plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Czesc dziewuszki jestem z Wami caly czas tylko nie pisze za duzo-jedna z forumowiczek nie bede mowic ktora powiedziala mi zebym odeszla calkowicie z forum bo nigdy nie zajde w ciaze bo psychicznie bede zmartretowana...
sylwia1985, Strażaczka90, magdzia26, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Witam ponownie:)
Juz jestem po wizycie ... Jest wszystko ok. Serduszko ładnie bilo. Niesamowite uczucie ... Mój m mógł być przy badaniu i bardzo się wzruszył. Wypytywał lekarza czy na pewno wszystko wporzadku itp. Mam juz założona kartę ciąży. Dostalam skierowanie na badanie krwi. I to chyba wszystko.
Aha i następna wizyta 3 lutego.bardzo się ciesze ze wszystko jest dobrze
i oby takbyło dokońca
no i faktycznie takie wspólne usg jest bardzo wzruszające
Strażaczka90, Sandraa, magdzia26, Kaja, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Witam ponownie:)
Juz jestem po wizycie ... Jest wszystko ok. Serduszko ładnie bilo. Niesamowite uczucie ... Mój m mógł być przy badaniu i bardzo się wzruszył. Wypytywał lekarza czy na pewno wszystko wporzadku itp. Mam juz założona kartę ciąży. Dostalam skierowanie na badanie krwi. I to chyba wszystko.
Aha i następna wizyta 3 lutego.ciesze sie bardzo
Strażaczka90, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no u mnie tak sobie znowu mi się stawia brzuch i odczasu do czasu boli mnie jak na @ brzuch
muszę chyba poprać i poprasować ciuszki dziecięce bo jeszcze trochę i nie dam rady nic zrobić
do tego zgaga mi się daje strasznie we znaki ale już bliżej niż dalej
Dziękuję za troskę o mniemagdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A u mnie wesele to pewnie na jakieś min 150 osób
mam strasznie duża rodzinę...ja z moim P jesteśmy razem 1,5 roku
Madzia ja też na początek tyle mialam , ale okroilam dużo i zostało 80 osób i było czadowoniby tak mówią goście
do dziś wspominają u mojego m w pracy i rodziny m też , a moi kaszubi zawsze się dobrze bawią jak maja dobre jedzenie
no i wodeczka
Strażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 no moja kuzynka będzie miała na 200 os bo jej mamy rodzina duża bo ma 9 rodzeństwa , a tam sami dorosli u jej narzeczonego podobnie ....ostatnio jak z nią rozmawiałam to młoda zła była bo już każdy chce być hihi
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:jestem codziennie tylko nic nie pisze
oszty milcząca kobieto
A tak serio słońce chłopiec czy dziewczynka bo ciocia Kaja jest slerotyczka bo ja jeszcze nie wiem kto u mnie buszuje
Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość