plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Agus dasz rade najwzniejsze ze sie udało. To strzelmy sobie razem bo ja po dzisiejszym dniu to tez mam ochote
No to siup
Ciekawe co wafel powie jak wróci
Pewnie powie tak :TYLKO NIE MARÓDZ ŻE CIĘ KRĘGOSŁUP BOLI JA CI DO PRACY NIE KAZAŁEM IŚĆa-koczek, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co jak zawiozłam resztę papierów dziś i babka mi powiedziała że na czwartek na 8 rano do racy to omało się nie przewróciłam z wrażenia
Do 14 już w pracy zostanę
Jak ja się przyzwyczaję do wstawania o 4.30Ale trzy zmiany więc damy radę
Jestem bardziej naładowana jak pierogi farszem
No i mam badania moczu i krwi zrobić za które mi zaraz zwrócą pieniądze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 18:18
Dodi, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, aisa, Spero, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wiecie co jak zawiozłam resztę papierów dziś i babka mi powiedziała że na czwartek na 8 rano do racy to omało się nie przewróciłam z wrażenia
Do 14 już w pracy zostanę
Jak ja się przyzwyczaję do wstawania o 4.30Ale trzy zmiany więc damy radę
Jestem bardziej naładowana jak pierogi farszem
No i mam badania moczu i krwi zrobić za które mi zaraz zwrócą pieniądze -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No co tydzień inna zmiana
Ale wszystkiego się dowiem w czwartek
Mam nadzieję że moje kłamstwo czy jestem zdrowa nie wyjdzie na jaw -
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Kurka tydzień rano tydzień popoludniowek i tydzień nocek? Pracodawca nie musi wiedzieć wszystkiego.:*
No ja myślę że się nie dowie
Zależy od kręgosłupaAle poprosze go (kręgosłup) bardzo postawię piwo i może nie będzie problemów robił hi hi
Strażaczka90, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia co byś nie mówiła to efekt jest ważny dwójka dzieci a Ty wszystko ogarniasz tzn posprzatane jest? Jest
ugotowane jest? Jest dzieci nakarmione mąż nakarmiony mają czyste ubrania wiec jest gites
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 18:57
Rucia, Effcia28, Ilona, kiti, Blondi22, aisa, Spero, Shagga_80, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziu, fakt, ciuchy zawsze czyste, obiad codziennie ugotowany, więc chyba nie jest tak źle
Tylko niekiedy bardzo chciałabym się wyspać. No ale nie można mieć wszystkiego
Strażaczka90, AGA 30, Blondi22, aisa, Ilona, Spero, Shagga_80, a-koczek, Dodi, Pismak, jeju lubią tę wiadomość
-
CZEŚĆ DZIEWCZYNY .
Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .
Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajścia w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
Z góry dziękuję za odpowiedz .)
♥ ♥ ♥