plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:A mnie zachciało się swojskiej pizzy
Często M mnie namawia i robimy swoją..a raczej swoje,bo zwykle robimy 3 bo my duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo jemy
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dziecko (Starsz) zasnęło w kuchni na krzesełku,przeniosłam Go do małego pokoju,przytulił dwie maskotki i śpi...ostatnio stanowczo za późno chodzi spać więc w ciągu dnia coraz częściej zdarzają Mu się drzemki...a potem w nocy ZNÓW problem z zaśnięciem
A matce odechciało się roboty
NIECH MNIE KTOŚ WYGONI!
Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Kaja, AGA 30, Blondi22, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Hahah <prostuje ramiona i dumnie zadziera głowę do góry>
a tak na poważnie to M mój mi powiedział po stracie jak byłam w domu już że będziemy się starać o dzidzię jak tylko będziemy mogli ale nie podporządkujemy temu całego naszego życia i będziemy wszystko planować normalnie (narty, wakacje czy inne sprawy) bo nie mogę się zafiksować i On do tego nie dopuści i dlatego tak robimy że badamy, czekamy na zielone światło i planujemy i realizujemy i żyjemy normalnie póki co
I oczywiście lubię tylko tą zacytowaną pierwszą część postaPismak, Strażaczka90, magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:BRAWO! No i pogratulować Męża z takim mądrym podejściem....a tak na marginesie,to Tobie w tym nie przeszkadza chyba pobyt na ovu,co?
Ale że w czym ? co by to nie było to zdecydowanie nieStrażaczka90, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyohoooo pospane
A matka nic nie zrobiła,poza wstawieniem na gaz rosołku
PS. Muska ja przy Kubie płeć poznałam chyba ok. 20t a teraz przy Igorze już w 18tc...byłam na genetycznym USG i lekarz najpierw powiedział (zanim zaczął przyglądać się narządom)że na tym etpanie może powiedzieć na 80% płeć...a jak zobaczył to dał 90% ...i tak też zostałoAle wszystko zależy od sprzętu Gina to podstawa na kiepskim i do końca nie można przewidzieć poprawnie! A druga sprawa to umiejętnosci Gina...i tym akcentem żegnam się ..
magdzia26, a-koczek, Strażaczka90, Pismak, AGA 30, Blondi22, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Widze ze wiekszosc facetow mysli podobnie.Moj m tez chce najpierw syna,ale potem dodaje ze wszytsko jedno,byle zdrowe
Ma swoja teorie ze syn musi byc pierwszy i kropka.Przekomarzamy sie o to ciagle.Ja tam marze o coreczce,ale syna rowbie mocno pragne.Nie moge sie doczekac
bo moj tez ma tak samo
w końcu jak to się mówi "facet musi zbudowac dom, posadzic drzewo i spłodzić syna" o córce tutaj mowy nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 14:37
Muska, Strażaczka90, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
Oooooooooooooooooooooooo sz kurna laski chyba muszę powiedzieć bratu aby częściej korki nam rozwalił bo Wy kochane pięknie się rozkrecily ......
aaaa witam nowe damy !!!!!! SYLWIA olej dziunie i wal do nas jak w dym maleńka....
Muska pewnie to ode mnie , ale gwiazda jestem miałam znajomych z twoich stron zamiast im dać to kapnelam się jak już w domu bylimagdzia26, Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
moje wyniki:
TSH - 1,340
norma 0,270-4,200
Progesteron badany w 23 dc 0,89
Prolaktyna badana w 23 dc 294,40
norma 102,00 - 496,00
Z progesteronem lipa,bo nie wiem tak na serio czy jestem już po owu czy nie. Wydaje mi się, że robiłam badania 8 dni po owu.
Będe musiała powtórzyć, a od następnego cyklu mierzyć tempkę.Strażaczka90, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
ash wrote:moje wyniki:
TSH - 1,340
norma 0,270-4,200
Progesteron badany w 23 dc 0,89
Prolaktyna badana w 23 dc 294,40
norma 102,00 - 496,00
Z progesteronem lipa,bo nie wiem tak na serio czy jestem już po owu czy nie. Wydaje mi się, że robiłam badania 8 dni po owu.
Jak ja spr swoją prolaktyne przed ciążą to mialam ponad 678,... i robilam 5dc
Będe musiała powtórzyć, a od następnego cyklu mierzyć tempkę.Strażaczka90 lubi tę wiadomość