plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się po świątecznie
Fedra bardzo mi przykro, przytulamNie poddajemy sie!
Magdzia gratuluje pięknych zareczyn
Plemniczka czekam cały czas niecierpliwie na nową ovudziewczynke
Sylwia nie wiem co za chamidło mogło tak napisać, nie mieści mi się to w głowie
A więc idę porobić jedzonko dla m bo w niedzielę już jedzie do pracy i trzeba mu coś naszykować co by nie zbiedłmagdzia26, AGA 30, Dodi, Spero, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość
-
Strażaczko własnie mi uświadomiłaś że,ja muszę sie wziąć za siebie bo jak zaręczyny były to pewnie za jakiś czas też ślub a kurczę na to chwilę to wyglądałabym jak okrągła pulchna beza
Spero, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Speruś jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z Chodakowską to zacznij od skalpela bo to jest taki program dla początkujących. A i trzeba pamiętać że na YT jest sam program skalpel bez rozgrzewki a najpierw musisz zrobić rozgrzewkę ja lubię tą http://www.youtube.com/watch?v=rx2FMlf8sGU.
Ale teraz to nie ćwiczę bo mam problemy z tym kolanem ale mam zamiar wrócić z tym że zacznę robić inne ćwiczenia - Focus T25magdzia26, Spero, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Speruś jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z Chodakowską to zacznij od skalpela bo to jest taki program dla początkujących. A i trzeba pamiętać że na YT jest sam program skalpel bez rozgrzewki a najpierw musisz zrobić rozgrzewkę ja lubię tą http://www.youtube.com/watch?v=rx2FMlf8sGU.
Ale teraz to nie ćwiczę bo mam problemy z tym kolanem ale mam zamiar wrócić z tym że zacznę robić inne ćwiczenia - Focus T25słyszałam że każda od tego zaczyna:)
-
magdzia26 wrote:A kiti opowiedz jakieś pikantne szczegóły
była kokarda
???
). M wyposzczony to iskry szły
Strażaczka90, Spero, Dodi, a-koczek, Pismak, AGA 30, magdzia26, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:ja na razie skalpel robię i jest ok, ale zastanawiam sie czy nie spróbowac czegoś innego. Ogólnie do kwietnia chcę 5 kg zrzucić. Oczywiście oprócz Chodakowskiej 1 lub 2x w tygodniu basen.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:ja mam orbiterka w domku
ostatnio zaczęłam treningi i po 2 minutach padłam tzn moje płuca nie wytrzymywały... ja to mam dopiero mega kondycję
Kochana pociesze Cię - news z wczoraj - zrobiłam 20 brzuszków a zasapałam się jakbym wbiegała na 10 piętro ! Ja jestem antykondycjaStrażaczka90, a-koczek, AGA 30, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:hehe była przy koszulce czerwonej przezroczystej (hmm koszulka taka skąpa że prawie jej brak
). M wyposzczony to iskry szły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:15
kiti, JustyśkaG, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:EJ Ej Speruś..Ty mi się nie odchudzaj bo Ty chudzinka jesteś!!!!!!!!wzmocnij sobie mięśnie
nie no tylko 5kg, bo jak w kwietniu nam się uda ivf to do sierpnia te 5kg będę miała zapasumuszę się w suknię zmieścić jakoś
Strażaczka90, AGA 30, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Strażaczko własnie mi uświadomiłaś że,ja muszę sie wziąć za siebie bo jak zaręczyny były to pewnie za jakiś czas też ślub a kurczę na to chwilę to wyglądałabym jak okrągła pulchna beza
Spero, JustyśkaG, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:mi coś odwaliło i nie jadłam w ogóle chleba tylko waze i odstawiłam słodycze i gazowane od razu w przeciągu misiąca 5 kg spadło przez nie jedzenie chleba i słodyczy...
ja chleba nie jem już od lat chyba 6. jak pierwszy raz się odchudzałam i wtedy prawie 20 kg mi spadło. więc teraz już niestety diety słabo działają. słodycze rzadko jem, gazowane raczej też raz na ruski rok. więcej ruchu chyba potrzebuję, bo po pwenym czasie organizm się przyzwyczajaStrażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja miałam braną miarę na suknie w kwietniu (nic się nie odchudzałam ) ale przez te wszystkie załatwienia weselne i nerwy w czerwcu jak przymierzałam suknie to trzeba było ja zmniejszać bo dużo za duża była
także przed weselem waga sama leci w dół, nie trzeba się odchudzać
Strażaczka90, Spero, sylwia1985, Pismak, magdzia26, Dodi, Shagga_80, a-koczek, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
-
To chwilowo znikam lepić pierogi
Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi, Shagga_80, a-koczek, Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Dziewczyny, ja miałam braną miarę na suknie w kwietniu (nic się nie odchudzałam ) ale przez te wszystkie załatwienia weselne i nerwy w czerwcu jak przymierzałam suknie to trzeba było ja zmniejszać bo dużo za duża była
także przed weselem waga sama leci w dół, nie trzeba się odchudzać
Spero, magdzia26, kiti, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:przestań.nie mów tak o sobie ;-8 3 razy dziennie ćwicz skalpel Mój M nie wierzył że schudnę do ślubu a tu patrz od marca do września 16 kg:) Ty uważaj bo Mężczyźni są nie obliczalni:) mój M po tygodniu od zaręczyn zawlókł mnie do Kościoła by ustalić datę ślubu:)
Ja spokojnie mogłabym wziąć udział w programie panny młode XXL!Co za dno!
-
Spero wrote:ja chleba nie jem już od lat chyba 6. jak pierwszy raz się odchudzałam i wtedy prawie 20 kg mi spadło. więc teraz już niestety diety słabo działają. słodycze rzadko jem, gazowane raczej też raz na ruski rok. więcej ruchu chyba potrzebuję, bo po pwenym czasie organizm się przyzwyczaja
Spero lubi tę wiadomość