X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nowy rok nowe postanowienia trzeba się wziąć za siebie i tyle :D

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Jakbym swojego słyszała..Najlepiej bez cyckonosza bez majtek i krótka kiecka! to by im pasowało:) Magdzia zmaleją cycusie też:* Wiem sama po sobie
    A to tak :) Jak to mówi babcia mojego M. "Justyniu, faceci są bardzo prości. A po 45 roku życia zaczyna im obumierać lewa półkula mózgu" :) buhahahahahahahaha. Mój M. strasznie się z tego śmieje. Ale kto wie..:)

magdzia26, staraczkaaga1986, Strażaczka90, Shagga_80, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • staraczkaaga1986 Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mądra kobieta z tej Babci :)

witajcie Dziewczyny!!

Strażaczka90, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość

...wal­ka o Ciebie będzie treścią me­go życia! Jes­teś moją nadzieją!
    49b0aa7b29dc151ffbb53d13fc43ddbd.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    jakie to piękne były czasy z rozmiarem 36 ....ehhhh
    ale kiedy to było jak miałam 20 lat o.O
    ja w wieku 20 lat ważyłam 45 kg .Chodziłam wszędzie z buta..to były czasy...zawsze mi było szkoda kasy na słodkie:) a potem mój chłopaka(teraz Mąż) co miałam na coś ochotę to zaraz leciał do sklepu..hehe:) i wszędzie mnie wozi:0

magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczkaaga1986 wrote:

witajcie Dziewczyny!!
    łoooo:) witaj noowa Koleżanko Nasza:) Jak miło:0

magdzia26 lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczkaaga1986 wrote:

witajcie Dziewczyny!!

Witamy :) Tak, babcia jest wspaniała. Uwielbiam ją :)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! niech sie spelnia Wasze marzenia,zdrowie dopisuje,figura tez ;) Niech Was mezowie/partnerzy bardzo kochaja i wspieraja,slonce niech zawsze Wam swieci,przyjaciele spiesza z pomoca gdy trzeba i zielonego koloru tym co czekaja,szybkich i w miare bezbolesnych porodow,zdrowych dzieciaczkow i wiele radosci w tym roku!
    Przepraszam ze tyle nie pisalam,ale po ostatnich postach zalapalam mega dola i szczerze mowiac odechcialo mi sie pisac w ogole.Zabrzmi to pewnie nieco patetycznie,ale poczulam sie bardzo dotknieta wszystkimi oskarzeniami o braki zrozumienia i pisanie byle co,mimo moich szczerych intencji i slow jak najbardziej z serca plynacych...
    Juz mi troche przeszlo,chociaz zal pozostal, ale chce by ten rok zaczal sie bez rozpamietywan.
    A pisze bo stesknilam sie za Wami :)
    Widze ze Kornelcia dalej zapakowana ;) Plemnis trzymasz w napieciu. Na kiedy "planujesz"?
    Agafia super ze wrocilas! Kiedy kawa? Daj znac kiedy do Wro przyjezdzasz to sie umowimy.
    Sylwia,tez mialas mala przerwe widze? ale ciezko tak caljiem to ovu forum odstawic,wiem cos o tym :)
    Kaja,dostalam jakies awizo,moze to od Ciebie.Moze jutro na poczte podskocze,bo kawalek mam.Dam znac.
    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,bo palce odpadaja na tej kom.

Strażaczka90, sylwia1985, Pismak, magdzia26, Shagga_80, Dodi, a-koczek, Kaja, kiti, AGA 30, Blondi22, Spero, mauysia, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Witamy :) Tak, babcia jest wspaniała. Uwielbiam ją :)
    Kochana Ty kukaj tu częściej:) i nie uciekaj

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie chce mówić ale ostatnio jak byliśmy z M. na obiedzie u niej to rzuciła hasło że będę mieć córkę. Mój M. zawołał tylko że on chce syna :)

Dodam że babcia nie wie o naszych staraniach, i mam nadzieję że może wie o czymś o czym nie wiem ja :) W końcu jest starsza nie :)

Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Czesc kochane. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! niech sie spelnia Wasze marzenia,zdrowie dopisuje,figura tez ;) Niech Was mezowie/partnerzy bardzo kochaja i wspieraja,slonce niech zawsze Wam swieci,przyjaciele spiesza z pomoca gdy trzeba i zielonego koloru tym co czekaja,szybkich i w miare bezbolesnych porodow,zdrowych dzieciaczkow i wiele radosci w tym roku!
    Przepraszam ze tyle nie pisalam,ale po ostatnich postach zalapalam mega dola i szczerze mowiac odechcialo mi sie pisac w ogole.Zabrzmi to pewnie nieco patetycznie,ale poczulam sie bardzo dotknieta wszystkimi oskarzeniami o braki zrozumienia i pisanie byle co,mimo moich szczerych intencji i slow jak najbardziej z serca plynacych...
    Juz mi troche przeszlo,chociaz zal pozostal, ale chce by ten rok zaczal sie bez rozpamietywan.
    A pisze bo stesknilam sie za Wami :)
    Widze ze Kornelcia dalej zapakowana ;) Plemnis trzymasz w napieciu. Na kiedy "planujesz"?
    Agafia super ze wrocilas! Kiedy kawa? Daj znac kiedy do Wro przyjezdzasz to sie umowimy.
    Sylwia,tez mialas mala przerwe widze? ale ciezko tak caljiem to ovu forum odstawic,wiem cos o tym :)
    Kaja,dostalam jakies awizo,moze to od Ciebie.Moze jutro na poczte podskocze,bo kawalek mam.Dam znac.
    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,bo palce odpadaja na tej kom.

Kochana super że sie odezwałaś!!:) a czujesz się dobrze?Mów tu Nam jak się Mamusia czujesz?

magdzia26 lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Kochana Ty kukaj tu częściej:) i nie uciekaj

Młaaaa:*

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Nic nie chce mówić ale ostatnio jak byliśmy z M. na obiedzie u niej to rzuciła hasło że będę mieć córkę. Mój M. zawołał tylko że on chce syna :)

Dodam że babcia nie wie o naszych staraniach, i mam nadzieję że może wie o czymś o czym nie wiem ja :) W końcu jest starsza nie :)
    Mój też chce mieć syna..córki nie bo powedział że nie przeboleje jak będzie się spotykała z chłopakiem i będą się dupczyć.Ona będzie łapana za tyłek przez swojego chłopaka itp..haha..Syn może dziwne a córka nie będzie mogła..hahaha

JustyśkaG lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Mój też chce mieć syna..córki nie bo powedział że nie przeboleje jak będzie się spotykała z chłopakiem i będą się dupczyć.Ona będzie łapana za tyłek przez swojego chłopaka itp..haha..Syn może dziwne a córka nie będzie mogła..hahaha

Buahahahaha jakbym swojego słyszała. Tyle że mój dodał : "najpierw zrobi mu loda a później przyjdzie dać tatusiowi buzi " :) No debil normalnie :)

sylwia1985, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Buahahahaha jakbym swojego słyszała. Tyle że mój dodał : "najpierw zrobi mu loda a później przyjdzie dać tatusiowi buzi " :) No debil normalnie :)
    właśnie..Mój M też o lodzie gadał;) ale już tego tu nie chciałam wspominać:)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia bardzo miło Cię widzieć :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • JustyśkaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    właśnie..Mój M też o lodzie gadał;) ale już tego tu nie chciałam wspominać:)

Hahahaha:) Mi jakoś dziś nieźle idzie pisanie :)

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • staraczkaaga1986 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój miał na początku jakieś wymagania odnośnie syna ;)
    ale teraz to już mu wszystko jedno byle zdrowe i byleby było ;P

dziekuję za przemiłe przyjęcie, pewnie nie nadrobię tych wszystkich stron
    wcześniejszych, ale liczę na wyrozumiałość!

Strażaczka90, magdzia26, JustyśkaG, Pismak, AGA 30, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość

...wal­ka o Ciebie będzie treścią me­go życia! Jes­teś moją nadzieją!
    49b0aa7b29dc151ffbb53d13fc43ddbd.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    no coż faceci szkoda że nie pomyślą o tym że z synka zawsze może wyjść hmmmm taki lubiący chłopców więc będzie robił dokładnie to samo :P

Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    no coż faceci szkoda że nie pomyślą o tym że z synka zawsze może wyjść hmmmm taki lubiący chłopców więc będzie robił dokładnie to samo :P
    Ja powiedziałam mojemu M że na zebrania i do dyrektora niech On łazi jakby co:) ja chce mieć córeczkę będę na różowo ubierała:)

magdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczkaaga kolej na Ciebie żeby coś o sobie napisać :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4821 4822 4823 4824 4825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ