plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:no coż faceci szkoda że nie pomyślą o tym że z synka zawsze może wyjść hmmmm taki lubiący chłopców więc będzie robił dokładnie to samo
Madziulka, ja mówie do tego swojego wybrańca życia a jak Twój synuś przyprowadzi Ci jakiegoś faceta do domu? To co?
A on że nieee, bo on go wychowa tak jak należy i będzie same dupeczki przyprowadzał i się bił -
Strażaczka90 wrote:Ja powiedziałam mojemu M że na zebrania i do dyrektora niech On łazi jakby co:) ja chce mieć córeczkę będę na różowo ubierała:)
Ale powiem Wam że jak idziemy do znajomych a oni mają córeczkę to zawsze mój M. patrzy na nią a potem do mnie mówi że dziewczynki są mądrzejsze od chłopców. I on nie może nieć córeczki bo jak usiądzie mu na kolanach i powie tatusiu to on zrobi dla niej wszystko bez granic. A tak nie możnastaraczkaaga1986, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
staraczkaaga1986 wrote:nie chciałam Wam tutaj zaśmiecać wątku, musze sie jakoś wgryźć i ogarnąć
Tak takNapisz koniecznie coś o sobie kochana
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...ja wczoraj siedziałam na necie jednak dłużej,bo do 2 , potem jak zwykle 3 czy 4 pobudki na karmienie i dziś ledwo wstałam...z mega bólem głowy
Witam wszystkie Babeczki i odmeldowuję się,bo jestem mega nieogarnięta a trza korzystać,że Igor śpi .
Muska powiem tylko słówko do Ciebie - nie denerwuj się,bo nie służy to w ciąży ani dziecku ani Tobie i tyle...tak więc oddziel grubą krechą co się tu działo i jużZapominamy,tak
?
Justyśka, Strażaczka gratuluję Waszym Mężom "poczucia humoru".
I już mnie nie ma...nic samo się nie zrobi...że też nie przyszło mi do głowy by zamówić obiad na telefon, Mauysia,Ty jesteś wieeeeeeeeelka ! Będę brała przykład z Ciebie...jutro zamówimy pizzęDziś ograniczę się do rosołku (3 dzień z rzędu,ale wyszedł mi mega - nieskromnie powiem
i dlatego nie psuję go robiąc z niego jakiejś zupki) i Stary juz do mnie dzwonił z "zamowieniem" na 2 danie
Strażaczka90, JustyśkaG, a-koczek, Dodi, magdzia26, Muska, AGA 30, Spero, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...ja wczoraj siedziałam na necie jednak dłużej,bo do 2 , potem jak zwykle 3 czy 4 pobudki na karmienie i dziś ledwo wstałam...z mega bólem głowy
Witam wszystkie Babeczki i odmeldowuję się,bo jestem mega nieogarnięta a trza korzystać,że Igor śpi .
Muska powiem tylko słówko do Ciebie - nie denerwuj się,bo nie służy to w ciąży ani dziecku ani Tobie i tyle...tak więc oddziel grubą krechą co się tu działo i jużZapominamy,tak
?
I już mnie nie ma...nic samo się nie zrobi...że też nie przyszło mi do głowy by zamówić obiad na telefon, Mauysia,Ty jesteś wieeeeeeeeelka ! Będę brała przykład z Ciebie...jutro zamówimy pizzęDziś ograniczę się do rosołku (3 dzień z rzędu,ale wyszedł mi mega - nieskromnie powiem
i dlatego nie psuję go robiąc z niego jakiejś zupki) i Stary juz do mnie dzwonił z "zamowieniem" na 2 danie
To dużżżżżo siły kochana życzęA rosołku zazdroszczę. Chyba normalnie sama też zrobię.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...ja wczoraj siedziałam na necie jednak dłużej,bo do 2 , potem jak zwykle 3 czy 4 pobudki na karmienie i dziś ledwo wstałam...z mega bólem głowy
?
Kochana odpoczywaj jeśli możesz tylko iles ię da:*
No ten Mój Mąż to ma mega poczucie humoru.Juz mój ojciec stwierdził że Jego teksty go powalają szczerze mówiąc mnie teżAle Mój ma to w genach..bo Jego bracia są tacy samy i ojciec tez..Tesciowa przeważnie sie obraża jak jej teściu dokucza tekstami..a jak słyszy jak mój MĄŻ MI dokucza tekstami i docinkami to mówi zawsze":a ty stary się nie śmiej bo oni maja wszyscy to po tobie" nie wiem skąd mój M to bierze ale zawsze do każdego zdania potrafi coś walnąć
hehe.ze każdy hihra;)
JustyśkaG, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ale tematy macie no no
tylko Wasi m zapomnieli że córki jak już będą wracać od swoich chłopów do domu to nie będą już w wieku do dawania buziaków tatusiom tylko raczej mówienia im "siema co tam"
Musia Kochana właśnie się zastanawiałam co u Ciebie ? wizytę masz dopiero pod koniec stycznia ? czy będzie wtedy zdjęcie fasolki ?
Witamy staraczkaaga1986 spokojnie nikt nie będzie oczekiwał że nnadrobisz te prawie 5000 str ale przynajmniej 1000(żart - jak ja dołączałam do forum to też mi tak napisano
)
Shaguś i Małyś ale mi apetytu na pizze narobiłyściea dzisiaj moja kochana Teściocha przyjeżdża to może ją wyrwę na jakąś pizze albo makaronik
Strażaczka90, Shagga_80, Dodi, magdzia26, a-koczek, kiti, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Mój tez tak ma
Ale nie jest nudo nie?
Chociaż jak sie kłócimy to słowo honoru mam mu ochotę przygrzmocić czym naprawdę ciężkim żeby się zamknął i nic nie mówił. A o burczeniu pod nosem nie wspomnę - chociaż nauczył się tego ode mnie
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Mój tez tak ma
Ale nie jest nudo nie?
Chociaż jak sie kłócimy to słowo honoru mam mu ochotę przygrzmocić czym naprawdę ciężkim żeby się zamknął i nic nie mówił. A o burczeniu pod nosem nie wspomnę - chociaż nauczył się tego ode mnie
nie narzekajmy:) hehe
JustyśkaG lubi tę wiadomość
-
U mnie jakos leci,nie mylic z jakoscia
Swieta pod wzgledem jedzenia i zapachow koszmar.Jadlam tylko kanapki z dzemem i pureePlus taki ze pierwszy raz w zyciu nie objadlam sie,hehe. Poza tym super,rodzice obu nas sa szczesliwi.Moja mama padla z wrazenia,tesciowa mowi ze domyslala sie,co mnie nie dziwi bo ostatnimi czasy na obiadach u nich jadlam tylko zupy i ziemniaki,reszte rozgrzebywalam alvo podrzucalam m
A propo odchudzania,to ja juz schudlam 2kg.Nie wiem kiedy waga pojdzie w gore.
Wizyte u gina przelozylam na 17 stycznia,bo potem najprawdopodobniej jade w delegacje.To bedzie 12 tydzien,wiec chyba ok na to polowkowe? Gin mi kazal przyjsc 27,no ale mnie wtedy nie ma.
Wczoraj mialam mega zgon.Przy gotowaniu zupy zaslablam,oblal mnie pot,myslalam ze sie przewroce i obrzygam,ze tak obrazowo powiem. Ale zyje dalej jak widac.
Do pracy cchodzs normalnie,chociaz zasypiam na biurku i mecza mnie mdlosci. Powiem im chyba w lutym.
Poza tym dostalam w koncu pozwolenie na wyciecie drzew na dzialce i b.sie ciesze.Teraz kombinujemy z m jak to zrobic.Nie znacie kogos kto umie drzewa wycinac?
Reszta postow jak palce sie poprostujaStrażaczka90, magdzia26, Pismak, a-koczek, Dodi, Kaja, kiti, AGA 30, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle wróciłam bo coś przypomniało mi się
Pismaczku Ty powinnaś być wzorem dla wszystkich Staraczek - starania staraniami a oprócz tego czas na inne zajęcia..tak trzymać a nie tylko z termometrem latać
I jeszcze coś co do tej ciężarnej co pod samochód połozyła się,to nie wiem,czy nie mieszam ale słyszałam chyba w TV,że Ona to pijana była jak nie wiem no i była w grupie osób któe zaatakowały tego kierowce i On chciał uciekać a Ona położyła się,żeby On nie odjechał...M A S A K R A! Panie czuwaj nad duszyczką tego niczego nie winnego Aniołkamagdzia26, Pismak, Strażaczka90, Dodi, Kaja, kiti, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
No to tak:
Rocznik czarnobylski '86, mąż '87
jesteśmy małżeństwem 2 lata
staramy się o dzidzię od listopada 2012,
ale tak poważnie i z obserwacją 11 cykl..)
Pierwsze badania za nami bo mnie tchnęło żeby nie czekać roku
moje w normnie np TSH 1,5 PRL 10 ...
Maż fatalne wyniki nasienia. No i tak Walczymy o Nasz cud, choć jeszcze bardziej przygotowując się do samej walki,a czuję że ona przed nami
trafiłam na tę stronę przez przypadek więc jestem i kibicuję Każdej z Was!!JustyśkaG, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Kaja, AGA 30, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
staraczkaaga1986 wrote:nie chciałam Wam tutaj zaśmiecać wątku, musze sie jakoś wgryźć i ogarnąć
???
my tutaj rządne świeżej krwi jesteśmy nie dziewczynki
Shaggus alez mi tez narobiłas ochoty na rosołek chyba w weekend zrobię
a pizze to niedawno jadłam tezStrażaczka90, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:chyba się nie wystraszyłaś nas
???
my tutaj rządne świeżej krwi jesteśmy nie dziewczynki
Shaggus alez mi tez narobiłas ochoty na rosołek chyba w weekend zrobię
a pizze to niedawno jadłam tezCzęsto M mnie namawia i robimy swoją..a raczej swoje,bo zwykle robimy 3 bo my duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo jemy
magdzia26, Pismak, Strażaczka90, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
staraczkaaga1986 wrote:No to tak:
Rocznik czarnobylski '86, mąż '87
jesteśmy małżeństwem 2 lata
staramy się o dzidzię od listopada 2012,
ale tak poważnie i z obserwacją 11 cykl..)
Pierwsze badania za nami bo mnie tchnęło żeby nie czekać roku
moje w normnie np TSH 1,5 PRL 10 ...
Maż fatalne wyniki nasienia. No i tak Walczymy o Nasz cud, choć jeszcze bardziej przygotowując się do samej walki,a czuję że ona przed nami
trafiłam na tę stronę przez przypadek więc jestem i kibicuję Każdej z Was!!
Rocznik czarnobylskiWitamy jeszcze raz
A ja spadam na spotkanie z ChodakowskąŚciskam Was wszystkie bardzo mocno, dziekuję za rozmowę - było Super
magdzia26, Shagga_80, Pismak, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Widze ze wiekszosc facetow mysli podobnie.Moj m tez chce najpierw syna,ale potem dodaje ze wszytsko jedno,byle zdrowe
Ma swoja teorie ze syn musi byc pierwszy i kropka.Przekomarzamy sie o to ciagle.Ja tam marze o coreczce,ale syna rowbie mocno pragne.Nie moge sie doczekac kiedy sie dowiemy.Kiedy to sie sprawdza na usg?
Dla przekory w suwaku wstawilam rozowy wozekPrzeczuc nie mam,bo nie wiem kiedy ta owu byla.Obstawiajac dzien III monitoringu to sa szanse na jedno i drugie
magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A tak w ogóle wróciłam bo coś przypomniało mi się
Pismaczku Ty powinnaś być wzorem dla wszystkich Staraczek - starania staraniami a oprócz tego czas na inne zajęcia..tak trzymać a nie tylko z termometrem latać
Hahah <prostuje ramiona i dumnie zadziera głowę do góry>
a tak na poważnie to M mój mi powiedział po stracie jak byłam w domu już że będziemy się starać o dzidzię jak tylko będziemy mogli ale nie podporządkujemy temu całego naszego życia i będziemy wszystko planować normalnie (narty, wakacje czy inne sprawy) bo nie mogę się zafiksować i On do tego nie dopuści i dlatego tak robimy że badamy, czekamy na zielone światło i planujemy i realizujemy i żyjemy normalnie póki co
I oczywiście lubię tylko tą zacytowaną pierwszą część postaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 14:25
Shagga_80, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, kiti, AGA 30, Blondi22, Spero, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)