X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh wszyscy się cieszą tylko nie Wafel !!!
    Ale ja się cieszę

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrz Piątek się zaczął i cisza czy poszły Rodzić hihi

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Eh wszyscy się cieszą tylko nie Wafel !!!
    Ale ja się cieszę

Whay ??? co mu nie psi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    CZEŚĆ DZIEWCZYNY . :) Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .:) Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajścia w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
    Z góry dziękuję za odpowiedz .:))

cześć witamy w naszych szeregach ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Whay ??? co mu nie psi
    Będziesz wolna jak ptak powiedział :/

Nie podoba mu się że do pracy idę bo nowi ludzie no i jak dla niego okazja do zdrady :/
    Ach w dupci to mam przywyknie :-)
    Nowy powód do kłótni będzie :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja pracowałam na trzy zmiany i najlepsze były popołudniówka i nocki spokój .cisza i można było se jajca robić hihi i mojego m poznałam w pracy hihi i

AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Będziesz wolna jak ptak powiedział :/

Nie podoba mu się że do pracy idę bo nowi ludzie no i jak dla niego okazja do zdrady :/
    Ach w dupci to mam przywyknie :-)
    Nowy powód do kłótni będzie :/

zazdrosny Wafel hihi i

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    zazdrosny Wafel hihi i

Zazdrosny to mało powiedziane :/ On ma shizy na maksa :/

Idę miłej nocki :-)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga poszła i ja idę buzaki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo girls!

Aguś, tu też z całego serducha gratuluję!

Shagga - ja dziś z kolei nawpieprzałam się mentosów owocowych (całe opakowanie przy jednym posiedzeniu), zobaczymy czy i Heniowi zasmakują ;)

Ruciu, ja też mam "zero ogaru", jak to syn Muzi mawia. Całe szczęście że Leo je w przedszkolu bo nie mam wyrzutów sumienia że zwykle nie ma nic na obiad (albo jest byle co). No i też brakuje mi zabaw i czasu spędzanego z Leo :( Zacznę to sobie odbijać pewnie tak za pół roku...

Magdziu - bardzo dobrze rozumiem Twoją siostrę, też tak wyglądałam po urodzeniu pierwszego dziecka. Miałam deprę poporodową. Teraz jest o niebo lepiej.

AGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia nie deprecha tylko teraz się mówi c baby blus hihi i

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Koczek koczek koczek ty nie nakręca tutaj Blondi :P ona ma czekać :D obiecała mi :P bo inaczej się wcisne w kolejkę i zostaniesz na lodzie :)
    spokojnie poczekam nie czuje sie zebym miala wczesniej niz przed 16 urodzic ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej nocki ;)
    dobranoc

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratuluje :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...NIE BĘDĘ CHWALIĆ MOJEGO SYNA...

Wogóle żadnego z mojej Trójcy...bo zwykle gorzko tego żałuję! I tyle w tym temacie :)

Aguś, gratulacje :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 00:58

Rucia, Ilona, mauysia, Blondi22, Kaja, Spero, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Magdziu, fakt, ciuchy zawsze czyste, obiad codziennie ugotowany, więc chyba nie jest tak źle :) Tylko niekiedy bardzo chciałabym się wyspać. No ale nie można mieć wszystkiego :P
    Ruciu...wybacz ale uważam że z Twoim "nieogarnieciem" jest pewnie tak jak z Twoim bałaganem w salonie...nikt nie potwierdzi :-* Skromna jesteś,nie chwalisz się i tyle :-*

Ilona, aisa, Blondi22, Kaja, Spero, AGA 30, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Żadna nie urodziła no to mogę spokojnie kawkę wypić i polezec w łóżeczku :) miłego dnia <3

Ilona, aisa, mauysia, Blondi22, Kaja, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi e no pochwal synka jak zasłuzyl :)

Ilona, Blondi22, Kaja, Spero, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi no pewnie ze 5 tygodni szybko przeleci... normalnie to bardzo szybko leci czas, ale dla mnie ostatni tydzien i pewnie przyszly to ciągną sie jakby dzien mial 30 godzin :/

muzi uprasza sie o czestsze ponowne zaglądanie do nas :*

Aga gratuluje pracy, a ze Wafel niezadowolony, coz moze sie czegos obawia :) zreszta ty tyle razy jestes przez niego niezadowolona ze nie powinnas na to patrzec. Praca powinna wyjsc tylko na dobre :) Powodzenia!

koczku czekam na Ciebie, wykres poki co ladny ;)

Ilonka lepiej sie czujesz? mnie cos kurde gardlo pobolewa i w nosie kreci, oby nic mnie nie wzielo, nie najlepszy to czas :/

Spero olejek rycynowy, nawet o nim czytalam, ale nie wiem... z pewnoscią jeszcze poczekam, moze samo ruszy, skoro wszystko gotowe? boje sie troche tego olejku, bo podobno jedna tak ruszy ze po biegunce dostaje skurczy macicy i rodzi, a niektore babki dostaja tylko bardzo bolesnych skurczy, ktore przechodzą a akcja sie nie rozkreca...

justyska, nie tak wazne jaka masz wielkosc bety, ale jak przyrasta. Wiec daj znac jak tam poniedzialkowy wynik :) trzymam kciuki.

Ruciu to ty silna babka jestes tak dzwigając malego Rucia. Najwazniejsze ze znalazlas sposób na niego i na siebie. Wedlug mnie tez jestes zorganizowania, bo dajesz rade wszystko ogarnąć co niezbedne. Moja siostra urodzila 3,5 miesiaca temu a do tej pory ciezko jej sie zorganizowac. Mala daje popalic to fakt i przez to obiad u nich to tylko w niedziele :P

Rucia jak Heniutek po mentosach, smakowaly mu? :)

Ilona, aisa, mauysia, kiti, Spero, magdzia26, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze 100 stron i mamy swieto- 5000 strone. Ciekawe czy do tego czasu urodze.

aisa, Ilona, mauysia, Blondi22, Kaja, Spero, magdzia26, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4878 4879 4880 4881 4882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ