plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Jakbym swojego słyszała..Najlepiej bez cyckonosza bez majtek i krótka kiecka! to by im pasowało:) Magdzia zmaleją cycusie też:* Wiem sama po sobie
Jak to mówi babcia mojego M. "Justyniu, faceci są bardzo prości. A po 45 roku życia zaczyna im obumierać lewa półkula mózgu"
buhahahahahahahaha. Mój M. strasznie się z tego śmieje. Ale kto wie..
magdzia26, staraczkaaga1986, Strażaczka90, Shagga_80, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:jakie to piękne były czasy z rozmiarem 36 ....ehhhh
ale kiedy to było jak miałam 20 latmagdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
staraczkaaga1986 wrote:Strasznie mądra kobieta z tej Babci
witajcie Dziewczyny!!
WitamyTak, babcia jest wspaniała. Uwielbiam ją
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! niech sie spelnia Wasze marzenia,zdrowie dopisuje,figura tez
Niech Was mezowie/partnerzy bardzo kochaja i wspieraja,slonce niech zawsze Wam swieci,przyjaciele spiesza z pomoca gdy trzeba i zielonego koloru tym co czekaja,szybkich i w miare bezbolesnych porodow,zdrowych dzieciaczkow i wiele radosci w tym roku!
Przepraszam ze tyle nie pisalam,ale po ostatnich postach zalapalam mega dola i szczerze mowiac odechcialo mi sie pisac w ogole.Zabrzmi to pewnie nieco patetycznie,ale poczulam sie bardzo dotknieta wszystkimi oskarzeniami o braki zrozumienia i pisanie byle co,mimo moich szczerych intencji i slow jak najbardziej z serca plynacych...
Juz mi troche przeszlo,chociaz zal pozostal, ale chce by ten rok zaczal sie bez rozpamietywan.
A pisze bo stesknilam sie za Wami
Widze ze Kornelcia dalej zapakowanaPlemnis trzymasz w napieciu. Na kiedy "planujesz"?
Agafia super ze wrocilas! Kiedy kawa? Daj znac kiedy do Wro przyjezdzasz to sie umowimy.
Sylwia,tez mialas mala przerwe widze? ale ciezko tak caljiem to ovu forum odstawic,wiem cos o tym
Kaja,dostalam jakies awizo,moze to od Ciebie.Moze jutro na poczte podskocze,bo kawalek mam.Dam znac.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,bo palce odpadaja na tej kom.Strażaczka90, sylwia1985, Pismak, magdzia26, Shagga_80, Dodi, a-koczek, Kaja, kiti, AGA 30, Blondi22, Spero, mauysia, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Nic nie chce mówić ale ostatnio jak byliśmy z M. na obiedzie u niej to rzuciła hasło że będę mieć córkę. Mój M. zawołał tylko że on chce syna
Dodam że babcia nie wie o naszych staraniach, i mam nadzieję że może wie o czymś o czym nie wiem jaW końcu jest starsza nie
Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Czesc kochane. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! niech sie spelnia Wasze marzenia,zdrowie dopisuje,figura tez
Niech Was mezowie/partnerzy bardzo kochaja i wspieraja,slonce niech zawsze Wam swieci,przyjaciele spiesza z pomoca gdy trzeba i zielonego koloru tym co czekaja,szybkich i w miare bezbolesnych porodow,zdrowych dzieciaczkow i wiele radosci w tym roku!
Przepraszam ze tyle nie pisalam,ale po ostatnich postach zalapalam mega dola i szczerze mowiac odechcialo mi sie pisac w ogole.Zabrzmi to pewnie nieco patetycznie,ale poczulam sie bardzo dotknieta wszystkimi oskarzeniami o braki zrozumienia i pisanie byle co,mimo moich szczerych intencji i slow jak najbardziej z serca plynacych...
Juz mi troche przeszlo,chociaz zal pozostal, ale chce by ten rok zaczal sie bez rozpamietywan.
A pisze bo stesknilam sie za Wami
Widze ze Kornelcia dalej zapakowanaPlemnis trzymasz w napieciu. Na kiedy "planujesz"?
Agafia super ze wrocilas! Kiedy kawa? Daj znac kiedy do Wro przyjezdzasz to sie umowimy.
Sylwia,tez mialas mala przerwe widze? ale ciezko tak caljiem to ovu forum odstawic,wiem cos o tym
Kaja,dostalam jakies awizo,moze to od Ciebie.Moze jutro na poczte podskocze,bo kawalek mam.Dam znac.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,bo palce odpadaja na tej kom.
Kochana super że sie odezwałaś!!a czujesz się dobrze?Mów tu Nam jak się Mamusia czujesz?
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Kochana Ty kukaj tu częściej:) i nie uciekaj
Młaaaa:*Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Nic nie chce mówić ale ostatnio jak byliśmy z M. na obiedzie u niej to rzuciła hasło że będę mieć córkę. Mój M. zawołał tylko że on chce syna
Dodam że babcia nie wie o naszych staraniach, i mam nadzieję że może wie o czymś o czym nie wiem jaW końcu jest starsza nie
JustyśkaG lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Mój też chce mieć syna..córki nie bo powedział że nie przeboleje jak będzie się spotykała z chłopakiem i będą się dupczyć.Ona będzie łapana za tyłek przez swojego chłopaka itp..haha..Syn może dziwne a córka nie będzie mogła..hahaha
Buahahahaha jakbym swojego słyszała. Tyle że mój dodał : "najpierw zrobi mu loda a później przyjdzie dać tatusiowi buzi "No debil normalnie
sylwia1985, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:właśnie..Mój M też o lodzie gadał
ale już tego tu nie chciałam wspominać
Hahahaha:) Mi jakoś dziś nieźle idzie pisanieStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Mój miał na początku jakieś wymagania odnośnie syna
ale teraz to już mu wszystko jedno byle zdrowe i byleby było ;P
dziekuję za przemiłe przyjęcie, pewnie nie nadrobię tych wszystkich stron
wcześniejszych, ale liczę na wyrozumiałość!Strażaczka90, magdzia26, JustyśkaG, Pismak, AGA 30, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Buahahahaha jakbym swojego słyszała. Tyle że mój dodał : "najpierw zrobi mu loda a później przyjdzie dać tatusiowi buzi "
No debil normalnie
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:no coż faceci szkoda że nie pomyślą o tym że z synka zawsze może wyjść hmmmm taki lubiący chłopców więc będzie robił dokładnie to samo
magdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość