaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    po pierwszych ćwiczeniach tak będzie ale potem będzie z górki:)i brak jakich kolwiek zakwasów:) nawet do słodkości nie ciągnie:)

Tego mi własnie potrzeba :) Bo ostatnio, (no dobra od dłuższego czasu) stałam się fanką 7daysów :) Wiem, wiem masakra. Ale one mi tak smakowały. Nie muszę mówić o skutkach mojego nowego hobby :) A komentarze mojego M. były bezcenne - myślałam że go zabiję. Kochanie musimy się za siebie wziąć, bo wyglądamy jak wieloryby ! No nie! Wieloryb? Przepraszam bardzo ale do wieloryba to mi daleko :)

magdzia26, Pismak, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Pismak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś owocnego zatem bara bara :)

AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczaki Sylwuś a mi się wydawało że zajście w ciąże uzależnione jest przede wszystkim od :
    1. dobrego dorodnego zdrowego jajeczka,
    2. zwinnych zdrowych plemniczków
    3. połączenia 1 i 2 w odpowiednim czasie
    a nie czy się jest na forum czy nie o.O bossszzze może ta życzliwa osóbka o tym nie wie i dlatego takie głupoty Ci wypisuje i nie dziwię się w takim razie że sama ma problem :P

Spero, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Gunia, Effcia28 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Ja ma m płyty jej ale zaczynałam na youtube z takich oooo

http://www.youtube.com/watch?v=DbZs9Dp4E-s

http://www.youtube.com/watch?v=xo-hUZYDORU

http://www.youtube.com/watch?v=p7MoZwYyx7I

Po kilerze gryzłam podłoge;/ za pierwszym razem takie ciężkie to

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

Ja po 4 treningach odpuściłam bo tak mi twardnieją mieśnie kręgosłupa że muszę iść do neurologa po leki i skierowanie na zabiegi żeby się nie rozwineło coś gorszego :/

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Tego mi własnie potrzeba :) Bo ostatnio, (no dobra od dłuższego czasu) stałam się fanką 7daysów :) Wiem, wiem masakra. Ale one mi tak smakowały. Nie muszę mówić o skutkach mojego nowego hobby :) A komentarze mojego M. były bezcenne - myślałam że go zabiję. Kochanie musimy się za siebie wziąć, bo wyglądamy jak wieloryby ! No nie! Wieloryb? Przepraszam bardzo ale do wieloryba to mi daleko :)
    OJ Oj ochrzan on dostanie ode mnie...ja sama nie zauważyłam najpierw zmiany..Dopuki znajomi rodzina nie powiedziała mi"Nikola schudłaś,ale ty szczupła.Jak to zrobiłaś"Przed ślubem musiałam jakoś wyglądać...EJ Ej Speruś..Ty mi się nie odchudzaj bo Ty chudzinka jesteś!!!!!!!!wzmocnij sobie mięśnie :) ;-D

magdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam orbiterka w domku :) ostatnio zaczęłam treningi i po 2 minutach padłam tzn moje płuca nie wytrzymywały... ja to mam dopiero mega kondycję :P

Gunia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4818 4819 4820 4821 4822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ