plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Następna!!! Wy po dupie chcecie dostać i to na gołą dupe pasem!!!
Dziś samokrytyka to moje drugie imięmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kazda z nas ma jakies kompleksy.Ja tez bym chciala wazyc 50 kg a nie 55 bo tez czuje sie tak ciezko:( i oczywiscie biust moglby byc wiekszy nie B tylko C
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:27
Spero, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Skalpeluj się Kochana:* 3 razy dziennie:)
No ale kto ma na to czas? myślę że normalnie raz dziennie też wystarczy+ zdrowe odżywianie a nie żadna dieta
Ja przed ślubem to w sumie ani nie ćwiczyłam ani się nie odchudzałam bo szczupła byłama potem po ślubie jak mieliśmy remont w mieszkaniu i nie było gdzie gotować to przez miesiąc jedliśmy na mieście różne rzeczy i tak walczę z tym do teraz
Co prawda nadbagaż już zrzuciłam ale ciągle jestem w drodze po odzyskanie swoich mięśni, ujędrnienie i zanik celulitu...
Spero, Strażaczka90, Shagga_80, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ja na chwilke obecną nosze rozmiar 42, a ze względu na fakt iż matka natura nie oszczędzała na moim biuście to myślę że nawet 44 od góry!
A tak powiem Wam coś w zaufaniu... że jak będe w ciąży to boję się że moje piersi zamienią sie normalnie w jakieś bomby! -
sylwia1985 wrote:Kazda z nas ma jakies kompleksy.Ja tez bym chciala wazyc 50 kg a nie 55 tez czuje sie tak ciezko:( i oczywiscie biust moglby byc wiekszy nie B tylko C
Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:ja się pofatyguje do tej Wawy do Ciebie zobaczysz..!!:*
Nawet jak mi tyłek skopiesz
Będzie warto
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Ja na chwilke obecną nosze rozmiar 42, a ze względu na fakt iż matka natura nie oszczędzała na moim biuście to myślę że nawet 44 od góry!
A tak powiem Wam coś w zaufaniu... że jak będe w ciąży to boję się że moje piersi zamienią sie normalnie w jakieś bomby!
za to Mąż zadowolony.Faceci uwielbiają ponąc duże :* ja miałam przed schudnięciem 75 DD ale teraz zleciało w dół;/..mieszczą się moje cycuchy o wielkości gruchy w dłoniach Mojego Mężusia. -
Strażaczka90 wrote:za to Mąż zadowolony.Faceci uwielbiają ponąc duże :* ja miałam przed schudnięciem 75 DD ale teraz zleciało w dół;/..mieszczą się moje cycuchy o wielkości gruchy w dłoniach Mojego Mężusia.
No i weź i gadaj z takim no.
Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:A tak powiem Wam coś w zaufaniu... że jak będe w ciąży to boję się że moje piersi zamienią sie normalnie w jakieś bomby!
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:No fakt, mój M. nie narzeka ale ja tak! W szczególności jak na cyckach mi się wszystko rozchodzi! Czasami jak chodzę po sklepach to mnie szlag trafia i w złości mówię do mojego M. że zacznę sobie szyć ciuchy z jakiś worków na te Twoje ukochane cycki. A on że jak dla niego to w ogóle mogę nic nie zakładać
No i weź i gadaj z takim no.
Jakbym swojego słyszała..Najlepiej bez cyckonosza bez majtek i krótka kiecka! to by im pasowało:) Magdzia zmaleją cycusie też:* Wiem sama po sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:33
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Justysiu ja wpadłam na pomysł kupienia worków 120 litrowych
zamiast sukienki bo po ostatnich zakupach się poddałam wszystkie ubrania są szyte na takie mega chude dziewczyny a worki w moich ulubionych kolorach są czarny i niebieski
-
Strażaczka90 wrote:Ty uważaj bo Mężczyźni są nie obliczalni:) mój M po tygodniu od zaręczyn zawlókł mnie do Kościoła by ustalić datę ślubu:)
JustyśkaG, Strażaczka90, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Justysiu ja wpadłam na pomysł kupienia worków 120 litrowych
zamiast sukienki bo po ostatnich zakupach się poddałam wszystkie ubrania są szyte na takie mega chude dziewczyny a worki w moich ulubionych kolorach są czarny i niebieski
120 litrów to taki w sam raz na mnie, no i nie będzie ryzyka że na cyckach się rozejdzie :)hahaha
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Justysiu mam to samo też się tego obawiam dlatego zamierzam schudnąć może cycki też zmaleją troszkę
No raz jak się zawzięłam i ćwiczyłam codziennie przez 45 min to faktycznie po miesiącu było mniej w piersiach. I guziczki się tak nie rozchodziły.magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość