plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu nas narzeczeństwo bardzo krótkie w porównaniu z całym związkiem
psiak jest u nas jużale biedaczek bardzo wystraszony i jeszcze niepewny. jutro pocykam mu jakies foty
Sandruś czekamy na wieści!Pismak, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Siedzę właśnie na poczekalni z M. Jest lekki poślizg wiec może to trochę potrwać niestety.
Kochana to my grzecznie czekamy i ściskamy kciuki !Spero, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
u nas właściwie tak 1,5 roku narzeczeństwa, ślub po 7,5 roku bycia razem
w tym roku mija nam wspólne 10 latno i liczę na niespodziankę od Losu...
Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Selena jak Kacperek sie miewa ????
chociaż dziś mieliśmy cięzką noc..bo od 1 do prawie 5 nie spał ...oby dziś było lepiej:) teraz sobie śpi
a ja mam chwile dla siebie
a wczoraj była położna u nas
i mały już waży 2610g
bardzo ładnie przybiera na wadze
i wogóle wszystko jest ok:)położna nas bardzo chwaliła ze sobie świetnie dajemy rade:)
Kaja, Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, Gunia, Effcia28, AGA 30, Pismak, Shagga_80, Spero, mauysia, Dodi, Muska, kiti lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Selena no oby tak dalej kochana niech sie wam zdrowo chowa mały skarb !!!
jest taki kochaniutki
napatrzeć się na niego nie moge
warto było tak długo na niego czekać
Strażaczka90, magdzia26, Kaja, Gunia, AGA 30, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Spero, mauysia, Dodi, Muska, kiti lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:ho ho no musiałam troszkę nadrobić
U mnie 1,5 roku narzeczeństwaale data ślubu już po miesiącu była zaklepana
czekaliśmy do obrony i skończenia studiów i siup
Blondi widzę że już pełne przygotowaniemagdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Witajcie:) i tabela jest:) ja leze w łóżku Theraflu wypilam i sie wygrzewam..Mój M dziś stwierdził że całą nic dawalam popalic chrapiąc.Ale to przez to że miałam zatkany noc..Kajunia Mamusiu Ty Moja!!!czosnek pomógł:)a dziś też wlozylam..Ale łzy już nie lecą..ale ulga:)miłego dnia.Moje buty różowe jeszcze nie przyszły!a placilam za przesyłkę kurierem! Dostałam maila że 27 wysłali.A dziś 3 jest..Kurierem idzie 3dni! W tym sklepie zawsze jest problem z czymś jak coś zamawia.Więcej tam nic nie zamowie .A tak czekam na te buty:( Jak tam Plemnis sie dziś czujesz?Effciu?A Ty?jak tam te Twoje objawy?minęły?
muszę chyba poprać i poprasować ciuszki dziecięce bo jeszcze trochę i nie dam rady nic zrobić
do tego zgaga mi się daje strasznie we znaki ale już bliżej niż dalej
Dziękuję za troskę o mnieStrażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Spero, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no u mnie tak sobie znowu mi się stawia brzuch i odczasu do czasu boli mnie jak na @ brzuch
muszę chyba poprać i poprasować ciuszki dziecięce bo jeszcze trochę i nie dam rady nic zrobić
do tego zgaga mi się daje strasznie we znaki ale już bliżej niż dalej
Dziękuję za troskę o mnieStrażaczka90, magdzia26, Kaja, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie:)
Juz jestem po wizycie ... Jest wszystko ok. Serduszko ładnie bilo. Niesamowite uczucie ... Mój m mógł być przy badaniu i bardzo się wzruszył. Wypytywał lekarza czy na pewno wszystko wporzadku itp. Mam juz założona kartę ciąży. Dostalam skierowanie na badanie krwi. I to chyba wszystko.
Aha i następna wizyta 3 lutego.Selena, Blondi22, sylwia1985, Strażaczka90, magdzia26, Kaja, Gunia, Effcia28, staraczkaaga1986, AGA 30, a-koczek, Ilona, Pismak, Shagga_80, plemniczka, Spero, mauysia, aisa, Dodi, Muska, kiti lubią tę wiadomość